+4 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (14,126 puan) tarafından

Selam aleyküm canlar 🥰 

Hayırlı sabahlar olsun 

İşlerim bitti kahvaltı yapıcam şimdi 💃

Bugün mantı yapıcam hamurumu yoğurdum o dinlenirken kahvaltımı yaparım sonra başlarım İnsaAllah 

Kıymalı da patateslide yapıcam ikisinide özledik akşama menüm bu olcak🥰

2 Cevaplar

+2 oy
(1,007 puan) tarafından

Iyi gunler n le mutlu ismerinizi bitirmissiniz ben baslayamadim bile.2aylik bebegim izin vermiyor birsey yapmaya anca bana bak diyor.bakalim uyursa bir cay icip islerimi yapcam

(14,126 puan) tarafından

Afiyet olsun mervem ❤️ 

Çok çok ta geçmiş olsun havalar bir ısınmadi hastalıklar bitmiyor o yüzden ya 😔

Kız normal ev işi takma o kadar kafaya ta ben neydim o kadar çok işim var ki haftaya başlıyorum nasipse havalar da ısınır İnsaAllah da rahat yaparım işlerimi 

(14,126 puan) tarafından

Arada bende oyke yapıyorum yorum yazanların altına yapıyorum sonradan fark ediyorum🤭

(5,006 puan) tarafından

SSagol cicegim cocuga canim sıkılıyor ya bi toparlayamadik yoruldum valla ev dam hic umrumda degil yoksa saglik ocagindan aradilar tekibi varmis gittim bende hava gunesli ama soguktu olsun bi temiz hava alsin dedim 1 senede 300 gr almis hastaliktan toparlanamadi ki ebeler boyu guzel uzamis ve hastalik zamani normal kilo kaybi sonra cabuk toparlar zaten de boyu kiloylsu persentil tablosuna gore yuzde 90a yakin yuzde 90 civqri kac cacuk var takilacak bisey yok dedi allerji olabilir bi oraya goturmende fayda var dediler bi de oraya goturcem bakalim nasipse 

(14,126 puan) tarafından

İyi şükür canım toplanır İnsaAllah benimde oğlum öyleydi alerji testi yapıldı kan tahliliyle seninkindede birşey çıkmaz merak etme 

(5,006 puan) tarafından
+1

Insallah cicegim 

-Reklam-
+2 oy
(17,147 puan) tarafından

Bu ne hız kız. Ben daha yeni kahvaltımı yaptım ve keyif çayı içiyorum. Maşallah valla sana, bu ne güzel enerji. 

(14,126 puan) tarafından
+1

Hep öyleyim kız çocuklar biri okula biri kursa gidiyo onlar gider gitmez işlerimi yapıyorum mantiyida onlar gelmeden yapmam lazım çok karışıyolar çünkü işim uzuyor😄

Sende erkencisin kız işlerinde erken yaparsin zaten

(17,147 puan) tarafından

Benimde büyük kizim okula gitti, küçük kizimla evdeyiz. Hava güzel olsa biz bu saatlerde parklarda geziyor olurduk normalde ama bugün kar yağıyor yüzden evdeyiz. 

(14,126 puan) tarafından

Neresi ki orası kar yağıyor bizim de burda soğuk hava güneş varda yinede soğuk yaa Sakarya 

(17,147 puan) tarafından

Kayseri canim. Yağmur yağıyordu zaten ama gece karla karışık yağmaya başladı. Şimdi hala yağıyor. 

(14,126 puan) tarafından

Anladım canım haftaya İnsaAllah havalar ısınir da hepimiz hastaliklardan da kurtuluruz 🥰

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 92 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 376 göst.
3 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde S. A. M05 (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 968 göst.

Kategoriler

1,470,874 soru

24,091,370 cevap

331,764 kullanıcı

...