kızlar burası benim çatı katı. Ne zamandır taşınma hayalini kuruyordum. Beyaz mi yapsam dekorunu ahşap mi bı türlü karar vermedim. Beyaz evi da çok seviyorum eşim ahşap olsun diyor.
Çatı katı zaten dar olur kesinlikle beyaz tercih etmelisiniz.
Bencede cnm
Mekanı daha geniş göstermek için kesinlikle beyaz. Sana benden tavsiye. Erkekler bı halttan anliyo gibi yaparlar. Eşimin aklına uyup yaptığım şeylerden hep pişman oldum. Evle ilgilenen daha çok biziz. Ona da biz karar verelim. Bildiğini yap boşver
Güle güle oturun inşallah
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.
Ahşap bogar dar görünümlü oldugundan beyaz ferah ve modern durur
Hshshahah o da doğru 😄
Güle güle otur canım insallah sen hangisini nasıl isdiyorsan öyle yap sen yaşayacaksın eşlerde sabah gider aksam gelir evde olan sensin sen tercih et ne isdersen 😜
Terazi burcuyum çok kararsızımmmm😭
Evet bencede beyaz tavan ahşap parke olanı çok güzel bende böyle düşünüyorum. Ya da komple beyaz
Ahşap çatı katını basık gösterir. Beyaz her zaman aydınlık ferah gösterir.
Bencede öyle
Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşaAllah. Bir de parkeyi açık renk ahşap seçersen çok iyi olur. Üstte biri resim atmıştı. Aynı şekilde olursa güzel durur fikrime göre
Evet bende öyle düşünüyorumm
Ahşapta boğulurum ben 😃kesinlikle beyaz yapmalısın
Çoğu insan öyle diyor beyaz yapicam heralde😄
Tavan cok yüksek olmadığı için beyaz ferah gösterir ama bi zaman sonra ruhsuz gelir. Ahşap sıcak ortam sağlar. Ağız tadıyla oturun inşallah
Bı türlü karar veremedim yaaaaa
Bende beyaz çok severim ama zamanla temizliği zorluyo sinek pisliği kötü gözüküyo.
Işte o beni düşündürüyor birde plastik Tavan olacak silmesi zor olur
Tavanda ahşap cok güzel oluyor. Bide plastik yağ çeker silsende rengi değişir. Mobilyanı açık renk seç bacı
1,448,574 soru
23,793,064 cevap
316,943 kullanıcı