+2 oy
257 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,378 puan) tarafından

Kızlar eşim Arçelik 9 kilo  9120 dmxs serisi çamaşır makinesi alacak uygunmuş 23 bine. Ama içinde perde programı yok, önceki çamaşır makinemde de yoktu sentetiklerde yıkardım yine aynı olacak! Sizce çok mu gerekli diyor eşim?

Ne yapsam karasız kaldım

image

9 Cevaplar

+2 oy
(1,534 puan) tarafından

Ben hiç perdede yikamamki zaten sjsj 

Sentetik devrini 800 yapıyorum yikiyorum

(1,378 puan) tarafından

Cidden mi? Ben de buna takıldım. Eşim de  en fazla 27 bine kdr çıkabılırım ama o fiyatta perde programı olan yok 

(1,534 puan) tarafından

Evet hep sentetik yıkıyorum 

Olmasına rağmen 

Bence 23 de gayet uygunmus

(1,378 puan) tarafından

Evet evet kuzeni Arçelik de çalışınca revizyonlu olup 30 binden 23 bine düşüyor bunlar

-Reklam-
+2 oy
(1,879 puan) tarafından

Hassas yıkama vardır 

(1,378 puan) tarafından

Perde programı hassas yıkamada yıkamak gerekir o zaman. Genelde sentetik de yıkardım önceki 

+2 oy
(4,207 puan) tarafından

Camasir makinamda 12 program var sanırım ben sadece 2 3 programı kullanıyorum çok da önemli nir şey değil 

(1,378 puan) tarafından

Yaa perde yıkıyorum ben genelde, hep sentetik yıkardım bunda yoktu açıkçası heveslendim ama yorumlarda kimse takılmıyormuş:)

+2 oy
(4,832 puan) tarafından

Valla bende perde programi var ama 2 bucuk saat bi camin perdesini bekleyemem 1 saatlik kisa programa ayarliyorum 60 derece 800 devirde yikiyorum 

(1,378 puan) tarafından

Hadi yaaaa ne bileyim önceki de yoktu bunda olur diye düşündüm ama maddi sınırımız olunca çıkamıyoruz. 

En iyisi ben alayım bunu, ya hassas yıkama ya da sentetiklerde yıkarım

(4,832 puan) tarafından

Yani onemli mi bu programlar ben hep 1 saatlik programi sciyorum siyahlar renkliler 40 derece beyazlar 60 derecede atiyorum 1400 devirde tertemiz yikiyo nevresimler olursa 1.45 dklik var ona atiyorum bi suru programi var yunluler sentetikler hassas yikama hizli yikama perde bebek giysileri spor giysiler falan filan bi suru ama kullandigim 2 program baska yok ha bazen buyuk battaniyen var onu atarsam yunluleri aciyorum devri dusuk onun o yuzden yoksa bilmiyorum ya ben makina kullanmayi bilmiyorum ya da fiyat artirmak icin oyun oynuyolar 

(1,378 puan) tarafından

Aaa seninkinini çok özelliği varmış yaa..blenimki 1200 devir canım. Sen de çok fazla programı varmış.. açıkçası perde yün beyazlar 3 programı yeter artar bile de.. Dediğin gibi satış stratejisi işte 

(4,832 puan) tarafından

Bunu kayinbabam almisti evlenirken beyaz esya setiydi camasir makinasi bulasik makinasi buzdolabi 3lu set + tv vardi 4 sene oldu memnunum valla bak resmini de atiyim sana programlarin 

imagegunluk yikama varya o 1 saat 4 dk genelde sicakligini ayarlar onu kullanirim bi de nevresimi binde bir yunluyu kotlar motlar da varmis bak hic haberim yok 

+2 oy
(3,807 puan) tarafından

Bende hiç perde ye atmam ki perde programı içine yumuşatıcı almiyo . Miss gibi koksun diye sentetige atıp devir düşürürüm 

(1,378 puan) tarafından

AA ciddi mi nasıl perde programı neden olmaz ki yumuşatıcı hiç bilmiyordum 

Ben de sentetiklerde atar yumuşatıcı koyardım MEB gibi olurdu...

Devrini ayarını düşürüp sentetiklerde yıkamak zor ğelirdi derke perde programı daha kullanışlı sandım ben.. ama kimse perde yıkamoyormuş sorun değil diyorlar hassas programa devem yine...

Teşekkürler:)

(3,807 puan) tarafından

Makine den makineye değişir belki . Benimkinde perde programı var yumuşatıcı yerine yumuşatıcı koyuyorum ama almiyo yıkarken 

+2 oy
(2,565 puan) tarafından

Benimkinde de yok narin ayarında yıkıyorm 400 devirle sorun olmuyor 

(1,378 puan) tarafından

Evet evet hassas program söyleyenler varmış... Sanırım takılacak birşey değil öhvedeh sentetiklerde yıkardım hep devrini ayarını değiştirdim ne bileyim direk perde programı kullanmak kolaylık sanıyordum ama değil herkes öyle yazmış..

Teşekkür ederim 

(2,565 puan) tarafından

Perde ayarı çok saat sürüyor cnm kim 2 saat bekler perdenin ömrü kısalır ben önce durulma ayarında bi on yıkama yapıyorum o pis suyu gidiyor sonra narin kısmında normal şekilde yıkıyorum kar gibi bembeyaz oyle sürekli yikamiyorumda düşün ona rağmen bembeyaz 

+1 oy
(1,118 puan) tarafından

Benimki de aynısı 3 sene önce 7000'e aldım sentetik ayarında yikiyorum perdeleri

0 oy
tarafından

Devrini ayarlasan yeter düşük devir vardır zaten şart değil 5 yılda 1 kere perde programına attım perdeleri 2saat50 dk beklemek istemiyorum sentetigin devrini düşünüyorum yetiyor

tarafından

*düşürüyorum

0 oy
tarafından

Benim çamaşir makinası hiç iyi çikmadi arçelik  8 kg  sürekli  yüruyor 4 kere tamirci getirdik yok olmadı aldığımız günden beri öyle yüruye yüruye duvara çarpiyor çok korkuyorum bir gün salona gelecek diye

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 426 göst.
12 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 312 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,509 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Grimsi1 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
10 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,072 soru

24,053,314 cevap

329,790 kullanıcı

...