+1 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

Yeni dogan basvuruda bulunmustim boyle yaziyor  basvuru onaylanicakmidir onaylancakmidir anlamadm oncedem dogum bekleniyor yaziyordu  simdi boyle yaziyor

image

4 Cevaplar

+1 oy
(2,731 puan) tarafından

Nasıl başvurdunki daha bugün başvuru hizmeti başlamış diyorlar.birde bende e devletten baktım hizmet çıkmadı

(288 puan) tarafından

E devletten değil zaten İstanbul senin uygulamasından yapılıyormuş 

-Reklam-
+1 oy
(60 puan) tarafından

Sigorta yoksa ev kira ise dogumuna yakin getiriyorlar merak etme sms bilgi verip kargo getiriyor sonra 

(3,380 puan) tarafından

Saçmalama bilmeden yorum yapma derim 

Evim var çalışıyorum ssk var eşim benim yerime bastırmış eve geldi 😀

(60 puan) tarafından

Evi olanlara veriliyor mu gercekten bu olmadi simdi evi olanlara verilecegine koydeki dogum yapan kadinlara verilsin bari istanbul diaindaki

(3,380 puan) tarafından

Niye devlet bize bu hakkı veriyor evi olanda olmayanda yeterki dogum yap😉 

+1 oy
tarafından

Bu ne ki canım

(266 puan) tarafından

Post sahibi degilim ama yenidoğan destek paketi veriliyor ya içinde bez ıslak mendil pişik kremi vs. Gibi bebek ihtiyaçları oluyor o galiba 

tarafından

Önceden büyükşehir belediyeleri herkese dağıtıyodu şimdi başvuru gerekiyo sanırım

(266 puan) tarafından

Aynen canım başvuru gerekiyor bende başvuru yapicam ama kaç aylık hamileyken başvuru yapılıyor bilmiyorum arastiricam bende

(212 puan) tarafından

Ben erken basvuru yapmistm suan 18 haftalik bebk gec geliyormus dogumdan sonra baya sinra geliyormus bnde erken yaptm  doguma gelsin diye 11 haftalikti sanirm basvuru yaptigimda

(266 puan) tarafından

Anladım canım benimde 14 haftalık oldu bende başvuru yapıyım o zaman teşekkür ederim 

0 oy
(288 puan) tarafından

Onaylanmış canım geldiği zaman mesaj atacaklarmış benimde öyleydi aldım bile doğdu bile kızım 

(212 puan) tarafından

Bnm suan 18 haftalik erken basvuru yaptm doguma gelsin diye bazilari red cevap almis bide gec geliyormus sanirm oyuzdn erken basvuru bulunmjstm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
25 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 358 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,402 soru

24,098,488 cevap

332,231 kullanıcı

...