+4 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından

Hep yabancı isimler yazıyor birinci sınıfa gidiyor kızım öğretmeni böyle bir ödev vermiş ama doğru düzgün birsey bulamadım yardımcı olur musunuz 

image

9 Cevaplar

+2 oy
(2,174 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bızde 1. Sınıfız dün bızde yaptık bu ödevi ınterneten bır ıkı bısey baktık yazdık ama resım yapıştıramadık elımızde bısey yoktu

(88 puan) tarafından

Bir astranot kıyafeti cizecegiz biz bide Alper gezeravci hakkında bir iki bişey yazacağız insallah

-Reklam-
+5 oy
(230 puan) tarafından

Kız bu ödevin neresi zor aç interneti bak iki bişey yaz astronot hakkında resimi yapıştır bitti

Biz geçen jimnastikci birini araştırdık ilk jimnastikçi kadın adını unuttum iki üç bisey yazdık hayatı hakinda tamam kızımada bı güzel anlatmıştim oldu bitti

+4 oy
tarafından

Uzay yolculuğuna çıkan astronot haberini izleyin hangisi çocuğa ilginç gelen görsel bulun yapıstırın gazete dergi vs bakabilirsin

(88 puan) tarafından

Yazıda yazacklar 

tarafından

Tamam işte görsele uygun yazı yazar atıyorum yabancı isim Alex olur miya olur gibi. Yabancı isim dediğin için örnek verdim ama Alper gezeravcı arastırın cıktısını alıp yazabilirsiniz

+4 oy
(5,764 puan) tarafından

Ödevleri eksik de olsa yanlış da olsa çocuğunuz yapmalı. Uzaya giden bir sürü astronot var, en son bir Türk de gitti. Bu kadar bilmiyor olamazsınız, olmamalısınız...  

(2,532 puan) tarafından

Maalesef bilmiyor sanırım. Ortalık yıkıldı ilk Türk astronot diye. 

(5,764 puan) tarafından

Aynen öyle. Uzayda en çok hangi yemeği özlediği bile günlerce konuşuldu. Bu kadar bilmemek üzücü...

(2,532 puan) tarafından

Hatta ben dalga geçmiştim sanki yıllarca mı kaldı da yemek özlesin diye 😃

(799 puan) tarafından

Biz 1. sınıfız biz şunu yaptik bunu yaptık diyorlar ya bana bir abes ve tuhaf geliyor. Bu kadar bütünleşik yaşamak ve davranmak çok anormal. Hayır çocuklar 1. sınıf ve bu onların ödevi . Araştırma imkanları konusunda yardımcı olunur geri kalan herşey onların sorumluluğunda olur . 

+2 oy
(2,532 puan) tarafından

Canım ilk Türk astronot Alper Gezeravcı var uzaya gitti. Bu ödev aslında onun için verilmiştir. Onu araştır bir. 

+1 oy
(53,964 puan) tarafından

bizim son astronot alperi yapistirdik biz ama bakmadi ogretmen

(14,126 puan) tarafından

Hahah bende öyle yaptım 😄

(88 puan) tarafından

Bişey yazmadiniz mi

(14,126 puan) tarafından

Görsel istemişti öğretmen bir kaç bilgi dde okuttum kızıma okulda anlatır diye anlatmamislar

+1 oy
(14,126 puan) tarafından

Biz bunu geceli baya oldu netten resim bulup çıkarttık yapıştırıp yolladım 🥰

+1 oy
(3,382 puan) tarafından

Ilk uzaya giden Türk Alper gezeravci konuya bence bunu yazabilrisiniz

+1 oy
(604 puan) tarafından

TRT çocukta haberin olsun programında hafta içi her gün çok güzel haberler paylaşılıyor. Biraz takip edip uzayla ilgili bir görsel bulsanız tamam. Herkes Alper Gezeravcı'dan bahsetmiş ama farklı seçenekler de bulunabilir.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mevs (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 596 göst.
0 oy
4 cevap 131 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (352 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 196 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu