Nabersiniz kızlar ahanda yeni oturdum bende maden suyu içiyorum banyoya çamaşır atmak için bir girdim ne göreyim çamaşır sepetini altını üstünü içini karınca sarmış çocuklar seker mi ne atmışlar mecbur sabahı bekleyemezdim tek tek cirptim sepeti de bir güzel fırçayla yıkadım banyoyu elimle paspas yaptım Beyaz sirkeyle rahatladım vala
rahat yatak varken canı salon ortasında koltuk minderinde yatmak istemiş
Oyyy verene kurban masaAllah yaaa yatsin annesi sonra koyarsın yerine ❤️❤️🥰
Sormaaaa sormaaaa
Annesi hamile essek sipasini nasıl kaldırsın anammm
1 de babası gelcek muhtemelen o saate kadar uyumaz yuvarlanır durur evin ortasında 🤣 bende babaya ittirip kaçarım direk
Heee hamilemi kıyamam eşin kaldırsın kız tek kaldırma amann
Ohhhh.misssss
Bende takılıyorum:)
Biterde bende biterim gibi en geç bir ay içinde taşıncaz haftaya ev temizlicem koli yapılacak çok iş var en son da şu an oturduğum evi temizler öyle anahtarı vercez
Senin yerinde olsam öbür eve birini tutardım iki ev esya topla yerleş perişan olursun
Allah razı olsun çok kişi benide çağır diyor ama işte ben yapabildiğim kadar yapayım diyorum eşimde yardım eder annemi son taşınmaya yakın cagircam onada kıyamıyorum rahatsız zaten bana kızıyor gerçi geç cagircam diye Rabbim yardım eder hayırlısıyla insaAllah bie yandan da heyecanliyim hevesliyim 🥹
takilirsin sen tabi 😋🤭😉
@Gastamonlummm
Bende uzanıyorum noodle yicem biraz Gumball izleyip yatarım 😁🩷
Ahahahah teşekkürler canısı bide Gumballi çocukluğumdan beri çok severim hatta eşimle birlikte izleriz bide ahahahah adım çıkmış noodlaaa😂😂😱😱🍜
Hiç bilmiyorum canım o çizgi flimi zaten normalde o kanali kitlemisim ben çocuklar izlemesin diye 🤭
Eee sürekli noodle yersen bu saatte adin çıkar tabiki de canısı 😂
Sjsjsjsk haklısın bide aramızda annemlerde çocuk yok hepimiz büyüdük ama o kanal hala durur çünkü arada izleriz ama sırf Gumball sürekli dizi adventure time ve Tom Jerry olduğu için izleriz 😂😂😂
Tom ve jeery benimde çocukluğumdu yaa sana iyi seyirler canısı ben yatayım artık sabah erken kalkıyorum malum çocuklar için dahada uyumuyorum zaten 🥰
Hayırlı geceler olsun canım grs İnsaAllah ❤️
Allah'a emanetsin iyi geceler canısı, ❤️ ☺️ Ayn çocukluk çizgi filmi bu Tom ve Jerry hadi byy güzellik 🫶🏻🥰
Gece gece iş çıkmış sana
Bende şeker oyunu oynuyorum migrenim de tuttu uyurum birazdan
Çok geçmiş olsun canım bende uyucam birazdan uyuyabilirsem İnsaAllah
1,466,780 soru
24,035,340 cevap
328,896 kullanıcı