+1 oy
273 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (34 puan) tarafından

Kizlar kurlerinizi önerin zayiflamaya çalışıyorum olmuyor neler yapıyorsunuz

9 Cevaplar

+3 oy
(6,540 puan) tarafından

Aç kalacaksin canim. Gece yataga ac gireceksin. 

Kur mur bos isler.  Gunde 2 ogun ye aksam 5 ten sonra bisey yeme. Karbonhidrati azalt sadece sabah ye. Aksam da protein+sebze ye. Tabi seker ve paketli gida da olmayacak bi de bol su ic.

(766 puan) tarafından

Günde 3 ana, 3 ara öğün yaptım. İlk öğünüm sabah 8 , son öğünüm akşam 21.30 da yaptım. Hiçbir zaman yatağa aç girmedim. Karbonhidrat da aldım. Adet dönemlerimde çikolata da yedim. 2 ayda 15 kilo verdim. Diyeti kafanızda bu kadar zorlaştırmayın

(6,540 puan) tarafından
+1

Bu yontem sizde ise yaramis olabilir. 

Ama surekli yemek insulin dengesini bozar normal zaman da da surekli yeme onerilmez. Saglikli olan gunde 2 ana 1 ara ogun seklinde beslenilmesidir. 

Karbonhidrat alma yazmadim ayrica azaltmasini ve ilk ogunde yemesini belirttim. 

Size yazdiginiz yontem uymus ne guzel vermissiniz ama maalesef cogu kisi ac kalmadan sizin dediginiz sekill veremiyo. Yasiniz genc olabilir,metobolizma hiziniz iyidir,hareketli bi yasantiniz vardir vs vs. 

Genckken bende cok kolay kilo verirdim hic ac kalmazdim ama artik ise yaramiyo.

-Reklam-
+1 oy
(7,046 puan) tarafından

Yememe dikat ediyorum Dukan birası yapiyom başka yaptığım bişey yok🤣

(820 puan) tarafından

Ayy kız kaç gün yapıyorsun bugün 3.gun alıştım su içiyorum sanki 8 bardaklık oluyor .

+1 oy
(1,552 puan) tarafından

Kaç kilodan kaça düşmek

(34 puan) tarafından

95 den gittiği yere kadar 😂

+1 oy
(3,155 puan) tarafından

Diyetisyene gidiyorum 16 kilo verdim 4 kilo kaldı

(820 puan) tarafından

Kız masil verdin 

(2,313 puan) tarafından

Bende bekliyim

(2,225 puan) tarafından

Bende bugün başladım diyetisyen eşliğinde beslenmeye. Senin listen nasıl cnm

(3,155 puan) tarafından

Aslında klasik diyet listesi veriyor yani pek değişik bir şey yok ilk hafta için. Zamanla değiştiriyor.  Sağlıklı diyet listesi yazarsınız benzer şeyler çıkıyor. 3 ana öğün 2 ara öğün yaptırdı bana. Günde 3 litre su ve 2 fincan da yesilcay içiyorum

+1 oy
(280 puan) tarafından

Öncelikle kendine bir süre belirle ama öyle çok uzun bir süre deyil mesela 15 gün kendine deki ben sadüce 15 gün diyet yapıcam çünkü belirsizlik insanı bıkdırıyo.. o süre zarfında hiç tartılma sana şunu ye şunla beslen diyemem ama kesinlikle ekmek makarna pilav patates şeker tatlı ve türevlerini yememelisin .. mesela 1 tabak yemek ye ama ekmeksiz pilavsız aralıklı oruç çok iyi kilo verdiriyo dene.. bolca hareket et 15 gün bittiyinde tartıl illa kilo vermişsindir motive olacaksın ve dahada hırslanacaksın

(34 puan) tarafından

Tamam inşallah deniycem çok teşekkür ederim 

+1 oy
(820 puan) tarafından

Eliptik bisikletm var 3 gündür yapıyorum bacaklarım inceldi gözle görülür ben fark ediyorum eşim sağolsun kardeşimin düğünene kadar vericm eşimde motivasyon için hediye alıcm xexi🤣🤣

(34 puan) tarafından

Bende titreşimli spor aleti aldimda çok kullanmadım faydası olur inşallah 

+1 oy
(55 puan) tarafından

Bende 15 gün boyunca sabah kahvaltıdan yarım saat önce akşam yemekten yarım saat önce yarım kase yoğurt 1 çay kaşıgı tarçın koyup yiyordum bir ayda 4 kilo vermiştim şimdi doğum yaptım yine kilo aldım kızım biraz büyüsün aynısını yapacagım

(34 puan) tarafından

Bir ay da dört kilo az onu bile veremiyorum da 😁

0 oy
(5,780 puan) tarafından

Akşamdan yediğinle ertesi gün kahvaltı saatinin arasında 16 saat olsun. Abur cuburu kes biraz da hareket

0 oy
(524 puan) tarafından

Eşim diyetisyene gitti çok güzel bir ödem arttırıcı tarifi verdi 

Yarım limon 

Yarım çubuk yarçın 

Yarım demet maydanoz 

Ceviz büyüklüğünde zenceğil rendelenecek

1 litre su

Suyu kaynat kaynadıktan sonra malzemeleri at içine on dakika onlar da kaynasın süz bir şişeye doldur sabah aç karna sıcak bir bardak iç sonra kalanını gün içinde bitir ve ekstra 1 buçuk litre su da tüket çok güzel ödem atıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 355 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,466,898 soru

24,036,821 cevap