Yeni dogan basvuruda bulunmustim boyle yaziyor basvuru onaylanicakmidir onaylancakmidir anlamadm oncedem dogum bekleniyor yaziyordu simdi boyle yaziyor
Nasıl başvurdunki daha bugün başvuru hizmeti başlamış diyorlar.birde bende e devletten baktım hizmet çıkmadı
E devletten değil zaten İstanbul senin uygulamasından yapılıyormuş
Sigorta yoksa ev kira ise dogumuna yakin getiriyorlar merak etme sms bilgi verip kargo getiriyor sonra
Saçmalama bilmeden yorum yapma derim
Evim var çalışıyorum ssk var eşim benim yerime bastırmış eve geldi 😀
Evi olanlara veriliyor mu gercekten bu olmadi simdi evi olanlara verilecegine koydeki dogum yapan kadinlara verilsin bari istanbul diaindaki
Niye devlet bize bu hakkı veriyor evi olanda olmayanda yeterki dogum yap😉
Bu ne ki canım
Post sahibi degilim ama yenidoğan destek paketi veriliyor ya içinde bez ıslak mendil pişik kremi vs. Gibi bebek ihtiyaçları oluyor o galiba
Önceden büyükşehir belediyeleri herkese dağıtıyodu şimdi başvuru gerekiyo sanırım
Aynen canım başvuru gerekiyor bende başvuru yapicam ama kaç aylık hamileyken başvuru yapılıyor bilmiyorum arastiricam bende
Ben erken basvuru yapmistm suan 18 haftalik bebk gec geliyormus dogumdan sonra baya sinra geliyormus bnde erken yaptm doguma gelsin diye 11 haftalikti sanirm basvuru yaptigimda
Anladım canım benimde 14 haftalık oldu bende başvuru yapıyım o zaman teşekkür ederim
Onaylanmış canım geldiği zaman mesaj atacaklarmış benimde öyleydi aldım bile doğdu bile kızım
Bnm suan 18 haftalik erken basvuru yaptm doguma gelsin diye bazilari red cevap almis bide gec geliyormus sanirm oyuzdn erken basvuru bulunmjstm
1,471,402 soru
24,098,488 cevap
332,231 kullanıcı