+1 oy
159 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (70 puan) tarafından

Kizlar 6hafta5 gunluk hamileyim bugunnilk randevuya gittim zaten sikayetlerim cok fazlaydi iki hamileligimde yasamadigim mide bulantisi kusma gogus hassasiyeti en ust derecedeydi ve gittigimde yolk ve bebek gorunmedi sadece kese var denildi pazartesi 9da bidaha gidicem buyuk ihtimal kurtaj olucak sizce baska bir sorun olurmu ?neler yasadiniz bu surecte

5 Cevaplar

+1 oy
(4,054 puan) tarafından

Bu ne saçmalık daha 6 haftalık bebekten ne bekliyorsun kendi kafandan m8.kurdunda yazdın doktormu dedi

(70 puan) tarafından

Doktordan geliyorum tabiki ne kafamda kurcam pardon

(70 puan) tarafından

Doktor kagidibi yukleyemiyorum

image

(70 puan) tarafından

Yukledim

(4,054 puan) tarafından

Daha  ok küçük  bence bekle sen 1 2 hafta

(70 puan) tarafından

Bekliyecegim.zaten pazartesi tekrar kontrole gidicem 

-Reklam-
+1 oy
(547 puan) tarafından

Kesinlikle daha çok erken boş gebelik demek için canım son adet tarihine göre hesapladiklari için geç döllenme vs olursa geç gelişiyor.

Sadece kese olduğu için zehirlenme falan da olmuyor bekle biraz daha en azından 2 hafta...

Bende boş gebelik geçirdim 11+3 de artık kürtaj oldum ama benim beta da dusmeye başlamıştı kanamam da vardi.

Onda bile 3 tane doktor gördü öyle kürtaj kararı verdim.

Kesinlikle çok erken bekle ve tek doktor ile kalma canım inşallah gönlüne göre olur hersey💖

(70 puan) tarafından

Tabikide bekleyecegim rabbim herkesin gonlune gore versin

(547 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

0 oy
tarafından

Benim ilk gebeliğim boş dendi ama ben kürtaj olmasın kendilihinden kanamam oldu sonra gittim kese boş bişey yok dendi sende eğer kanaman varsa kürtaj olma kürtaj kadına çokzarar veren bı işlem genede siz bilirsiniz 

(70 puan) tarafından

Kanamam oldu post acmistim ama kesildi geri

0 oy
(3,472 puan) tarafından

Gebelikten umudu kesmek için haftan çok erken. Bende boş gebelik geçirdim. 10. Haftaya kadar bekledik sonra düşük başladı zaten.

(70 puan) tarafından

Bende bekliyecegim pazartesi kontrole gidicem iste tekrardan 

(3,472 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun canım 

0 oy
(3,302 puan) tarafından

Benim 2 gebeliğimdede geç görüldü doktorumda 9 haftaya kadar bekleyelim dedi ama bir şikayetin olursa hemen gel demişti.eskiden boş gebelik diye kaç kadın kürtaj olmuş.bunlardan biride yengemdi.şimdiki doktorlar bekleyelim diyorlat

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 184 göst.
0 oy
5 cevap 120 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
+2 oy
5 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,476,311 soru