+2 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,338 puan) tarafından

Kirpiklerim kısa ve lifting yaptırdıktan sonra çok döküldü namaz kılan birisiyim kirpiklere de şu geçmesi gerekiyormu😔🥴

6 Cevaplar

+2 oy
(9,048 puan) tarafından

Yapıştırıcı varsa onun altına su geçmez abdestinde doğal olarak olmuyor 

(1,338 puan) tarafından

Biyerde okudum kirpiklerin de şu geçirmesine gerek yokmus

(9,048 puan) tarafından

Namaz abdesti alırken yüzün ıslanması farz gözler sıkılmazki kirpikler ıslansın kaldıki liftingde tak çıkar olmuyor bildiğim kadarıyla yanlışsam düzelt e onlar varken yani yapışıkken gusülde olmaz namaz abdesti den önce o tehlikede 

-Reklam-
+1 oy
(1,113 puan) tarafından

Kirpikler, yüz yıkanırken dogal akışında ıslanıyor.ıslanmasına engel olursanız abdestınız sakat olur emin olun. Allah kabul eder belki kim bilir ama ıslanması lazım onu bılıyorum 

+1 oy
(6,011 puan) tarafından

Yaptırmadım ama kardeşim yapıştırıcı ile olduğunu söyledi bence gecmyordur 

+1 oy
(3,704 puan) tarafından

Olur mu canim tabiki gerekiyo mesela gusl ederken kirpikleri kaslari ovusturup diplerine suyu iyice gecirmemis gerekiyo onu yapistiriyolar sonuc olarak abdest te olmaz gusulde olmaz namaz hic olmaz aslinda venim kirpiklerimde ciliz sık ama kisa bende istiyodum dibi yapistirma olunca vazgectim 

+1 oy
(1,090 puan) tarafından

Abdestte farz olan azalar 4’tür. Yüz, baş, kollar, ayaklar. Bu dördünde de iğne ucu kadar kuru yer kalmamalı yoksa abdest olmuyor. Kaldı ki kirpikte yapıştırıcı var, abdest olmaz. Gusülsüzlük hali vaki olsa gusül de alamazsın.

0 oy
(589 puan) tarafından

Namaz abdestini al öyle tak mest gibi olur herhalde

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 202 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,046 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 130 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,755 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Humi12 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Humi12 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,514 soru

23,898,217 cevap