Kızlar hep uyarı veriyor sizce neden
Form bile doldurulmuyor dönüyor atıyor siteden yoğunluktanmi neden bilemiyorum ama bir çözüm getirseler iyi olur
@DP mart'ta doğdu 40 günlük kafam allak bullak 🤣
Eşime bugün sordum kızlar diğer çocukları kapsamıyor dedi gene , ben henüz iş başı yapmadım bilmiyorum ama inşallah sizin dediğiniz gibidir 😁
Gülistan canım neden 😁
@Dp canım vlahi bugün 144 aradım öyle dedi canım bide şey dedi ben ocakta doğum yaptım onun parası vereceklermis
@DP başvuru yapılmıyor e Devlet ten burdaki sosyal yardımlaşma kurumu bizde yapamıyoruz diyor zaten aylık verip vermicekleri bile meçhul anlayacağın ümidi kestim o paradan 😌
Yoğunluk vardır biraz zaman sonra tekrar deneyin canım
Bende yapamadım formu doldurdum ama gitmiyor
Benimde aynı öyle oluyor
Ben yerine git.eyi düşünüyorum.haftaya falan
Bencede en mantıklısı
Nasıl yapılıyor dogumuma bı ay var şimdiden mi doğurduktan sonra mi yapiyoruz
Canım doğum yaptıktan sonra basvurcaksin sen
E devletten ne yazılıyor peki
Doğum Yardım canım
Post çıksınnn
Başvuru yapan oldunu
Benim halen bu konuda kafam karisik🤣
Niyeki canım
Ben eylülde dogurcam insallah eee bu 3. Cocugum ama ilk sayilacak cok degisik yani bence tum cocuklara verilmeliydi smdi iki cocugum ne sayiliyir 🤣
Canım sen 5000 alıcaksın bence ama arkadaşlar tek seferlik diyorlar
Kızlar onaylanmiyor hep teknik aksama var diyor
14 nisandan sonra diye yazmıştı biri
Devlet üzeri olmuyor mu yaani
Çoğu kişi sorun yaşamış böyle yazılmıştı
Tamam canım bizde tel seferlik 5000 alicaz galiba
İnşallah cnm :) 5 bin de 5 bindir
Zaten proje baştan saçma. 2025 ten itibaren doğanları kapsıyor 5 yaşına kadar sürecekmiş. Eee şuan 1 yaşında olanlara neden verilmiyor? 0-5 yaş arası olanlara vermek daha mantıklı değil mi madem?
Vlah canım banada çok saçma geliyor zaten başvur almıyor tam sinir bozucu bişey
Sadece öyle olsa iyi. Mesela 5 bin TL alabilmek için her sene çocuk doğuruyorsun en fazla 2 sene yararlanabiliyorsun 😁
Sonra da o kadar çocukla sefilliğinde boğuluyorsun. 😀Bu iyi seneryo. Kötüsü de yurda vermek.
Tabi tabi aşırı kurnazlık var ortada 😁
1,453,568 soru
23,859,361 cevap
320,294 kullanıcı