+3 oy
477 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,776 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz 

Canım biraz sıkkın Sabah Rama gidip geldim oğluma randevu aldım rabbimin izniyle dil eğitimine basliyacagiz umarım faydasını görürüz 

Sabah eşimi köydeki komşusu aradı veya arattilar bilmiyorum rabbim günahıni onlara sorsun kaynanam evini kapatip boşanan görümce ile bir oturmaya başladılar sonra anlaşamadılar ayırdılar bütün çocuklari geziyor biz hariç sabah abla aradı kaynana köydeki komşusunda kalıyor diğerleri ilede kavga etmiş kesin parası bitti s... Çektiler daha önce oldu bu durum eşim gözlerime baktı bende kesin kararla 1 kaşık su vermem bakmak istiyorsan kardeşler olarak anlasın ev tutun ortaklaşa ihtiyaçlarını görün dedim tek olarak yine karşılaşmasına iznim Yok yerleri kimle yediyse onlara yanassin 

Eşimi çok seviyorum ama ananı alacaksan beni anneme götür yada babama soyleyim gelsin alsın dedim 

Saçmalama dedi bakalım akşam neler olacak kırgın çıkmadı evden ama merak ediyorum 

İçimden bir ses buda oyun diyor   

Neyse gelin kahvaltı yapalım 

image

11 Cevaplar

+1 oy
(7,980 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ❤️

Uykusuzum çok uykum var ama küçüğüm uyuyor büyükler durmuyor küçük uyanıyor kısır döngüye girdik 😕

(6,776 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 2 gündür o döngüdeyiz bizde 

Teşekkür ederim canım ♥️ gel beraber olsun 

(7,980 puan) tarafından

Amin canım ❤️

-Reklam-
+1 oy
(147 puan) tarafından

Gelinlere su kaynanalari yıkma merakı nedir milletin anlam veremiyorum eşinin canı ciğeri bakma yükümlülüğü var evet ama senin yok

İyi demişsin aynısı başıma.geldi benzeri hani ev alın dedim 

(6,776 puan) tarafından

Ben av almasına da karşı çıkarım gül gibi evi yeri sattı 4 evladı ile yedi onlar alabilir ben 1 Lira vermem ben bu hastalığımda yeri geldi ekmek bile alamadim evladıma hasret kaldim tutsunlar ev Sakarya da uygun evler t kardeş odesinler 

(147 puan) tarafından

Bizimksii kendi malı ile canım kocasından kalma yani 

0 oy
(163,445 puan) tarafından

anaaa buşum yaa bayagi kotu baslamissjn gune

(6,776 puan) tarafından

Fena oldu bakalım sevda eminim buda oyun çıkacak ama müdahale etmek istemiyorum olanları yutamiyorum yutsam alır bakarım yemek yapmayı misafiri severim 

0 oy
(27,260 puan) tarafından

Aleykum selam cano afiyet olsun bende daha birşey yemedim yiyecem inşallah eşin seni dinler ya o kadar şey yaşanmış sonuçta 

(6,776 puan) tarafından
+1

Ben seçeneğimi sundum canım akşamı 4 gözle bekliyorum 

(27,260 puan) tarafından

Hayr olsun inşallah 

(3,332 puan) tarafından
+1

@VittiriVizzik eski nick neydi acaba? Sakıncası yoksa tabii

(27,260 puan) tarafından

Boncuk gozlumdu🤭

(3,332 puan) tarafından
+1

He tmm ☺️ Tanıdık gelmiştin

0 oy
(17,213 puan) tarafından

Ay varya bende senin gibi yaptım. Hatta kayinlarimin yanında dedim eşime babana bakmak istiyorsan git ev tut ben evime sokmam dedim. Kimsede ağzını açamadı çünkü ben haklıydım. Kime baba olduysa o baksın ben 1 bardak su vermem dedim, vermedimde. Zerre kadar pişman değilim. Mezardan çıkıp gelse yine 1 bardak su vermem. Kimse için huzurumu bozamam. Kendi ailem bile olsa haketmeyen kişilere iyilik yapmam. 

(6,776 puan) tarafından

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki yoruldum artık ben ilk defa kendimi yorgun hissediyorum artık 

0 oy
(3,332 puan) tarafından

Aleyküm selam 

Allah kolaylık versin kuzum. Seçeneğin gayet mantıklı ve vicdanlı. İnşAllah doğru kararı verirlerde bu huzursuzluk büyümez. Rüzgar tam olarak kaç yaşında ?

(6,776 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım rüzgar 3 buçuk aylık toprak eğitime başlayacak oda temmuz da 4 olacak 

(3,332 puan) tarafından

Yanlış kuzuyu sormuşum 🥰 toprak diyecektim. İnşAllah çok faydalı olur, her çocuk bir değil. İkizlerim de Kasım da 4 yaş olacak. Tekini susturamıyoruz, diğeri de yeni yeni konuşuyor ama baya tembel. Zamanla seninkide açılacak Allahın izniyle 

(6,776 puan) tarafından

İnşallah gülüm normalde bizimkinin konuşmasını güzeldi bayağı kendini ifade edebiliyordu akıcıydı ama şu hastalığımda 2-3 ay annemin oraya gitti tranva olmuş O yüzden konuşmayı kapattı kendini parmaklarıyla işaret ederek bir şeyleri istiyor yapıyor doktor çok geç olmadan bir destek alalım dedi ben de kabul ettim zaten doktor karşıtı veya psikiyatri karşıtı bir insan değilim O yüzden ne dediler onu yapıyordum bakalım

(3,332 puan) tarafından

İyi yaptın,kapatır açığı en kısa sürede 

0 oy
(2,679 puan) tarafından

Ben de kimseyle aynı evde yaşayamam ya ama evlatlari bakmak zorunda. Hepsi birleşsin ev mi tutuyolar ne yapıyorlarsa yapsinlar

(6,776 puan) tarafından

Tabii ki bakmak zorundalar Gülüm ona bir şey demiyorum ben de eşime dedim kardeşlerinizle toplanın konuşun hep birlikte bir ev tutun her ay ne kadar masraf oluyorsa beş kardeş karşılasın ama tek başına vermesini karşılamasını yine kabul etmiyorum benim de bi giderim var iki tane çocuğum var o çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım yani tek başına esim yapamaz hepsini. 

(2,679 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın evde olmuyor ya kendi babam gelse mesela ona da bakamam. İnsan yeri geliyor kendi ailesi ile bile anlaşamıyor. Diğer kardeşler ne diyecek acaba. Kız akşam ne olursa bize de haber et 🤣

(6,776 puan) tarafından

Az önce konuştum eşimle sinirli değildi o da pek inanmıyor çünkü böyle bir şey olduğuna akşam dört gözle bekliyorum

0 oy
tarafından

Ah büşüm bende bayramda köye gidiyorum ama bakma ölseler yağmurlu havada bir yudum su vermem öyle nefret ediyorum onlardan. Bana da secenek sunsa beni aldığın yere değil tek göz ev al geçimimizi sağla anan babanla ne halin varsa gör derim  

(6,776 puan) tarafından

Yine sana helal olsun sen gitmişsin ben 4 kere kapısının önünden geçtim doğuramadım eşime git dedim gitmeyeceğim dedi ha şuna eminim eşime git değil de gidelim deseydim eminim çıkardı annesinin yanına ama ben gitmem

tarafından

Bana yaptıklarını biliyosun hatırlarsan onların üzerine  eklenenler var eşimin hatrına gidiyorum ama benden bişey isteseler cevaplarını veriyorum sevmezler ondan ama yüzsüz insanlar. Herkes kocama sen onların içinden nasıl böyle cıktın diyor. Köyde kimse kaynanamları sevmez onları görmezden geliyolar ben köye gidince oradaki akrabalara gitmeyi yetiştiremiyoruz bazen kısa kalıyoruz diye arayıp neden gelmediniz bekledik diyolar

0 oy
tarafından

Bende senin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim anasıdır bakmak zorunda ama benim evimde benim yakınımda değil❌ o yüzden herkes karekterini sorgulayacak ben böyle olursam yaşlanıp elden ayaktan düştüğümde yanımda kimse olmayacak diye bugün yapılan yasayıp yaşatılan herşeyin ilerde dönüşü olcak

(6,776 puan) tarafından

Baksın gülüm benim de annem var benim de ailem var saygı duyuyorum yakınımda da olması sorun değil ama benim şartlarımı kabul ederse yakınımda olabilir diğer türlü mümkün değil 

tarafından

Onu deme işte yakınında olması her zaman kötüdür yarın öbür gün bi bahane bi vicdan oynamasına bakar

(6,776 puan) tarafından

Evet o da doğru ben biraz s**** olduğum için bu sefer yemek yapıp ona yollamaya başlarım O da havalara girer yine hayatımın içine eder

tarafından

O yüzden uzakta baksınlar bu tarz insanlar yakında olunca tehlikeli oluyor

0 oy
(3,882 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu ablam sıkma canını Allah büyüktür bakmaya mecbur değilsin ama eşin mecbur dediğin gibi bir ev tutarlar yine ihtiyaçlarını giderirler ve sanada afiyet olsun benim kızım da diş çıkarıyor huysuz ateşi çıkıyor çok afedersin ishali de var şimdi ayağımda pışpışlıyorum ☺️❤️❤️

(6,776 puan) tarafından

Allah kolaylık versin 

(3,882 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah ❤️ 

0 oy
(3,423 puan) tarafından

Ben idare eder dünden beri rahatsızım kalktım kahvaltı ettim evi topluyorum. 

Kaynanan konusunda haklısın yani tek kişi yüklenmemeli 

(6,776 puan) tarafından

Kolay gelsin ben daha hiç bir iş yapmadim 

Öyle canim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 172 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.