0 oy
231 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (222 puan) tarafından

Kizlar kızım 3 yaşında bana resmen bağlı bir yere gidiyoruz yanından kalktigim an aglar tanidigi kişilerin bile yanında duurmaz bir yere gittikmi yakamı bırakmıyor sizikiiler böylemi yoksa geçer mi 

6 Cevaplar

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Insallah benim oglusum da anaci olur anem diye bırakmasın yakami 😂

(222 puan) tarafından

Öyle deme işte insan bikiyor vallahi sabahtandir belim büklüm oldu kucaktanda inmiyor 

-Reklam-
0 oy
(1,057 puan) tarafından

Benim 1.5 yaşında tam tersinden muzdaribim sevdirmez kaçar hiç görmese aramaz gibi geliyo bana çok bağımsız bi bebek çok isterdim sarılsın bana ihtiyaç duysun aşırı sevip öperim ondan mı sıkılıyosa 😂

(222 puan) tarafından

Belkide olabailir :))) keske benimkide sosyal bı çocuk olsa vallahi yildim kucagimdan inmiyor milletle misafirlikte iki kelam edemiyorum 

(1,057 puan) tarafından
Oda zor canım ben hiç kucağıma alıştırmadım hep yanında hizasındaydım yerde oturmaktan telef oldum 😂 ama babayı dayıyı gördü mü kucak istiyor onlar hep öyle sevdi seninki de alışkanlıktan olabilir mi
(222 puan) tarafından

Benimki de galiba babasından kaynakli ağlardı kızım hemen al derdi şimdiki aklım olsaydı almazdım kucağıma 

0 oy
(14,526 puan) tarafından

3 e girecek benim kız baştan beri sosyaldı babaannesinde kalır amca halasıyla gider gezmeye dişarıya 

Oğlum bir buçuğa girecek bir dk durmaz bensız sürekli dilinde anne anne 

Her çocuk farklıdır 🙏

(222 puan) tarafından

Ama böyle olunca da çok yoruluyor insan mesela ben koltuktayim kız assagi inip kuzeniyle oynamaz yanımda durur anne sende gel der amcalarina gitmez falan 

(14,526 puan) tarafından

Sizden hiç ayrı kaldı mı? 

Benim oğlum da benden hiç ayrı kalmadı aynı tarif ettiğimiz gibi

Ama kızın kalırdı babaannesinde kalırdı eşim olunca halası izinli ise onunla kalırdı küçükken bile daha yaşına girmeden onlarla gezmeye çıkardı baştan alıştı yani

Ayrı kalmayan çocuk sonra hiç ayrılmak isteme bence

(222 puan) tarafından

Hicc ayrı kalmadım canım 

0 oy
(999 puan) tarafından

Benim kızımda 3 yaşında çok şükür kızçeme ama bende artık bıkmş durumdayım kimseyle oynamaz dibimden ayrılmaz  kim çağırsa hayır diyip gitmez oğlum 5 yaşına girecek o öyle değil kızım çok yordu beni en çok seni ben anlarım bacım 

(222 puan) tarafından

Ay vallahi aynı şuan beni anlattın acaba 3 yaş sendromumu 

0 oy
(1,493 puan) tarafından

Benim kızım da öyleydi bir buçuk yaştan itibaren ilgilendiği şeyleri anlamaya çalıştım mesela büyüklerden hiç hoşlanmıyor kim olursa olsun her gün gördüğü akraba da olsa gitmez durmaz o varken durmaz konuşturmaz ağlar ağlar kucağımda da ağlardı ben bunu park ile attım bayağı yaşıtı ile oynamaktan hiç hoşlanmıyor, bebeklere bakmaz bile dört yaş üzerine aşık resmen parkta ben koşuyorum peşinden çünkü onlarla oynamak istiyor beni unutuyor ha evi soracak olursan artık aklı eriyor yavaştan bir kaç kere birini bir komşu vs görse kaçıp ağlayıp zehir etmez, yanımda durur benim konuşmam bitene kadar o yüzden yanlizca çocuklu kişilerle iletişim kuruyorum çocuksuz misafir kabul edemiyorummmm :D çünkü bişey anlamam yani zehir etmeye ne gerek var :D

(222 puan) tarafından

Kız cocuklu hepsi iç iceler oynamak istiyor ama gitmiyor yanlarına çocuklarda yalvarır gel oynayalım diye 

(1,493 puan) tarafından

Yani evde de bana yapışık mesela lavaboya beraber el yıkama beraber dış fırçalama filan ben aklı erdikce iki yasa doğru bunları ayırdım hep mesela ben şimdi elimi yıkıyorum geliyor yıka yıka hemen almıyorum oyalanmadan ben yıkıyorum suyu kapatıp elimi kuruluyorum sonra onu çıkarıyorum ve mudahale etmiyorum yanlizca düşmesin diye tutuyorum elini kendi yıkıyor başta buna da kızıyordu neden beraber yıkamıyoruz diye sonra alıştı bana avantajı bak yazın balkona çıkarız beraber hava aşırı sıcak yanıyoruz ben onu leğene koyarım az bir suya oturur top bebek bardak ne varsa ayağımın dibinde oynar kendi kendine ben de oturur çamaşırımı yıkarım ha ama ben bu tür şeylerde de onun yanında olduğum zaman bu sefer oyunlarına da her şeyine katılmadığın zaman bana tepki de gösteriyordu ve sonra baş edemezdim yani bazı şeyleri kendi kendine yapması gerektiğini öğretmeye çalıştım bir nebze rahatım o açıdan ama o zaman onların sınırlarını çizmeseydim şimdi ben de zorlanacaktım, mesela kek yaparken ona göre verebilirsin yumurtanın kabuğuna bakma yumurtayı kır da o kendi kendine kırsın yani kendi kendine bir şeyler yapmasını öğret sen de yanında dururken tek başına da bırakma güvenini ver ama ona özgüven aşıla kendi kendine bir şeyleri başarmanın mutluluğunu yaşasın gerçekten mutlu olacaktır ve özgüveni arttığı için kendi kendine yapmak isteyecektir diye düşünüyorum ama sana çok düşkün tabii ki benimki de bana çok düşkün her çocuk annesine düşkündür tabii ki senden de emin olduğunda yapacağını düşünüyorum ben inşallah

(222 puan) tarafından

İnşallah  canım ya dediğin gibi yapacağım bakalım ise yarar inşallah teşekkür ederim zahmet edip yazdığın için ♥️

(1,493 puan) tarafından

Estağfirullah ne demek 

0 oy
(1,518 puan) tarafından

5 yaş olacak kızım. Okula nasi gidicek hicbilmiyorum. Başka odaya gitsem anneeğ der. Bensiz bı yere gitmez kimsede durmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
+2 oy
4 cevap 187 göst.
+2 oy
7 cevap 302 göst.

Kategoriler

1,472,275 soru