+2 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (5,547 puan) tarafından

Kızlar evde bi şeyler yapıp eşime destek olmak istiyorum şu an iş bulamadım fabrika tarzı bı yerde evde bı kaç ay destek olmak istiyorum ne yapabilirim 

Böyle el işi yapabilirim tığ sis? Elimden gelir çok şükür Ne önerirsiniz su kadife iplerden battaniye falan yapsam satılır mı kaça satılır . Yada takı gibi şeyler yapsam satılır mı acaba 

Var mı yapan bilgisi olan 

2 Cevaplar

+3 oy
(219 puan) tarafından

Çevren varsa elbette olabilir ama yoksa zor biraz sosyal medyada cok bi satis olmuyor cnm 

(5,547 puan) tarafından

Çevrem var canım daha önce çalışıyordum ordan çıkardılar beni ameliyat geçirdim miyom aldırdım ağır kaldırmamam gerekiyordu ondan çıkardılar bende evdeyim iş de bulamadım bı yer vardı Nisan da haber gelecekti yok ordan da ses yani yapsam kız kardeşim biraz satabilir orda yada öyle butik tarzı bı yere sorsam yapar mı satış 

(219 puan) tarafından

Yani cevren varsa olabilir tabi butik tarzi yerlercok kabul etmiyor edende zaten kendi mali gibi satmiyor cnm 

(5,547 puan) tarafından

Öyledir tabi illa su kadife ipten battaniye var ya onlardan yapsam aslında gider mi bilemedim

(219 puan) tarafından

Denemekten kimseye zarar gelmez cnm dene bakalim 

(5,547 puan) tarafından

Oyuncak oreyim dedim onu da çok yapan var alsam öğrenirim aslında 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Bebek battaniyeleri cok gidiyo bizim gelinin yengesinin gelini yapıp satıyo kücük boyut olanları 300 e satıyo  dene sende cok gidiyor kadının elinden

tarafından

Tv önünde uzanırken falan üzerine almalı battaniyeler koltuk şalı tarzı yaparsan baya gider bence

(5,547 puan) tarafından

Nasıl ipten yapıyor peki canım

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 114 göst.
+1 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
7 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gizem121 (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 411 göst.