+1 oy
260 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,223 puan) tarafından

image

Kim haklı:)

Ben önce satıcıya yazdım kargoya verecekseniz sipariş giricem dedim 

Oda tamam dedi bende sipariş girdim neyse 3.4 kere yazdım kargoya verdim dedi 

Bende az önce iptal rttim ve boylr yazdım 

Kardeşimde aman ablaaa gece gece ne yazdın dedide 

Ama haksizmiyim sonucta mağdur edildim

6 Cevaplar

+1 oy
(1,061 puan) tarafından

Diğer siparişleriniz farklı satıcılardan mı? Bı de siparişin teslim edildi denilmesi ile iptal etmeniz arasında ne kadar zaman geçti

(1,223 puan) tarafından

O öğlen teslim ettim dedi bende smdi iptal ettim yaklaşık 12 saat 

(1,223 puan) tarafından

Evet farklı saticilardaan ama demek istediğim o değil sonuç olarak onunla aynı anda sipariş giripde kargoya verilen siparişim yolda sabah teslimat gözüküyor hatta biri izmirden geliyor 

Sorun o degl kargo mesajı gelse neyse dicem

(1,061 puan) tarafından

Yanı kargo şirketinden ürünü teslim aldığına dair mesaj gelmesi gerekirdi size. Mesaj gecikebiliyor. Uygulamada n baktınız mı sipariş hazırlanıyor diyorsa muhtemelen kargoya verilmemiştir. Satıcı yalan söylüyor gıbı

(1,223 puan) tarafından

Diyorum ya işte bugüne kadar ne zaman kargoya verilse mesaj geliyor hemde iki üç mesaj biden mail geliyor kargo şirketinden geliyor trendiyoldsn geliyor 

Verdim dediği halde gelmeddi hadi dedi 5.6 ya kadar bekliyim bazen sisteme düşmüyor olabilir dedim ama 12yi geçince  dedim demekki yalan söylüyor sistemdede hala sipariş alındı olarak gözüküyor 

Kargoya dair hicbirsey yok 

Vermeyeceksen vermiyorum de geç ne oyaliyorsun

(1,061 puan) tarafından

Haklısın canım 

-Reklam-
+1 oy
(1,087 puan) tarafından

Doğru söylüyor kargo firması ıle alakalıdır arkadaşım netten alışveriş yapıyor oda kaç kez sitem ettı o şekilde hatta bir ara değiştirdi sırf bu yüzden 

(1,223 puan) tarafından

Yıllardır kullanıyorum ilk defa verdim dediği halde gelmeyen kargo mesajı gördüm 

Hep öğlenden geliyor mesaj verilince 

12 saat geçti verseydi kargo mesajı gelirdi

(1,087 puan) tarafından

Arkadaşımın up.s firmasıydı ve dediğim gibi sitem ederdı çoğu zaman mesaj gitmemiş müşteri de inanmıyor. Ama şu an surat olması lazım mesela onda sıkıntı yaşadığını anlatmadı daha dedim gibi firma ile alakalı da olabilir ya da dediğin gibi vermemişte olabilir

+1 oy
(147 puan) tarafından

Canım bende trendyoldan çok lış veriyorum her ay 10 tane falan ama satıcı haklı bazen kargoya veriyor mesaj gelmiyor dağıtıma çıkacağı gün toplu mesaj gelebiliyor hatta geçen ay yaşadım ben siparişlerimden takip ediyorum.kargoya verildi gözüküyor kargo dağıtıma öıkacagı zaman mesajlar geldi  Bence senin alacağın yok muş maksimum 3 4 günde elinde kargo .diğer firmalar o kadar hızlı bile değil .boşu boşuna satıcıyı suçlama

(1,223 puan) tarafından

Alqcagin yokmuş derken diğer mesajlarida atayim istersen 

Bugün kargoya vericem dedi vermemiş ama zaten vermiş olsa iptal bile edilmezdi.

+1 oy
(7,419 puan) tarafından

İyide üç sipariş farklı satıcı yanlış anlamadıysam.kıyaslama yapmak saçma olur çünkü herkesin çalışma sistemi farklı. Ortada haklı haksız yok bence çünkü adam kargoya vermiş yani dediğini yapmış ama kargo şubesi geç çıkarmış. Bazen kargom aynı gün kargoya teslim ediliyor ama yola çıkması bir hafta sürebiliyor. Kargoya verilse zaten sipariş detayında kargoya verildi yazıyor olması lazım sende var mı öyle bir şey?? Eğer yasıyorsa bu şekilde satıcıya yazmakta haksızsın

(1,223 puan) tarafından

Hayır yazmıyor işte kargoya verildi diye bir ibarede yok mesajda yok.

3 kargoyu örnek verdim 

+1 oy
(1,696 puan) tarafından

Satıcı dogru soyluyor olabilir bende defalarca oldu dagitima ciktigi gün kargo teslim alindi subeye ulasti dagitimda mesajlari peşpeşe geliyor kargoya versede guncellenmiyor bazen sistemde 

+1 oy
(5,345 puan) tarafından

Bende trendyolda saticiydim. Kargoyu teslim edince barkodu okutuyolar ve hemen kargoya verildi seklinde statu degisiyor. Kargoya verilen urun iptali olmuyo anca elinize gecince iade yapabiliyosunuz. Her firma ayni sureyle teslim yapmiyo kargoya. Yani biri o gun cikariyo siparisi biri 2 gun sonra. Acelen olabilir ama zaten kargoya teslim suresi belirtiyo saticilar. Yani kiyas yapman dogru degil. Trendyol zaten zaman veriyo o zaman icerisinde vermek zorunda satici yoksa puanini etkiliyo. Ya teslim etmedi ya da coklu siparis teslim etti ama kargo sirketi henuz cikis yapmadi ikisi de ihtimal.

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 229 göst.
+1 oy
3 cevap 96 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Aşık û maşuk.. (2,111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,060 soru