+2 oy
609 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından

Kızlar ah ben derdimi kime diyem 

Karnım çıktı kilo aldım bu kiloyu vermem lazım acilen 

😏

6 Cevaplar

+2 oy
(3,253 puan) tarafından

Birde bana sor psikolojikmen çok kötü durumdayım sürekli diyete giriyorum ve yapamıyorum artık dışarı çıkmamaya başladım 

(325 puan) tarafından

Kız daha çok psikolojin bozulursa bence kilo vermeye çalış bende çok bırakıyorum diyeti yine başlıyorum 

-Reklam-
+2 oy
(1,126 puan) tarafından

Yulaf

Keten tohumu 

Bunları yoğurdun içine karıştır ye tok tutar

(325 puan) tarafından

Tşk ederim canım 

+2 oy
tarafından

Kefir yumurta , tavuk göğüs, salata,  salatalık, domates zeytin elma, armut ,kuruyemis özellikle fındık  ceviz, badem . Süt bol su yulafli yoğurt,  

(325 puan) tarafından

Yulafli yoğurt nasıl oluyo marketlerdeki 

yulaftan mi bahsettin canım 

tarafından

Evet canım.  Lifalif in ince öğütülmüş olanı var kum gibi daha ince yani onu al diğeri kapcuklu ağıza gelir sade olcak ama meyveli felan değil. İçine meyveyi sen koy kuruyemis de koyabilirsin ceviz , fındık olur yada üzümlecdiger yenisleri kombinle karıştır 5 dk sonra ye muz da atabilirsin lezzet verir 

(325 puan) tarafından

Tşk ederim canım alıcam ondan 

tarafından

Afiyet olsun şimdiden ❤️

(325 puan) tarafından

Sağol canım ❤️😊

+2 oy
(6,541 puan) tarafından

Az yiyeceksin canim. Karbonhidrati azaltacaksin. Ben kahvalti da sadece 1-2 dilim cok tahilli ekmek yiyorum. Aksama sebze ve protein agirlikli yiyorum. 

Pazartesi basladim bende 2 ay yani kurban bayramina kadar dikkat edecegim. Daha once denemelerim oldu ama 2-3 kg verip bozdum. Gecen bi elbise bi pantolon denedim cok kotu oldu moralim bozuldu. Ayna da cok kotu gozuktum bu da beni motive etti. Bayrama kadar o elbise uzerim de guzel duracak :D  6 kg vermeyi hedefliyorum 2 ayda. 63 kg yim hedefim 57 ,55 te olsam muhtesem olur ama olamam heralde. 

(325 puan) tarafından

Doğru diyosun ben daha tahıllı ekmek almadım Allah nasip ederse alcam 

Ben sadece süt içiyorum bi kaç saat tok tutuyo beni acıkınca ekmeksiz kahvaltı yapıyorum 3 günde 1 makarna yiyorum gündüz akşam sadece süt içiyorum biraz zor ya yine bırakcam galiba diyeti 

İnşallah sen zayiflayabilirsin canım 

(6,541 puan) tarafından

Canim senin yaptigin saglikli degil ki bu sekil dayanamazsin.

Sabahalari 2 yumurtta,peynir,yesillik,zeytin,1 tane ceviz,1-2 dilim ekmek ye. Kahvaltiyi 11-12 gibi yap. 

Aksam da en son 5 te yemis ol. 5 ten sonra bisey yeme. Salata ve protein agirlikli ye. Makarna hem seni tok tutmaz hem de aciktirir. Ayrica sutte bagirsaklara zararli sindirim acisindan iyi degil. Onun yerine meyveli ,kuruyemisli yogurt oneririm. Hem saglikli hem de uzun sure tok tutucu. 

Bu arada aksam yataga girerken ac olmak lazim o acligi hissetmek lazim baska turlu verilmiyo.

(325 puan) tarafından

Sağol canım inşallah yapabilirim

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Bir tanıdığım kilo vermek için kahvaltı da yulaf+yumurta karıştırıp omlet gibi pişirip yiyordu bütün gün tok tuttugunu söylerdi sakız çiğnerdi bide sürekli ağzı boş durmasın diye

(190 puan) tarafından

Bende sakız çiğniyorum ama şey diyorlar mide ona bişey gonderiyor diye algıladığı için yağ yakimina gecmiuormus

(1,587 puan) tarafından

Hayır öyle bir şey yok sakız çok etkili

0 oy
(1,554 puan) tarafından

Hedef kaçtan kaça düşmek

(325 puan) tarafından

70 olmuşumdur 10 kilo vermeyi düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 216 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
0 oy
15 cevap 422 göst.
12 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,946 soru

24,065,915 cevap

330,368 kullanıcı

...