Merhaba kızlar bu kadife ipten bebek battaniye örüp satmak istiyorum kaç Yumak gider birde kaç paraya gider evde bı şeyler denemek istiyorum da
6 tane ip gidiyor ben 4 sene önce 100 tleye satmistim 😁
Şimdi kaça gider ki kız 🤣 alan oluyor mu peki
kadife ipdemi varmis busuuuu😳😳😳
Var kız 🤣 yumuşacık oluyor benim Ecrin in de var ama kaç tane gitmişti hatırlamıyorum
vay anasini dugme bile dikemedim icin sifir bilgiliyim
Hahah olsun aşko ♥️ ya bi şeyler yapayım diyorum kuzum evde en azından iş bulamadım
Kürkçü Hanin iplikleri gerçekten güzel oluyo bu arada bana göre fiyat olarak piyasadaki uygun fakat en kaliteli iplerden biri Alize ve nakoyla ölümüne kapışır 😂
Ben bu markanın amigurumi iplerini kullandım mükemmeldi
Hiç almadım bu marka acaba yapsam gider mi
Kadife ipini ben de almadım ama diğer ipleri gerçekten çok kaliteli beklenmeyecek şekilde ben alırken de sadece bu renk vardı başka renk yoktu o yüzden almamıştım kadife ip
Ya bazıları dökülüyor bu marka diyor ondan pek de emin olamadım
Bilmiyorum canım dediğim gibi amigurumi ipleri falan çok kaliteliydi olmazsa bir paket alır denersin
Deniycem bakalım yetişkin yelek flan yapsam eşim de söyler orda baya koydum kafaya
Ayy yengem 4 yıl önce minik kuşuma yapmıştı da hala da yapıyor mu diye sorarım istiyorsan canım çünkü yapıp satıyordu da 😁
Sorar mısın abla çok iyi olur valla eşime evden destek olayım dedimm çabuk bitiyor bunlar ne kadara gider acaba
Akşam olmadı ararım canım sorarım olmadı
Valla ben 1000 lira diye duydum ama eder mj o kadar emin de değilim gerçi eder kız kardeşim kızıma amiguru tavşan almış küçük şey 300 almış
Bende şu viral olan buket battaniyeden örmek istiyorum da hangi iple başlayacağım onu bilemiyorum🥲🥲 kadife çok mu kalın olur ki ya🥲
Kadife kalın olur canım da satmak için mi yapcan
Yok canım kendim için yapcam ben kıyamıyorum yaptıklarımı geri satmaya🤭
Bende kıyamıyorum da mecburum kuzum ya iş bulamadım eşime destek için
Allah yolunu açık etsin inşallah güzelim hayırlı satışların olsun❤️
İnşaallah canım denicem bakalım gideri var mı satılır mı
1,468,867 soru
24,065,204 cevap
330,329 kullanıcı