+5 oy
1,501 göst.
Diğer kategorisinde (762 puan) tarafından

Ceza evinde oldurmusler pisligi az olmus ama iyi olmus

Rahatladimm

Hani su cocugu yere vura vura doven suriyeli cani varya kizlar ondan bahsediyoŕum

40 Cevaplar

+2 oy
(221 puan) tarafından

Neden buraya atıyorsunuz Allah aşkına içinizde kalsın ya şuan kalbim hızlı hızlı atıyor başıma ağrılar girdi  bu nasıl canilik 

-Reklam-
+2 oy
(4,726 puan) tarafından

O öldü kurtuldu, peki ya çocuk... 

(762 puan) tarafından

Peki ya cocuk derken

(11,922 puan) tarafından

Çocuğun yaşadığı  acı, psikolojik travmadan bahsediyor.. arkadaş biliyor sosyal hizmetlerde olduğunu. Onu seven be annesi ne babası var. Allah aşkına hayvanlar bile yavrusunu koruyor. Bu ne tür çeşit bi ********. Haberin doğruluğundan emin değilim. Hiçbir yerde göremedim haber ama umarım ölmiştür de allahım en kötü azabını yaşatır kabirde amin 

(4,726 puan) tarafından

Evet tam olarak onu kastettim. Çocuğun kalan hayatı ne olacak, yaşadığı travma, gördüğü işkence. 2 yaşındaki bir bebek için bu kadar yük adil mi...

(762 puan) tarafından

Emin olun devletimiz en ince ayrıntısına kadar ilgilenecektir.Hic kimse istemezdi o bebeğin o halde olmasını. Duygu sömürüsü yapmayın. Herkes kendi işine kafasını yorsun.

(11,922 puan) tarafından

Ne duygu sömürüsü ne saçmalıyorsun kötü bişey diyen oldu mu, aynı duygularu hissediyoruz hepimiz saçma sapan yerlere çekme

+2 oy
(2,800 puan) tarafından

Doğru haber miiii

(762 puan) tarafından

Dogru cnm 

+2 oy
(260 puan) tarafından

Offf o anneyi bana versin yeminle etlerine kızgın yagdoke döke yakarım 😭😭😭😭

(1,911 puan) tarafından

Videoyu çeken üvey anne. 

+2 oy
(30 puan) tarafından

Aaaa gerçekten mi gebersin pislik

+2 oy
(211 puan) tarafından

Ay suan o videoyu izledim yazamıyorum suan ne yazacağımı unuttum o nedır ya yuregım yandı resmen kurban olsun o cocuga ya sımdı nasl canı yandı o sacından tutuyor kurban olsun her bir telıne ayy vallahi cok kotu oldum keske bakmasaydım 😢😢

(23 puan) tarafından

Valla bende 1 yaşinda oğlum var onu görünce ateş püskürdüm 

+2 oy
(7,437 puan) tarafından

Nerden duydunuz kesin bilgi mi

+2 oy
(15 puan) tarafından

Mekanı CEHENNEM olsun inşallah oh rahatladım ya bi insanın ölümüne bu kadar sevinecegimi bilemezdim

+2 oy
(1,911 puan) tarafından

İki gündür içim içimi yiyordu o serefsize iyi olmuş mekanı cehennem olsun. Çocuk en son annesiyle koruma altına alınmıştı şuan durumu nasıl acaba? 

+2 oy
(2,880 puan) tarafından

Pislik adam bende dün izledim ama o adam yaptı yaptı ya çeken kişiye ne demeli bence çeken kişide. Ceza almali

(23 puan) tarafından

Çeken adam ceza alsın diye çekmiş tir kanıt için ama nasıl izlediler kızlar saç azıcık tutsan açıyor bu *** bunyatatık saçından tutup havaya kaldırıyor çeviriyor  ortadaki ****** napıyor orda izliyor. Birliktelik yaşayacaklar dı engel oldu çocuk galiba yerde yatıyor kadın. Aklım şaştı artık başıma ağrılar girdi izleyemiyorum. Da bunu ceza evin de saçlarından tek tek ayrı ayrı asıcan götüne Demir sokup işkence yapıcan 

+1 oy
(2,146 puan) tarafından

Al Allahım ızlemez olaydım o vıdeoyu kalbîm duracaktı yaaa 

+1 oy
(6,347 puan) tarafından

Şimdi videoyu izledim çok kötü oldum

Gebersin cehennemde yansin

+1 oy
(923 puan) tarafından

İnşallah saçlarıni yolup yolup gebertmislerdir 

+1 oy
(14,945 puan) tarafından

İyi olmuş olayı bilmiyorum kötü şeyler izlemiyorum ya :( 

+1 oy
(835 puan) tarafından

Gözünü çıkarmışlar. Cennet yüzü görmesin inşallah 🙏 

+1 oy
(255 puan) tarafından

Keske su narini diger çocukları oldurenlerde geberseler

+1 oy
(202 puan) tarafından

Ay elim ayağım titredi ******** inşallah döve döve öldürmüşlerdir ay nasıl ya daha bilmediğimiz kaç çocuk vardır böyle şiddet gören rabbim korusun masum kullarını 

0 oy
(162,371 puan) tarafından

neeyyy nasi cocugu yere vurarakmi dovmus neden 😳😳😳

0 oy
(11,922 puan) tarafından

Haberin kaynağı nedir  soruyoruz cevap yok hiçbir yerde böyle bir haber yok 

(16,733 puan) tarafından

YouTube yorumlarını okuyun herkes aynı şeyi yazmış 

(762 puan) tarafından

Guncel takilsaniz olur aslinda

(11,922 puan) tarafından

Neyin günceli arkadaşım. Haber kaynağı soruyorum  Facebook diyorsun. Ben haberleri her dk takip ediyorum sosyal medyadan bahsetmiyorum link istiyorum doğruluğundan emin olmadığınız şeyleri paylaşmayın lütfen seviniyoruz burda adam öldü diye. Öyle bir haber yok olsa duymayan kalmaz 

0 oy
(202 puan) tarafından

Çocuk iyimi acaba ya aklım kaldı yani korumaya alınmış demek ki kalıcı bisey yoktur yoksa hastanede olurdu değil mi  yani iyi olsun ya valla içim ezildi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 522 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 429 göst.
0 oy
1 cevap 139 göst.
30 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esrat (9,236 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 547 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cicikiii (1,262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,599 soru

23,846,940 cevap

319,660 kullanıcı

...