+2 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

Kayinvalidem yalniz yasiyo esi ölmüş bir kızı var bide benim eşim 3 4 gunde bir oraya gitmemi istiyo hatta 2 günde bir bence gitmesem bes karis suratla kapıyı aciyo bana imalar yapiyo biktim cok sıkıldım ben gitmesem kendi gelmek istiyo ben hic çağırmiyorum evime ondan pek gelmiyo yuz bulamiyo siz ne zaman gidiyor sunuz evime de yakın 5 dk yürüme mesafesinde 

20 Cevaplar

+2 oy
(5,919 puan) tarafından

Sen bensin :) Kayınpederim yok benim de vefat etti ama sağken de ayrılardı kayınvalidemle. 5 dakika aramız ama ayda bir falan giderim. Çalışmasam haftada bir uğrardım. Çalışıyor olunca akşamdan akşama evde olduğumu bilir gelmemi beklemez.

(5,919 puan) tarafından

Bizim de muhabbetleri duysan bunlar hangi gezegende yaşıyor dersin :)) Sınava girip hukuk okumak istiyor, oku kız yanındayım ben diyorum gazlıyorum, yok o zaman baş örtümü açtırırlar diyor. Baş örtüsü yasak okullarda diyor. Ahaber izlemekten kafası dumanlı :(

(266 puan) tarafından

:))) ayy valla nerde kalmış bide genç 

Benim görümcemi görsen herkesin hayatına sinirlenir karışır yorum yapar edep ahlak bi onda var kafaya kızların giydiği sorta takmis özgürlük bu mu diyo sanane isteyen çıplak gezer sen konuşunca giymicek mi bunlar ahlak bekçisi:)) 

(5,919 puan) tarafından

Ya ben onda da değilim kadın kendisini 1960'larda sanıyor. Bu bir de en normal sohbetimiz :))) Erdoğan kreş açıyormuş, CHP kapatıyormuş sonra kreşleri ona çok üzülüyorum diye günlerce tribe girdi :)) Hayır ben parti falan da desteklemem de siyasete zorluyor illa beni :)

(266 puan) tarafından

Benimkide chp liydi sonra ak partiye gecti:)) yaninda chp diyince deli oluyo sadece onun dedigi olcak onun düşüncesinde olcaksin ozaman sıkıntı yok bas belasi ya

(5,919 puan) tarafından

Bizimki de eski demokratlardan, Cumhuriyet balolarına falan gidermiş evliliğin ilk zamanlarında. Şimdi şeriat diye ağlıyor. Kime ne oy verdiği umurumda değil de Ahaber'den aldığı yalan dolan bilgilerle bana dert yanıyor ya delleniyorum :)) Oğulları dinlemiyor artık sallamıyorlar ihale bana kalıyor :))

-Reklam-
+2 oy
(3,460 puan) tarafından

Kayınvalidem seninki gibi olsaydı bende gitmek istemezdim. Ama benimki kayınpederimin işi dolayısıyla Konya'da bir süredir. Bayramlarda veya arada bir geliyorlar. Konya'ya gitmeden önce aramız 7dk falandı haftada 1-2 uğrardık.

(266 puan) tarafından

Cok bunaldim ya 

(3,460 puan) tarafından

Muhabbeti sarmayan insanda hiç çekilmez yani bunalmakta haklısın. Yavaşça ayağını çeksen belki o da surat asmayı bırakır. Şahsen surat asması benim hiç umurumda olmazdı.

+2 oy
(5,324 puan) tarafından

Benim ikisi de sag 10 gunde bi falan gidiyoruz 3 4 saat oturup geliyoruz birisi olsa buyuk ihtimal digeri yanimiza gelir 

+2 oy
(2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Eşin bu konuda çok yanlış yapıyor  yani arada gidersin kayınvalidene ama sürekli her iki günde bir gitmek olmaz bende 2 yıldır evliyim altlı üstlü oturuyorum nerdeyse aynı evde sayılırız pek çıkmam yukarı arada görümcem geldğünde giderim ama her şey eşinde bitiyo gerçekten sonuc olarak öle bi zorunluluğun yok kayınvalideniz anneniz kayınpederinizde babanız degil  sadece eşinizin ailesi saygı duyarsınız seversiniz yada sevmesseniz size kalmış ama eşinizin hatrı için onun için katlanırsınız bu yüzden eş seçimi çok önemli 

(266 puan) tarafından

He gidişte ayni muhabbeteler hic susmadan konuşmak istiyolar bi sussam surat asıyolar delircem 

+2 oy
(2,694 puan) tarafından

İyi biriyse ben giderdim. Biz de yaşlanacagiz mesela. Eşim ölse çocuklarim gelmek istemese çok üzücü bir durum. Tek başına insan nereye kadar ya. Ama gelinlerime prenses gibi davranırım sırf gelsinler diye 😀

(266 puan) tarafından

Tamam yalniz hak veriyorum sıkılıyor ama bende onun yaninda sıkıloyorm hep konuşmak istiyo görümce de geliyo bi sussam birbine bakıp ic çekiyorlar 

+2 oy
(9,920 puan) tarafından

Yaşı kaç bilmiyorum ama bu eşini memnun edecekse gidebilirsin canım. Eşini kaybetmiş biri sevgiye ilgiye daha da muhtaçtır evlatları olarak yanında olun. Kendi hayatı yok belliki kayınvalidenin 

(266 puan) tarafından

Esi oleli 17 sene olmuş bizde 7 yıldır evliyiz cok bunaldim bende ama 

(9,920 puan) tarafından

Kendine yeni bir eş de alabilirdi ama almamıs evlatlarını büyütmüş hürmet etmeye anlamaya calısın bacım. 

+2 oy
(5,766 puan) tarafından

Haftada 3 4 akşam onlara gideriz,yemeğe. Aramiz da iyidir çok şükür. Ama senin gibi bi durumum olsa çoğu zaman onun yanında olmak isteriz.

+2 oy
(2,814 puan) tarafından

Elimde olsa hiç görmek istemiyorum 

(266 puan) tarafından

Bende

+2 oy
(5,901 puan) tarafından

Kayinvalidem tek ve yakinimda olsa her gun giderim ya da cagiririm. Simdi bile 2 gunde 1 goruyorum kaliyorum ki evimiz arabayla 15 20 dk mesafede, kayinpederim de sag. Cok sukur sikintim yok kayinvalidemle, anne kiz gibiyiz. Yalniz kadin, yarin bigun bizde tek kalabiliriz. Eger boyle cok cok buyuk meselemiz yoksa ben giderdim. En azindan bi ugrardim. Sizin iliskinizi bilmiyorum ama.

(266 puan) tarafından

Tamam bende bir ugrayim diyorum bir gidiyorum esir aliyo resmen aksam ustu eve gitcem diyorum bes karis sürat kalmami istiyo illa ama ben istemiyorum ozaman deliyorum iste bir samimi olsam hic benden cikmicak biliyorum herseye karisiyo yorum yapıyor 

(5,901 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Diyeceksin ben sana yarin yine ugrarim simdi evde islerim var. Yani acik olmak gerek. Onu da seni de anliyorum. He de gec bak bende kayinvalidemle iyiyim ama o da der su olsa daha iyi vs ama ben aciklarm neden yapmadigimi veya yaptigimi. O da ustelemez. Beni bilir. Konusmadan hic bi zaman dogru iletisim kurulmaz. Evine dakka basi cagir demiyorum ama kendini sisirip hem germe hemde ona ters davranma bu sefer yildiziniz hic barismaz. Bazen he diyip gecmek kafa rahatligi.

(266 puan) tarafından

Haklısnız cok sagolun 

+2 oy
(2 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ben her hafta giderim çokta severim oda  benı sever zatenn karşılıklı sevgi saygı olunca orta da sorun kalmıyor diye düşünüyorum ben😇

(266 puan) tarafından

Ben sevemedim bir türlü 

+2 oy
(260 puan) tarafından

Benim kayın peder olmamış olsa benim kaynana bana yerleştirdi kesin 3 oğlu var ucu de bekar ve en büyük oğlan benim kocam en merhametliside benim kocam boşanma durumu olacaktı onda bile direk bize gelecekti de ortayı yatistirdik barıştırdık :))). Tek se hani gidip geline bilir hafta da bir kaç kez. Sonuçta seninki de ev işi gücü çoluğu çocuğu herkesin kendine göre bı düzeni var. Arada yarım elma gönül alma . Sürat yapan kaynanada hiç sevmem kaynanam bana yaparsa bende ona yapıyorum sonra gelip kendi barisiyor 

(266 puan) tarafından

Iste surat yapinca sinir oluyorum ben ona kalsa o bana hic bisey demiyo yapmiyo astigi o surat bana küfür gibi geliyo gıcık oluyorum 

+1 oy
(24,004 puan) tarafından

Haftada bir ancak giderim ben kimse kusura bakmasın ben kendi ailemle aynı mahallede otursam onlara da haftada bir giderim kendi evim sorumluluklarım bir düzenim var sürekli başka yerde zaman geçiremem 

(266 puan) tarafından

Bende istemiyorum iste gidince de surat bes karis imalar öldünüz mu kaldiniz mi siz yok bilmem ne cehennem öldüm sanane 

(24,004 puan) tarafından

Umursamaz olacaksın bu işin çözümü bu 

(260 puan) tarafından

Kendine yapacağın en büyük iyilik görmezden gelmek olur canım. Ben alıştım öyle yapıyorum yaparsa da bende yapıyorum çekiliyorum köşeme. 

+1 oy
(2,565 puan) tarafından

Ziyaret etmeme gerek yok hemen altımda oturuyor kafayı ne yöne çevirsem gozgoze geliyoruz :))) 

(266 puan) tarafından

Ayyy düşmanım basinaaa:)))

+1 oy
(1,109 puan) tarafından

brn uzakta oturuyorum ama şuan annemlerin ve kaynanamların yaşadığı şehirdeyim eşim iş için geri gitti ben bir ay kadar daha buradayım. onların evi çok müsait değil ve tesettürüme dikkat ediyorum iki kaynım ve kayınbabam hep evdeler o sebepten bu bir ayda en fazla 3 gün gitmeyi düşünüyorum. bu durumuda sorunsuz atlatırsam benden iyisi yok 😁 tabi görümcem fitne koymazsa araya 

(266 puan) tarafından

Siz beni düşünün bide keske bende senede bir görsem keske dünyanın bir ucunda yaşasaydım 

(1,109 puan) tarafından

valla Allah kolaylık versin. 

görümcemi çağırır gidince mutlaka onun kızları hiç durmaz hep ya ağlarlar ya çığlık atarlar kaynanam zaten konuşmaz ama beni bekler mutlaka beklesin valla ya insanın tahümmülü kalmıyor. kaynanam malayani olacak diye hiiiç konuşmaz sinir oluyorum cidden herşeye dikkat eder kızına çıt demez kırılır diye ama kocamla benim arama fitne koyar hep yok gelin gelmedi etmedi ama ben kocamla konuşunca daha iyi oldu bans ses çıkartmıyor hiç çünkü biliyo anasını 😁

(266 puan) tarafından

Benim kayınvalide de kizindan odu kopuyor ona bisey diyemez bana der gıcık oluyorum bende hepsi basa bela valla

0 oy
(998 puan) tarafından

Benm kayinpederimde vefat etmis .40 yaşında engelli oğluyla yaşıyor kayınvalidem.biz 15 -20 günde 1 gideriz.ama onu hergun cagirirz.yemege gelin çaya gelin diye ama benmki çok gelmez .

0 oy
(4,789 puan) tarafından

Aramızda 120km var arabayla 1 saat 10 dk sürüyor.  Biz başlarda 2 haftada bir smdi 3 haftada bir ancak gidiyoruz

0 oy
(4,772 puan) tarafından

O Türkçe bilmiyor bende Kürtçe bilmiyorum birbirimizi anlamıyoruz farklı şehirlerde yüz çok nadir gelir bir iki gün kalır gider 

0 oy
(3,734 puan) tarafından

Hergun 😁

(266 puan) tarafından

Kendi isteğinle mi gidiyosun 

(3,734 puan) tarafından

Biz zaten aile.apartmanindayiz o gelmese ben çıkıyorum yukarı yanina hergun görürüm.kwndi isteğimle kahve içip sohbet ediyoruz banada iyi geliyor

0 oy
(5,424 puan) tarafından

Bennmki yürüme mesafesinde degıl ama arabayka 2 dk 15 gunde bır gıderız eşimle. Tek basına yasıyor. Benım evıne de ben cagırırsam gelir. Yani güzel vakit gecırse ınsan zaten gıder zorunkukuktan gıdesı gelemzki insanın. 

0 oy
(325 puan) tarafından

En son ne zaman gittiğimi unuttum 

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,178 göst.
31 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Berna bora (451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
45 cevap 954 göst.
29 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Keklik (977 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 209 göst.
+1 oy
5 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,473,967 soru

24,132,257 cevap

334,100 kullanıcı

...