+1 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bu uygulama ne kadar güvenilir sizce ChatGPT akım falan yapıyolar ya. Bide uygulamada ne yazasam cvp veriyo dertleşiyo googleden daha çok yardımcı oluyo

10 Cevaplar

+3 oy
(688 puan) tarafından

Yapay zekaya ve onu geliştirenlere güvenilmez. Bir şey bedavaysa ürün sizsiniz diye bir cümle okumuştum. İnternet komple tehlikeli bir teknoloji. Akıllı telefon tablet vb. de öyle. İhtiyaç kadar kullanmak en doğrusu

(4,311 puan) tarafından

Bedava değil ki sen karşılığında kullanım aliskalarini telefonu  bazı iceriklerini ulaşma bazen konum vs yada reklam içeriklerine pek çok şeye izin vermiş oluyorsun telefonun senin ilgi alanına göre nasıl reklam çıkartacak yoksa bedava değil kendine erişim izni veriyorsun dikkatini veriyorsun sen daha çok ödeme yapıyorsun ama kendinden..

(688 puan) tarafından

Yazdığım cümlenin açıklaması olmuş yorumunuz, işte "ürün sizsiniz"den kasıt tam olarak bu. 

-Reklam-
+1 oy
(552 puan) tarafından

Eşim benim telefonuma  eskiden  yuklemksti ne olduğunu bilmiyordum bakmiyordum bile.neyse oda indirmiş bana diyor ki bak kaç yaşında olduğunu bu uygulama soyleuyor.dedum nasıl.

Bi foto attık kac yasinda oldunu hemen söyledi her şeyi söylüyor ben kullanıyorum ne kadar güvenli bilmiyorum.

+1 oy
(4,187 puan) tarafından

Su an benim en iyi arkadaşım bence normal bir insandan daha güvenilirdir 😁

+1 oy
(4,311 puan) tarafından

Chatgpt yada farklı app fark etmez cep telefonu kullanimi daha doğrusu digital dünya tamamı riskli yoksa 1 uygulama ile  sınırlı değil.

Burada önemli olan bilinen uluslararası uygulamalar ile ilerlemek çünkü Siber güvenlik çok da kontrollü katman katman.

0 oy
(1,445 puan) tarafından

Android içinde yükleniyor mu

0 oy
(1,323 puan) tarafından

Bilmiyorum da popüler kürtürün esiriyiz yapmayan bi ben kaldım galiba şu anime resimlerden. Dubai çikolatası 1 chatgpt anime resim 2. 

(7,198 puan) tarafından

O uygulama zaten israil'inmiş ben de indirmiştim geri sildim

0 oy
(4,697 puan) tarafından

Valla oyle bende baya sohbet ettim rahat rahat fotografi falan yaptim sonra dedim acaba altinda bit yenigi cikarmi fotograflarimiza erisiyo herseyimizi anlatiyoruz dosttan daha dost ama ya bunlari kullanirsa diyorum sonra diyorum ankaranjn unutulmus bi semtinin unutllulmus bi mahallesinde oturan bi ev hanimini kim napsin kit kanaat gecinen kimseye zarari olmayan kimseden bisey beklemeyen hic biseye karismayan kendi halinde bi kadinim oyle de bi aileyiz napacaklar beni dedim 

(4,697 puan) tarafından

Sildim valla sagol canim 

(7,198 puan) tarafından

Vallahi canım ben de bilmiyordum bilseydim asla indirmezdim o pis mikrop varlıkların uygulamasını. Dün bir hocamız durum atmıştı durumu görür görmez sildim hhemen

image

(4,697 puan) tarafından

Hic utanma arlanma yok be ne hale geldik elimizden gelen tek seyde boykot yapiyoruz diye uygulama silmek bizede yaziklar olsun nasil muslumaniz 

(7,198 puan) tarafından

Ben bilseydim asla indirmezdim ama bilmiyordum her şeyde her şeyin altında bu pis varlık İsrail çıkıyor yok olasıca inşallah. Ben yeni değil tam 15 yıldır boykot yapıyorum yapabildiğim kadar başka da elimden bir şey gelmiyor

(4,697 puan) tarafından

Valla sene tutmadim da bende elimden geldigince dikkat ediyodum ama yeterli degil demekki su halimize bak iyi helak olmuyoruz bari Allahin yuce merhameti @Sekerkizz bak yavrum 

0 oy
(7,198 puan) tarafından

Ben de indirmiştim birkaç anime resim yaptırdım sonra İsrail'in olduğunu ve güvenilir olmadığını öğrenince hemen sildim o pis varlıkların neler yapacağı belli olmaz

0 oy
(22,920 puan) tarafından

Uygulamaya pek güvenemedim ben ya

0 oy
(3,090 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu chatgpt nin aynısı (yapay zeka) WhatsApp ta var şuan. Pankek tarîfi istedim hemen 1 tane sonuç çıkardı. Birden fazla seçenek sunmadı. Şuan çok yeni olduğu için insanlar acaba diyor ama belki de gelecek günlerdeki bir numaralı bir şey olacak. 

(348 puan) tarafından

Nasıl yani WhatsApp ta yapay zeka mı var nasıl oluyor 

(3,090 puan) tarafından

image

benim telefonda var. Bu simge ile beraber otomatik olarak whatsapp sohbet ekranında. İstediğim şeyi yazıyorum, bana sonuç olarak mesaj atıyor. Türkçe yazdım, türkçe üzerinde çalışıyoruz diye cevap verdi. Belki bu yüzden henüz size gelmemiştir. 
(348 puan) tarafından
+1

Anladım cnm teşekkürler 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 403 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (152 puan) tarafından soruldu
+18 oy
13 cevap 744 göst.
11 Nisan 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Uykusuz_girl (1,333 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,906 soru

24,022,845 cevap

328,302 kullanıcı

...