Kızlar giriş yapamıyorum şifreyi denedim olmadı unutmuşumdur deyip değiştirdim tekrar denedim tekrar yanlış şifre diyo anlamadım bi bilgisi olan var mı
Şifremi unuttum yap
Yaptım bebiş değiştirdim şifreyi şifre değişti sonra tekrar giriş yapıcam yeni şifre ile gıne aynısını yanlış şifre diyo
Yanlis yazmissindir canim tekrar degistir yazimi kolay bisey yap dene
Tamamdır teşekkür ederim
Bir daha degistir basit birsey yap girmeyi dene en kotu pttden alirsin
AAnca öyle olucak bakalım heralde
3 gündür uğraşıyorum. Bende e nabız a, e devletten giriş yapıyordum. Şimdi e devlete giremiyorum, şifre bile değişmiyor
Evet benimde öyle bende e nabıza e devletten giriş yapıyodm acaba e nabızdan dolayı mı bi sorun var
Olabilir. Bi kaç gün sonra yeniden deneyelim
Hayırlısı bakalım
Bende mevcut şifremi değiştirdim sonra diğer şifreyi girdiğimde yanlis dedi yeni şifreyi unuttum aynısı esimede olmuş dün gittik PTT den ikimizde tekrar sifre aldik
Demekki herkesde aynı sorun var
Galiba çoğu kişiden duydum
Yanlış bişey yapiyondur şifremi unutum değip yeni şifreni ekran görüntüsü al bakarak yaz
İşallah düzelir ben eşimin kini düzelmiştim bir kere aynı oldu
Bi gariplik var da anlamadım gitti burdaki bikaç kişiye de aynısı olmuş
Düzelir canım sonra bida dene dediği sekil yap şifreni benim ki SM1342# aynı bunun gibi bi şifre yap yada rakamları değiştir yap bunu benzer bisey yok
İnşallah doğalgaz geldi de indirimli fiyatı şu diye yazıyo acaba bana yardım mı çıktı diye merak ettim bi bakayım dedim de yok olmadı
Dediğimi yap sen
1,452,668 soru
23,847,836 cevap
319,739 kullanıcı