+1 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aranızda vertigo rahatsızlığını geçiren var mı? 

5 yıldır bu hastalık bende var yılda en az iki defa oluyor.  Bugun yine o atak tuttu. 5.30 saat sürdü. Kafayı yiyecektim ya. Siz bu atağı geçirdiğinizde ne yapıyorsunuz hastaneye mi gidiyorsunuz yoksa egzersizle veya ısrahatla geçmesini mi bekliyorsunuz? Eşime yalvardım ambulans çağır hastaneye götür çok kötüyüm diye götürmedi. Doktorlar bir şey yapmaz dedi egzersiz yap geçer yavaş yavaş dedi. Egzersiz yapmaya çalıştım olmuyor daha da kötü olup kusuyordum. Siz böyle bir durumda ne yapıyorsunuz? Sizin ataklar nasıl geçiyor? 

4 Cevaplar

+2 oy
(53,802 puan) tarafından

başını oynattığın anda zaten daha kötü oluyorsun ilacın yok mu 

esim düzenli ilac kullaniyor 

benim başlangıcı döneceğini hissettigim an hemen ilacini iciyorum 

sen doktora git ilac versin cuzdanina falan koy yanindan ayirma ilaci 

Allah esine de merhamet versin 

(102 puan) tarafından

Yok yani ilacın ismini istedim çünkü merak ediyorum herkesin kullandığı aynı ilaç mi? Zaten burdan temin edemem aynı ilacı. Türkiye ye dönecem orda hastaneye giderim bakalım ne diyecek.  Eşinizde sık sık mı oluyor yani ne kadar sürede bir oluyor. Onun ki birden mi sıklaştı yoksa zamanla mı? Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum ama merak ediyorum.  Çocuğum var. Dün kriz geçirdiğimde zaten ikimiz tektik Allah tan 30 dk içinde eşim işten geldi yoksa bakamazdım  bebeğime. 

(53,802 puan) tarafından

esim kayinvalidem halam birden oldu benimde birden oldun 

esimin betaserc benim tinserc 

(102 puan) tarafından

Anladım canım. Çok teşekkür ederim. Rabbim hepsine de Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Benimki şuanlık dediğim gibi yılda en az iki defa oluyor. Sıklaşır mı merak ediyorum. İnşallah sıklsşmaz. 

(53,802 puan) tarafından

sen mutlaka git doktora ilacı iftiginde kolay atlatırsın 

(102 puan) tarafından

Tamam canım hayırlısıyla inşallah. 

-Reklam-
+1 oy
(6,872 puan) tarafından

Annemde var hapi var duzenli kullaniyor ve acil tedavi ediyor gecen ay is yerinde sinirlenmis vertigosu tutmus yatmis ben aradim ne yapiyon diye vertigom tuttu gecer dedim ama dedi babamla acile gitsenize dedim serum falan yapmislar toparlamis hemen 

(102 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah zor canım. Benimde stres ve yorgunluktan tuttu. Anneniz hangi ilacı kullanıyor. İlaçları sadece atak zamanı kullanmıyor mu? Tedavisi yok galiba. Doktor size bir şey dedi mi bu konu hakkında. Egzersizler var onları yapınca düzeliyormuş ama ben yapamadım. Başım daha da kötü oluyordu 

(6,872 puan) tarafından

Annem duzenli kullaniyor canim hergun iciyor ayy hatirlayamiyorum ismini canim annemlere gidince bakmam lazim ama doktora git canim duzenli kullandirirlar belki

(102 puan) tarafından

Gidiceğim canım benim.  Valla bir gün eşim evde olmasa başıma gelse bu çocukla ne yaparım bilmiyorum. Bu arada yorumunuz için çok teşekkür ederim 

+1 oy
(2,705 puan) tarafından

10 yıldır Vertigo yum.. aşırı stersli hayatın getirdiği bir rahatsizlik normalde 40 60 yaş arasiyken ben çok erken karşıladım...

Vasteral kullanıyorum devamlı az kafama birşey taksam kafayı kaldıramıyorum..tabiri caizse kafası köpük tavuğa dönüyorum..öyle zor.. onla yasamakda  başka çare yok hastaneye yatsan da yapicak birsey tok ilacını kullanıyor ve kafaya birşey takmamak gerekiyor hepsi bu...

(102 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah bende 21 yaşından beri böyleyim. Ne sıklıkla oluyor peki atalarınız? 

O değilde kafaya birşey takmamak mümkün mü ki? Her günümüz stresli. Tam günüm güzel geçti diyorsun hopp yeni stres yükleniyor...  Ha birde sizinki tuttu mu kaç saat tutuyor uzun süreli mi kısa süreli mi oluyor. 

+1 oy
(3,804 puan) tarafından

Kaynanamda var . Ne zaman tutsa ya da tutacağını hissetse hemen acile gidiyoruz. İğne serum falan yapıyorlar 

(102 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah. İyi geliyor değil mi? İlaç falan kullanıyor mu? Ne sıklıkla oluyor? 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 431 göst.

Kategoriler

1,467,128 soru

24,040,188 cevap

329,099 kullanıcı