9 aylık oğlumu bugün aşı için götürdük boyu 73 kilosu 8 kilo hemşire hiç kilo almamış dedi anne sütü ve ek gıdayla besleniyo iştahlı hiç yok acaba neler yedirebilirim kilo alması için
Ah canım kelin ilacı olsa başına sürer kızım 17 aylık 7 kilo ben ne yapayım prematüre üstelik
Yaa kaç haftalık doğdu
25 canım
Yaa çok küçükmüş
Evet canım
Aynıyız 9 aylık iken götürdüm 7760 geldi boyda 70.3 cm idi 2 ayda 350 gram almıştı 1 hafta sonra tekrar gidicem 10 aylık olacak yemesi az iştah yok atom denıyordu yaptım azar azar verıyorum ama olmayınca olmuo
Atom ne tam olarak tarif verebilirmisiniz
Fındık ceviz chıa tohumu tahin bal veya pekmezkabak çekirdeği hepsını toz hale getirip blenderdan gecirip kahvaltıda verıyorlar bende yaptım ama azar azar verıyorum
Ne asisi canim benim de 9 aylik olcak haberim yok E nabiza da giremiyorum bakamadim
Kızamık ara aşı (pekiştirme) aşı takvımınde yok hemşire sağlik ocağından çağırıo aynı aşı 12 de tekrar var
Tmm canim cok saol
Kızamık aşısı ilk doz ikinçi dozda 1yaşında
Tmm canim❤️
Emzirdikten sonra mama takviyesi yapabilirsin. Avokado, muz, yumurta, yogurt hergun muhakkak tuketmesini saglayabilirsin. Ek gida yemiyosa biraz formul mama yada anne sutu ekleyebilirsin
37 haftalık doğdum zaten 6 aylıkken mamayı reddetti sütümde yetmiyo iştahıda yok
Güzel pankek tarzı şeyler yapabilirsin kaşık dökmesi Mesela ben dün kızıma bir yumurta 1 tatlı kaşığı kadar tahin rendelenmiş elma yaklaşık bir kaşık ya da 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt ve tam buğday unu yahut da tam yulaf unu birazda karbonat pankek gibi dökün yumuşacık oluyor. eline verin güzel yer belki ya da içinde ki meyveyi değiştirin muzda olabilir.
Henüz kendisi bişeyler yiyemiyo boğszında kalıyo öğürüyo
dişi var mı canım
Yok malesef çıkmadı
Allah kolaylık versin
inşallah severek yer
Bizimkide 13 gun sonra 10 aylik olcak 73 cm 8 kg 3 aydir kilo almiyo hic anne sutu aliyo sadece yetmiyo ek gıda yemiyor mama vermeye çalışıyorum icmiyo cok iştahsız 3.800 dogdu hep iştahsızdi 1 dk emiyo birakiyo
Benim bebeğim 37 haftalık doğdu 3 kilo hiç iştahı yok yoğurt falan yemiyo öğürüyo
1,461,074 soru
23,953,886 cevap
325,335 kullanıcı