Kızlar kuyumcu ajda yatırımda zarar etirir diyor hiç satan oldumu azmı çok mu ortalama nekadar zarar ediyor bilgilendirirmisiniz yatırımlık gr biriktiriyordum ama ajdaya da çok heves ediyorum enazından kolumda olur kaybolma olasılığı daha az ve bi dügünde falan boş boş gidiyorum takı niyetinede güzel çok hoşuma gidiyor
Bende yatırım olsun diye aldım henüz bozdurma yapmadım bilgim yok şurda bekleyim.
Nezaman Nekadara aldın kaç gram memnunmusunuz hangi model biraz fazla sordum kb. 😊
Tahmini 2.3 ay kadar oldu 11 gramdi benimki, Fiyat olarakta inanki hatırlamıyorum eşim ödemişti parayı.
Dur görsel de atayim. Bunun aynısı ben memnunum.
Ayyy çok güzel güle güle kullan canım teşekkürler
Bende teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun ❤️
En fazla 1000 ya da 1500 tl satınca düşüyor işçilik az olduğu için
Sıfırları fazlamı attın doğruysa baya düşüyormuş ya tühh
Bin tl doğru yazmışım
Ben 300 500 dür zarar en fazla diye düşündüm yanılmışım teşekkürler
Siz tekrar kuyumcuya sorun satınca ne kadar zara ederim diye ona göre karar verin
800 TL daha yeni aldık zarar edersiniz dedi
Altın döviz eğer uzun vadeli alırsan kâr edersin hemen al sat yaparsan gram dahi zarar ettirir çünkü kuyumcular kendi kârlarını koyuyorlar bende gramlarımı bileziğe çevirdim tabiki fark ödendi ama hem kolumda takıyorum hevesim vardı çünkü birde satmayı düşünmediğim için zarar kısmına çok takılmadım
Anladım teşekkürler
Birikimi gram altın ile yap. Düğüne giderken de trendyoldan sahte Ajda bilezik al tak 😀 benim arkadaşım Urfa'da ve öyle yapıyor kimse de anlamamış. Ben de alacağım yazın düğün için ahahaha
Sahte değilde çelik alın o zaman fark.edilmiyor bile ve solma olmuyor
He evet çelik 😀
Yatırım için gram altın al mantıklı olan o olur takılarda düşüyor
Off hekes farklı bişey diyor kuyumcular farklı diyor napıcağımı şaşırdım inanki🤔😱
Yok edilmiyor 250 gibi farkla bozdum ben geçen gün 20 gr da 500 oynadı
Hep Ajda alıyorum hiçte böyle bişey demedi kuyumcu
İşçiliksiz oldgu için zarar edilmiyor diye biliyorum ben
Ben 1 tane aldm kuyumcu 1 yıl satma dedi 1 yıl sonra kar edeersin dedi canım
Valla eşime de kuyumcu zarar ettirmez demiş. Arabayı satıp hepsini ajdaya yatırdık biz de yakında satmayı düşünmüyoruz ama
Bende gram biriktirip altın ajda alanlardanım bozduruken en fazla değer 300-400 tl düşük alırlar dıye duydum ama bozdurmadım takıyorum memnunun sade kibar şık duruyor nasipse yıne biriktirip ajda almak istıyorum
1,456,053 soru
23,892,237 cevap
321,862 kullanıcı