+4 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (347 puan) tarafından

Eşim hazır börek lahmacun poğaça türü dışardan aldığında kaynanam hemen anasından alışık böyle şeylere ben sürekli yapıyordum benimde iki çocuğum var biri 5 aylık biri 21 aylık elimden geleni yapıyorum hamur işlerinde ama yinede gidip hazır alıyor bıktım sürekli kendi ve kızını övüyor hazır şeyler almayizda bilmem ne sanki ben gidip al diyorum dedim 

15 Cevaplar

+3 oy
(4,028 puan) tarafından

Hic umursamam. Kiyamiosa yapip getirsin 😂

(347 puan) tarafından

Yapıyor gidip yine hazır oluyor vallahi onlarla mı uğraşacağım sadece sinir oluyorum ben bir şey yapmıyormuşum gibi konuşuyor

(4,028 puan) tarafından

Hiç takma, tam aksine kocam beni yormuyor sagolsun hazir aliyor hepimiz yiyoruz diyecen 

(347 puan) tarafından

Eşim kaç defa dedi yorgun oluyor çocuk durmuyor vakti olmayınca hazır alıyom diyor aynı yine 

-Reklam-
+2 oy
(717 puan) tarafından

Alışık olduğundan oda bana her gün alıp getiriyor sağolsun de.😊Daha iyi işte hazır alsın ye geç ne uğraşacan boşver.afiyetle ye keyfine bak

(347 puan) tarafından
+1

Yapıyor oruç ayında bize geldi hazır poğaça aldığını gördü ertesi gününü yufkadan börek yaptı oğluna  2 gün boyunca evde durdu yemedi ben de kaynanaya söyledim oruçlu oruçlu dedim sabahın köründe kalkıp börek yaptım ama iki gündür evde duruyor yemedi dedim benim yapmadığımdan mı sanki dedim canı hazır istiyor hazır alıyor dedim sesi çıkmadı 

(717 puan) tarafından

İyi yapmışsın boşver 

+1 oy
(5,305 puan) tarafından

Yapta yiyelim de bacı ne sıkıyon kendini yemek yaparsan şükretsinler

(347 puan) tarafından

Valla her yemeği yapıyorum salatasindan çorbasıba kadar 

0 oy
(21,516 puan) tarafından

Ay ben onları seviyorum ben seviyorum diye alıyor derim. 

Veya sen kendini yorma ne gerek var diyor o yüzden hazır alıyoruz derim hiç umrunda olmaz 

0 oy
(18,926 puan) tarafından

Sanane burası benim evim eşim kabul ederken sana noluyor demek niye bu kadar zor geliyor sizlere

(347 puan) tarafından

Kız bir şey demeye gelmiyor hemen tansiyonunu bahane  ediyor hasta oldum diyo onun yalanları ile mi uğraşacam

(18,926 puan) tarafından

Sende o an ayy kalbim aman bana bişey oluyor diye yaygara kopartacaksın yada tansiyonunu fırlatacaksın sende kaynanandan az çirkeflik öğrende uygula 😉

(347 puan) tarafından

Keşke onun gibi oyuncu olsaydım ,🤣🤣

(18,926 puan) tarafından

Öğren işte yoksa böyle çook ezdirirsin kendini

0 oy
(1,215 puan) tarafından

Annesinden alışık ne kriz geçirdim burda çok kiyamiyorsa oğluna yapıp göndersin 

0 oy
(1,891 puan) tarafından

bizimki para harcamayın der, yoksa bana niye yapmıyorsun demez. ha eşim çok sevmez Allahtan öyle şeyleri. evde bir şeyler yer çıkar 

0 oy
(1,435 puan) tarafından

Yerinde olsam derdim oğlun bana kıymıyor yorulmadı istemediği için hazır alıyor.bizde yeni evliyken dışarıda yediğimize çok karışırdı o zamanlar sattım bişey demiyorum.sen de boşver

0 oy
(608 puan) tarafından

Niye hazır almasına bozuluyorsun istedikleri kadar konuşsunlar sen otur rahat rahat ye istediklerini söylesinler sen böyle yapsan işin zor

0 oy
(6,234 puan) tarafından

Ayy canim ben 2 cocukla yetisemiyorum evladin degil mi yapta torunlarinla yesin de :D 

Benim esim gecen manti istedi ayy dedim ne guzel olur annene soyle de yapsin yiyelim dedim :D

0 oy
(1,099 puan) tarafından

Kaynanan niye biliyor ki bunu? Her gün baklava da açsan söylememek gerek,  peynir ekmek yesen de.. 

Sorarsa, Allah ne verdiyse onu yedik de geç. Eşine soruyorsa böyle böyle oluyor kendimi kötü hissediyorum annene söylemesen diye tatlı dille uyar. He yok kaynanan sizinle yaşıyorsa, anne sen yapıver o zaman ben beceremiyorum de kurtul. 

0 oy
(1,013 puan) tarafından

Benimki çok düşkün hamur işine daha bu sabah yine zorlu bir şey yaptım ama kaynanam da ikisi de asla karışmaz aslında aksine onlar bana dışarıdan alalım derler ben de tamam derim zaten eğer yapacak halim yoksa 

Hem sizin evin içinde olan şeylere ne karışıyor kaynanan

Oğlu alışkınmış ama seni bulunca anasını terk edivermiş demek ki hayatta börekten daha önemli şeyler var

0 oy
(192 puan) tarafından

Herkes onu d bunu d diyo bn sna bişey de demicem çünkü biliyorum bişey desen bu seferde başka birşeyden canını sıkacak oyuzden Allah kolaylık versin 

Eşinde açıklama yapmış zaten boşver söylesin Dursun o sanki bilmiyor mu senin yaptığını biliyor ama söylenmek işine geliyor 

Bizimkide aynı yediğin yemeğe bile karışır eşimde biliyor ama anasına laf etmez bnde h deyip geçiyorum bu konulari 

Damarima basarsa o ayrı tabi tepkimi koyuyorum

0 oy
(3,179 puan) tarafından

Bebelerin küçükmüş hiç duyma kaynanayı ye iç keyfine bak. Eğer çok fazla canını sıkıyorsa görüşme muhatap olma. Benimki de karnım burnumda iken eşim hazır yiyecek alacak diye laf etti içime sindirmedi. Gözümden düştü. O konuştu ama biz dışarıdan yedik çünkü diğer bebelerim de küçüktü hem de kocam bana kıyamadı dışarıdan aldı. Kaynana sadece kendisinden soğuttu cimriliğiyle. Biz bildiğimizi okuduk. Onlar mutlu olsun ben çenemi tutayım demezler. Her halta karışırlar. Sonra da gelin bize düşman derler. 😾 Beni köşeye çekip çekip sakın dışarıdan yemeyin paranızı harcamayın dedi açık açık. He dedim onun inadına daha da fazla yedim dışarıdan. Hiç kusura bakmasın valla beş kuruş faydası olmaz ama çenesi de durmaz. 😼

0 oy
(4,230 puan) tarafından

Valla bizimkide 1 2 gönlü olmadı sonra onunda hoşuna gittmeyee başladı hazır hazır gidiyor evine . Hatta bir kaç kere yemek söyledi eşim. Ben alışık değilim oğlum böyle hazırlara ömrümde görmemişim dedi. Eskiden yoktu bukadar anne şimdi herşey kolaylık ben isteyerek alıyorum dedi sustu anası

Sen değil eşin dicek ben isteyerek alıyorum ana benim cebimden kimse zorla para alarak almıyor dicek

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 409 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde UmAYElcin (293 puan) tarafından soruldu
+5 oy
19 cevap 651 göst.
+2 oy
14 cevap 450 göst.
0 oy
11 cevap 329 göst.

Kategoriler

1,452,595 soru