+2 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar merhabalar 

Oğlum üç ay dokuz günlük menenjit ve rotavirüs olucak toplam 3 tane aşı ben bu asilari 3 ay17 günlükken yaptırsam sorun olur mu ya doktora sormak aklıma gelmedi ama 7500 tutuyor toplamda beklentimizin biraz üstünde bi fiyat olduğu icin maaş zamanı yaptırsak olur mu diye düşündük 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,336 puan) tarafından

Rotanın zamanı var geçince yapılmıyor 

-Reklam-
+1 oy
(1,730 puan) tarafından

Bu aşıların zamanı var geçince yapılmıyor doktora sorsanız daha iyi olur

+1 oy
tarafından

Yanlış hatırlamıyorsam 3 ,5 aylarda ve 9 . Ayda mi neydi bu aşılar 8 de olabilir . 

Ben onları yaptırmadım. Hekime danistim ama rotavirus için okula giden evde küçük çocuk yoksa çok şart değil 2 yaş altı bebeklerde risk dedi ben yaptirmadim ben hep korudum oğlumu 3 yaşına girecek çok şükür iyi. Menenjit de geçti onu önermişti. Yani ikisinde yaptırmadım birini kaçırdım özel aşılar dışında hepsini yaptırdım çok şükür.  Suan  çok dikkatliyim zaten eve cocuk yada yabancı vs. Gelmez zaten okul dönemine kadar içim rahat tabi ama disarda parkta hep ellerini temizlerim illaki. Bindiği salıncağı alkollü mendille siler8m bi tur . Parktan çıkarken ellerini çimende yıkarım yani elimden geleni yapıyorum. Menenjit yaptiramadik hastaydı o dönem antibiyotik kullandı geçti günü 

tarafından

Önerim de yaptırabilirsen yaptir derim. 

+1 oy
(22,651 puan) tarafından

İkisini aynı ayda yaparlar mı ki. Bı ay rotavirusu yaptırın sonraki ay menenjit. 

+1 oy
(552 puan) tarafından

Canım kesinlikle doktora danış takvim veriyor ona göre .benim kız 2.bucuk yasinda daha bu ay butun.dozlari bitti. Biz toplam menenjit rota 5 dozdu vurduk. 1 doz menenjit martta aldım 2.836 tl idi.

+1 oy
(4,020 puan) tarafından

rota 2-4 veya 3-5 te yapılır. menenjitğn farklı zamanları var

+1 oy
(162 puan) tarafından

Sağlık ocağı ücretsiz yapıyor canm benim kızıma yapıldı çokta huysuz oldu zaten kolik iyice elinde kaldım 

+1 oy
tarafından

Rota virüsü aşısı zamanı var yaptirmanı tavsiye ederim kızıma yaptirmadım pişman oldum menenjiti yaptırdjm 3 dozdu oda 

0 oy
(713 puan) tarafından

16 haftalık olmadan rotavirus ilk dozunu yaptırmak lazım, ondan sonra yapılmıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seliinn (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 254 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mertbgt (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,030 göst.
3 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Beyzaalp (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,577 soru

24,032,507 cevap

328,768 kullanıcı

...