+3 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (28,205 puan) tarafından

Nasılsınız kızlar ben çok mutluyum hava kapalı ve yağmurlu çooook seviyorum nisan yağmurlarını kahvaltımı yaptm işlerim bitti sayılır bi süpürme kaldı bide akşam yemeği sabahtan çamaşır attım hemen her yeri topladım düzenledim oğlumu yolladm akşama ne ypsam acaba ya siz napıcaksınız akşama gün planlarınız neler 

image

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Afiyet şifa olsun canım kar yağıyor bizde de😁 kahvaltı hazırlıyorum minik kuşum yeni uyandi ben 6 dan beri uyanığım kahvaltı yapıp akşam yemeği hazırlığı yaparım işlerim de yok dünden her yeri temizledim çamaşır falan hallettim 🤗

(28,205 puan) tarafından

Teşekkür ederim hülyamm gel beraber olsun 🌺🌺🌺 çalışkan garıı seni 🥳🥳🥳

(163,483 puan) tarafından

afiyet olsun ayşom hellii "Hülyoş" 🤭🤭 hulyosa salca oluyum dedin nabersiniz

(28,205 puan) tarafından

Ol ol bebeğim sen bizim salçalı sevdoşumuzsun yerik seniii 🥳🥳

tarafından

Leynnnn sevdoş sabah sabah esma yetmiyordu sıra sende heee bende sana yazacaktım bana takılıyor diye 🤭😁😁

Çok teşekkür ederim Ayşocanım ayy çok uzaksın bee 💜🥺

tarafından

He bir de akşama dolma yapacam etli patlıcan biber dolduracam yanina da mercimek çorbası salata ayran Ayşocanım 😁

(28,205 puan) tarafından

Hahahaha yemek fikri olunca yapmış kadar oluyo hüloooş 🌺🌺

tarafından

Dünden aklımda dün yapacaktım vazgeçtim başka yemek girdi araya bu da bugüne kaldı Ayşomm😁😁

cok yorgunum laa dun disardan yedik bugundr oyle olcak galiba arkadas verdi bi suru sey ama pisirecek kol el kalmadi😬🥹🥹

(28,205 puan) tarafından

Naptın da gııı

insaat sonrasi ev temizligi 😬😬😬

-Reklam-
+1 oy
(2,955 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar canım kolay gelsin ❤️ bende 8de uyandım ilaçlarımı içmeyi unuttum o yüzden kahvaltı geç saate kaldı ilaçtan sonra 2 saat beklemem lazım 😐 bugün yapılacak işim yok dün evi sildim süpürdüm banyoyu felan temizledim toz aldım. Bugünde evi havalandırdım kahvaltı yapıyırum şimdi sonrasında evi toplar yine bi süpürürüm sonrada ne yemek yapsam diye düşünürüm artık😅

image

(28,205 puan) tarafından

Maşallah vallahi canım iş bitmiyor hiç çamaşırda öyle Allah güç kuvvet versin 

(2,955 puan) tarafından

Bitmiyor maalesef hergün yapılacak tonla iş var azalmıyor hiç😅Amin hepimize inşallah 🤲

+1 oy
(3,258 puan) tarafından

image

Afiyet  olsun kahvaltı yaptık bulaşıklar  öylece duruyor beni bekliyor  annem ile oturuyoruz  şimdi oğlanı  uyutmaya geçtim  sonra  mutfağı toplucam  ortalığı falan dha işler beni bekliyor  sana kolay gelsin 
(28,205 puan) tarafından

Bardağın güzelliğne bak maşallah 🙂‍↕️🙂‍↕️

(3,258 puan) tarafından

Teşekkür ederim  latte  bardağı 😀😀😂

0 oy
(14,125 puan) tarafından

Afiyet olsun canım benimde işlerin bitti kahvaltı yaptım öyle keyif çayı yapıyorum eşimden haber bekliyorum mutfak dolap kulpu almaya gitcez 🥰

(14,125 puan) tarafından

Ayyy onuda dusundumde aklıma birşey gelmedi belki makarna menemen yaparım 😊yazarken aklıma geldi 

(28,205 puan) tarafından

Bende bezelye pilav diyorum ama büyük oğlan yemez pffff 🙂‍↕️

(14,125 puan) tarafından

Çocuklar yemek seçince çok zor oluyor ya benimkilerde bezelye sevmez öyle yapınca pilav yoğurt yiyorlar en azından 😊

(28,205 puan) tarafından

Annem yetişti imdadıma gözleme yollamış 🥳🥳🥳

(14,125 puan) tarafından

Ohh ne güzel ellerine sağlık annenin sanada afiyet olsun canım 🥰 

0 oy
(683 puan) tarafından

Maşallah subhanAllah Rabbım güç kuvvet versin nazar ettircen kendini söyleme buralarda canim🥰

(28,205 puan) tarafından

Ah cannımmm teşekkür ederim güzel kalbine ♥️🌸♥️🌸

(683 puan) tarafından

Rica ederim cnm her daim böyle enerjik ol insallh 🥰

0 oy
(3,483 puan) tarafından

Günaydınnnn dün çok rahatsızdım eve elimi sürmedim ev gidiyor büyüğüm okulda küçüğüm uyuyor uyansın onu doyurup hemen eve girişicem

(28,205 puan) tarafından

Kolay gelsin şimdiden bebişşş 🙂‍↕️

(3,483 puan) tarafından

Teşekkürler 

0 oy
(375 puan) tarafından

Sabah 6 da kalktım. Esıme kızıma kahvaltı hazırladım onlari okula gönderdim. Kızımı ben goturuyorum hergun tabi😊Oglumda yaptı kahvaltısını. Eve giristim halıları balkona attım havalansın rahat sil süpür yaparım dedim. Etrafı toparladım Supurge acicam vaktin biraz daha geçmesini bekliyorum. Kahvaltı yapıp mutfagı toparlarım. Nevresimler yıkanıyor bı yandan. Akşam yemeğim yok esım kahvaltılik istedi. Dunden az kalanlar var. Öyle işte, sanada kolay gelsin canım 😊 

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Hava kapalı buz gibi soğuk hastayım dinlerim demiştim eşimin halası gelecekmiş kalmaya 🤧🤨🙃

0 oy
(3,822 puan) tarafından

Eskişehir e Nisan kar ı yağıyor 🤣

0 oy
(30,221 puan) tarafından

Bebeler ve ev rutiniyle hayata devam 

0 oy
tarafından

Günaydın ayşe, bende patoloji sonucunu göstermeye geldim hastaneye. Eve dönğyorum. Yemek bilmiyorum napsam. Bende çamaşır atcam makineye. Sonra sil süpür yaparım. Ortalığı toplmıştım çıkmadan bi kahvaltı yapar işe koyulurum bende. 

Afiyet olsun sanada 🌸🌸

0 oy
(102 puan) tarafından

Sabah 7 den beri uyanığım yaptığım tek şey kahvaltı yapmak kıyafet yıkamak.  Şuan iki çamaşır kiyafet katlanmak için beni bekliyor. Bulaşıklar dizilmiş acaba ev sahibi ne zaman gelip bizi yıkayacak diye bekliyor yatak çarşafları çıkarıldı ama yenisi geçirilmedi ev zaten daha süpürülmemiş  çöpler atılmamış bebek uyuyor ve ben koltuğun dibinde  yerde oturmuş kafayı koltuğa yaslamış yorumları okuyorum. 😂  Bugun gram bir şey yapasım gelmiyor. Ama olmaz diyip Hadi ben kaçar diyorum Allah boş duranı sevmez. Selametle 😅🤚🤚

0 oy
(1,626 puan) tarafından

Bizim burda kar var kar 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 465 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,146 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 279 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde eLYemCe (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 421 göst.