0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (9,912 puan) tarafından

Evlere baktım 3 binalı olanlara bizim hayelde çok artmış ev fiyatları baya ucuk fiyatlar ev kredi ceksen yok akıl işide değil hayel kurmakla kalıyo insan 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aileden miras kalmadıgı yada çift 50bin üstü maaş girmediği sürece imkansız artık 

(9,912 puan) tarafından

Aynen öyle alınmaz askeri ücretle hic söyle olur 2 aile ortak alırsın ama oda yorucu olur baya 

tarafından

O topa asla girilmez türkiye şartlarında bu yüzden kan dökülüyor

(9,912 puan) tarafından

En iyisi kirada durmak yapacak bişey yok 

(3,214 puan) tarafından

Kiiz 50 bin neki tek başına eşim bunun üzerinde alıyor kenara para atamayız yani ev araba varken yeme icmeye anca yetiyor.. beb çalışırsam anca atarız yani 100 bin girmesi lazım en az evdeki para atasın kenara

tarafından

Oda minimum seviyede yeme içme sadece makarna ekmek su olcak gezme tozma olmayacak şekilde çift maaş 50bin üstü 

-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından

Aile desteği olmadan yada cift çalışmadan imkansız. Biz yeni aldık sağolsun eşimin ailesi aldılar bizde arabamızı satip ekledik 4 ay oldu 2.5 milyon. Yani eskiden bu paralar hayaldi ünlülerin villa fiyatlariydi. Biz şimdi 2+1 90 M2 eve verdik o parayı 😂 

(9,912 puan) tarafından

Aynen benim ailemle aram iyi tarla satılsa olur benim dedem zengin de daha yaşiyolar orlardan miras gelecekte ev bark sayibi olacan sıkıntı yaşlanirım ozamana kadar 

(2,831 puan) tarafından

Benimkiler de aynı satsalar 7 göbek kurtulur ama maşallahlari var ölmeden satmıyorum diyorlar iki tarafta 😂 eşimin ailesi kendi biriktirdi sagolsunlar eşim tek çocuk ordan avantajliyiz

(9,912 puan) tarafından

Dedemin en az 200 tane tarlası vardır  2 de yağlama yıkama dükyanları var biri kira biride kendilerin ordan bişeyler kazaniyolar 1 tane dağre var babamın yazık varda yok gibi bişey anne baba ölmüş ama daha miras öleşilmemiş sadece birer tane tarla öleşildi babam daha üstüne almadı ama orayı yanı zor bizim iş biraz bu sene ananem bir tarla verdi gidin orayı ekin bicin diye senler sonra oldu buda gidersez yaparız harelde

0 oy
(527 puan) tarafından

Çok yüksek fiyatlar daha da yükselir diyorlar çok şükür düğün takılarıyla zamanında ev sahibi oldum bu zamanda imkansız düğün takısını falan da yetmez

(9,912 puan) tarafından

Zor kirada sürünmeye devam

0 oy
(265 puan) tarafından

Malesef bizde hayal kurmakla kalıyoruz eşim askerî üçretle çalışıyo iki çocuk kira elektrik doğal gaz çoçukların masrafları evin ihtiyacı varda var Rabbim nasip eylesin önce isteyen herkese sonra da bize ee büyük oğlan anaokuluna başlayacak inşallah ne kadar hayal kursak git gide içimizde kalıyo 😕😕

(9,912 puan) tarafından

Boşver kader kirada sürünmeye devam

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 398 göst.
0 oy
24 cevap 663 göst.
0 oy
9 cevap 346 göst.
23 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (6,961 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 804 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Meteberra (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,180 soru

24,082,898 cevap

331,298 kullanıcı

...