+3 oy
857 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,146 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler kolay kolay alışveriş yapan biri değilim yılda bir kere ya alır ya almam eşimin işi ağır onun için hem kıyamiyom ama artık almam gerekti memlekete gidecem yeni birşeyler alayım dedim ama vicdan yaptım abarttım mı diye şal fazla aldım çünkü 5 yıldır hiç almadım

Siyahi ayrıyaten aldım ferace niyetine giymek için 

Sizce nasıllar 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

25 Cevaplar

+4 oy
(21,512 puan) tarafından

Güle güle giy. Boşver sen almayacaksin da kim alacak kim harcayacak o paraları 

(1,146 puan) tarafından

Çok sağol morel verdin Bebeğim 

-Reklam-
+3 oy
(260 puan) tarafından

Hepsini mi aldın 🙄 

her gün almana gerek yokki acısını cikartoyorsum 😁

(410 puan) tarafından

Hayır gayet güzel zaten kapalisin o senin saçın gibi yanlış anlama bende açığım hane bazen saçınmiz açık yaparız bı baglariz oda baş örtüyle aynı  kapalı olmak istiyorum yakına ama durumiz pek iyi değil ve kayın baba kaynana ile beraber oturuyorum birgün kendim evim olsa direkbkapnmak isterim bı ton şal alırım inşallah durumz güzel olsa  

(260 puan) tarafından

Yok kız öyle takılıyorum hepsi çok güzel güle güle giy abartı degil

(1,146 puan) tarafından

Allah büyük02

Çok sağol bebeğim 

(1,146 puan) tarafından

Papatya 

Çok sağol gülüm rabbim sizede bol hayırlı rızık versin ardından kapanmayı nasip etsin bacım çok mutlu ettin beni 

(410 puan) tarafından

Sende beni mutlu ettin ♥️♥️sanada hayırlı rızık versin inshallah Allah'ın iziniyle 

+3 oy
(2,530 puan) tarafından

Akıllarda ki tek soru hepsini kaça aldın 😂😂ama çok güzeller güle güle kullan canısı 🫶🏻😍

(1,146 puan) tarafından
+1

Nagiş sağol canım 

(150 puan) tarafından

Ay kabarma tüylenme yapmıyor dimi 

(594 puan) tarafından

Kiz bedavaya almışsın resmen 

(2,347 puan) tarafından

Konuşmanıza dahil olayım kızlar bende hep burdan alırım piyasaya göre çok uygun ve göründüğü gibi gelir hep kalitesi de çok iyi ,💝♥️

(594 puan) tarafından

Şalları nasil

+3 oy
(1,007 puan) tarafından

Güle güle giy aldıklarım ihtiyaç ise hiç üzülmem vicdan yapmam 5 senedir almıyorum demışsın gayet normal senede bile fazlasını alıyorum ben

(1,146 puan) tarafından

Çok sağol bebeğim vala almadım en son geçen sene bu vakitlerde aldım iki bayram geçti almadım 

+2 oy
(16,724 puan) tarafından

Size bı.esarp sitesi onereyimmi tesettürlü gacilarar olayyyyy

(16,724 puan) tarafından

Tanıdık site vs değil öyle.gorunce yazayım dedim no reklam yani. 

Şuan kampanya da var 

(2,119 puan) tarafından

Trendyol ve Hepsiburada satışları da var baya büyük bir firma 

(16,724 puan) tarafından

Evet ben tanıdık bı mağazaya gittim orda gördüm marka değildir sandım uygundu fiyatı çünkü ama.kalitesi muazzam 

(2,685 puan) tarafından

Sadece İstagram damı var

(2,119 puan) tarafından

Hayır canım her yerde satışı var 

+2 oy
(665 puan) tarafından

Güzel günlerde giy:)hele kacan aldin hepsini bide valla bence öyle almayanin kıymeti yok bence ha bire eksik cikardinmi kıymetli oluyosun anlamadım 

(1,146 puan) tarafından

Çok sağol gülüm şükür eşim iyidir almama giymeme birşey demezde ben kıyamıyorum ona hepsi 3.800 TL tuttu

(665 puan) tarafından

Güle güle giy güzel günlerde biz anneler kiyamiyoruz galiba ben dışarı pek çıkamıyorum su eksik bu eksik derken 4 5 yıldır kendimi unuttum ama sagliligim yerinde bunada şükür 

(1,146 puan) tarafından

Aynen herşeyden önce sağlık vala bakma evimde kalsam yine ertelerdim de memlekete gidecez diye almam lazımdı 

(665 puan) tarafından

Tabiki alacaksın bakma biz annelere evde sıra gelmiyor yoksa en çok hak eden bizleriz valla

+2 oy
(978 puan) tarafından

Bence çok güzeller. Güzel günlerde giy canım 

(1,146 puan) tarafından
+1

Çok sağol canım 

(978 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım 

+2 oy
(406 puan) tarafından

Güzel günlerde giyersinz inşallah sondaki elbiseyi kaça aldinz geldgnde kumaşı hoşunuza giderse mesaj atablr msnz

(406 puan) tarafından

Fiyati uygunmuş eğer memnun kalirsanz soyleyebilir msnz bende alirim teşekkür ederim şimdiden 

(1,146 puan) tarafından

Önemli değil tabiki söylerim canım 

(406 puan) tarafından

Sağol canım 

(6,700 puan) tarafından

Benim mesajımda dursun bende çok beğendim ikili takımı güle güle kullan memnuniyetini bekliyorum inşallah❤😊

(406 puan) tarafından

Uygun da bide

+2 oy
(8,747 puan) tarafından

Bence güzeller inşallah güzelde gelirler iyi günlerde kullan gayette uyguna almışsın 

(1,146 puan) tarafından

Çok sağol canım benim ♥️ 

+1 oy
(5,097 puan) tarafından

Hem elbise hem şallarımı aldın hepsi çok güzel günlerde giy inşallah bende onca yıl çalıştım hiç kendime bir şey almadım şimdi evdeyım eşimde canın ne istersen al dedi bende biraz bu sıralar senin gibi alışverişin ucunu kaçırdım dün taksit yatırayım dedim yeni elbise gelmiş takımlar gelmiş dayanamadım aldım 😊

(1,146 puan) tarafından

Evet canım hepsini aldım şükür eşlerimiz birşey demiyor ama ben vicdan yaptım işi çok agır diyede ne bilim lazım sonuçta  sende iyi yapmışsın güle güle kullan canım 

+1 oy
(29,786 puan) tarafından

İyi yapmışsın arada lazm yani her zaman yapmiyorsn güle güle giy 

(1,146 puan) tarafından

Çok sağol canım benim ♥️ 

+1 oy
(1,289 puan) tarafından

Cok almışsın ama hepsini uyguna almışsın. Bir takım parasına almışsın. Geçen gün bir takım beğendim 4000 :) Hiç vicdan yapma bence

(1,146 puan) tarafından

Doğru vala çok sağol bebeğim 

+1 oy
(1,429 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan canım 

Site güvenilir mi

(1,146 puan) tarafından

Evet canım hep ordan alırım 

Çok teşekkür ederim canım benim ♥️ 

+1 oy
(4,434 puan) tarafından

Hepsi çok güzel güle güle kullan canım yorumlarda gördüm daha hepsi 3800 tutmuş bence çok makul ki her zaman da kendine bir şey almayan insan için az bile fiyatlar malum düzenli alışveriş yaptığım yerler var bende sürekli almam ama alınca da orda sadece tunik fiyatları binden ikili takım fiyatları iki binden başlıyor yani 3800 e bu kadar parça almışsın hiç sıkma canını sonuçta eşin de senin için ailesi için çalışıyor bi yerde ☺️♥️

(1,146 puan) tarafından

Evet herşey çok pahalı ama bu site iyi uyguna satıyor vala ne bilim hayatımda ilk defa bu kadar pahalı alışverişim oldu bı tuhaf oldum  eşim asla birşey demez ama sağolsun 

Çok sağol canım benim ♥️ 

+1 oy
(78 puan) tarafından

İyi yapmışsın almışsın iyi günlerde kullan hep aldığın şeyler değilmiş 

(1,146 puan) tarafından

Evet kolay kolay alışveriş yapan biri değilim vala çok sağol canım benim ♥️ 

+1 oy
(844 puan) tarafından

Kahverengi elbisenin fiyati ne kadar 3800 bu  kadar kiyafet cok ucuz degilmi guvenilir sitemi

(1,146 puan) tarafından

Güvenilir canım hep ordan alırım çok iyi geliyor hangi alttaki kahveringi ikili takım 560 TL gibi biseydi canim

+1 oy
(2,543 puan) tarafından

Elbisenin üç renginden mi aldın 

+1 oy
(2,530 puan) tarafından

Bisey sorcam daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı? Yani kalitesi nasıl 

+1 oy
(639 puan) tarafından

Sallarin fiyatları ne kadar 

+1 oy
(461 puan) tarafından

Güzel günlerde kullan İnşâAllah çok sevdim hepsini de 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 642 göst.
9 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.
6 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 579 göst.
20 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 1995 (1,423 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,125 soru

23,813,382 cevap

317,960 kullanıcı

...