Hanımlar benim 2020 den beri crp değerim 23-30 arası hep neden acaba benim gibi olan var mı
Benim sürekli yüksek hep.en son gebelikten önce soğan sarımsak maydanoz hepsini kaynatıp suyunu içtim baya düşmüştü.
Canım doktora gittin mi neden hep yüksekmiş
Kürtaj olduktan sonra hep yüksek çıktı.önceden yoktu.doktotum vajinal enfeksiyon demişti
Enfeksiyon olabilir. Bazen benimde yükseliyor. Ozaman kanımda enfeksiyon oluyor de ilaç veriyo
Antibiyotik de kullanıyorum ama eser miktar yine idrar da enfeksiyon çıkıyor o mu yükseltiyor acaba crp yi
Ondandır canım
Sana tavsiyem kuru dut suyunu kaynat iç. Crp yo düşürüyor youtube da saracoglunun videosunu izle crpsi 90 olan birinin bile dusmus ilaçla düşmeyen enfeksiyon. Benim oğlumun atesi sık sık çıkıyor ben ilk gün hemn kuru dut kaynatıyorum öyle geçiyor. Enfeksiyonu yükseliyor hemn kac kere hastanede yattık. Bu sefer dut verdım sabah akşam Dr gitmedik elhamdülillah
Ben ben bennnn sedimantasyonun kac bakıldı benimki 10 senedir hep crp hem sedimantasyon yuksek bulamiyolar 30 23 38 lere çıkıyor crp
Sedimantasyonda 75 35 48 leri görüyor
Canım neden yüksek çıkıyormuş öğrendin mi nedenini
Yok canım
Anneannemin de sürekli öyle hep hastaneye yatıyor
Chp si yüksek olan var mı diye okudum 😂 çok mı siyasi ortama maruz kaldım nedir ☺️☺️
1,468,200 soru
24,055,048 cevap
329,867 kullanıcı