+2 oy
167 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (326 puan) tarafından

Kızlar bu ikinci gebeliyim ilk kızım 25 aylık anne kuzusu hep kucağımda maşallahıda var ağır bir çocuk öyle olunca sürekli vicdan azabı çeker oldum ağır kaldırdığım için ya karnımdaki bebeyim bi zarar görürse ya bi kusur oluşursa.. 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,207 puan) tarafından

Doktora ne yapabilirim ne yapamam dediğimde kaldırım taşı dosemedigin surece her şeyi yapabilirsin ananelerimiz babannel3rimiz dağdan odun getirmişler demisti 😁 

(326 puan) tarafından

Onlarla biz birmiyiz bacım benim babannem 9 anneannem 10 tane doğurmuş.. yediklerindenmi içtiklerindenmi anlamam bütün çocuklarıda sağlıklı.. günümüzde zaten bir sürü hastalık türedi insan diken üstünde hiss ediyo kendini🥲 

(22,757 puan) tarafından

İnsan ömrü uzadı ama. Eskiler daha çabuk oluyolardi. Bu kadar uzun yaşayan insan oranı daha azdı. Öyle düşünme. Bu zamanda da bişey olmaz yani Allah'ın izniyle. Biz de pek sağlıksız değiliz bence. 

-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından

...............

0 oy
(3,807 puan) tarafından

4 yaşındaki oğlumun üstüme üstüme atlayıp boks yapmaya calismasi dışında sorun yok

0 oy
(22,757 puan) tarafından

Hicbisey olmaz Allah'ın izniyle. Kötü düşünme. Ben de oğlum 27 aylıkken hamile kaldım. Çok kucağımda taşıdım. Park beşiğin en dibinden alıp kaldırdım. Hiç de bişey olmadı şükür. Doktor aksi bişey söylerse bilemem. 

0 oy
(1,639 puan) tarafından

Ben ikinci hamileliğimi ilk oğlum 15 aylıkken öğrendim 7 haftalık hamileymişim oğlum o dönem kucakta zıplamayı çok seviyordu ben bilmediğim için sürekli zıp zıp yapıyordum kucağımda öğrendikten sonra da yavaş yavaş azaltmıştım 7.8 aylık hamileyken sürekli kucağımda oluyordu bi yere gitsek inmezdi kucağımdan bi sıkıntı yaşamadım 

Bende tam tersi büyük oğlum için vicdan yapıyordum :6 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 210 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 105 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 912 göst.
0 oy
14 cevap 384 göst.