0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bugun çok üzüldüm bişey oldu kızım mayıs ayında 5 yaşına girecek kreş kuran kursu na gönderiyorum  dün okuldan geldi anne okulda karnımı açtım dedi şaşırdım okula gittim hoca ya sordum oda pijamasını indirdi dedi Bi kaç arkadaşı varmış hoca çıkış saatı olduğu için kontrolüm dışında oldu dedi ve oda çok üzüldü bugun mahremiyet dersi işledi 

5 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hüso ile mahremiyet eğitimi isimli bir kitap var. Benim kızım o kitapla özel bölgelerini öğrendi ve etrafına bile uyarıda bulunuyor biri popoyla ilgili bir şey dese bile. Asla kizmadan guzellikle yaklaşın kitabi da ara ara okuyun bence

(239 puan) tarafından

Trendyolda var mı

(2,704 puan) tarafından

Baktım trendyolda yoktu. Ama orda da benzer şekilde mahremiyet eğitimi ile ilgili bir cırtlı kitap vardı. Benim dediğim kitap aslında bir setin parçası. Hepsiburadada bir kaç kitapla birlikte satılıyor. Diğer kitaplar da öfke kontrolu, okula yeni başlama, özgüven vs gibi psikolojik etkisi olan konularla ilgili

(239 puan) tarafından

Teşekkür ederim şimdi bakıcam

(274 puan) tarafından

Link atma şansınız var mı acaba

-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından

Özel bölgelerimiz vs diye siz egitmemiş miydiniz

(239 puan) tarafından

Her zaman söylüyorum tabiki

0 oy
(12 puan) tarafından

İlk mahremiyet evde öğretilmeli diye düşünüyorum siz bu konunun üstüne çok düşün hep konuşun anlatın 

(239 puan) tarafından

Ben daha önce çok anlattım artık daha da üstüne duracam

0 oy
(16,955 puan) tarafından

Normalde evde de yapıyor mu yoksa ilk defa mı yaptı. 

(239 puan) tarafından

İlk defa oyüzden çok şaşırdım 

(16,955 puan) tarafından

Bol bol konuş. Kızıp korkutma. Artık büyüdün anne babanın yanında bile özel bölgeni açamazsın de. 5 yaş zor bir yaş, kızarsan ters teper. 

(239 puan) tarafından

Gerçekten daha başlamadan çok zormuş o kadar çok üzüldüm ve tecrübesiz hissettim ki

0 oy
(584 puan) tarafından

Burda hocanizin eksigi var okulda ilk once ilk hafta mahremiyet egitimi verilir anaokulu cocuklarina kizim 2 senedir anaokukuna gidiyor her senenin basinda ve ilerleyen zamanlarda tekrar bunu ogretiyorlar 

(239 puan) tarafından

İlk hafta işledi zaten 

İlgili sorular

+4 oy
23 cevap 526 göst.
4 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (4,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 642 göst.
11 Şubat 2025 Diziler & Filmler kategorisinde Lamelif (1,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 696 göst.
17 Haziran 2024 Diğer kategorisinde PrensesAnnesi1903 (783 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 208 göst.

Kategoriler

1,466,514 soru

24,031,763 cevap

328,735 kullanıcı

...