+3 oy
133 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,367 puan) tarafından

Ilk defa makyaj fırcası alacagım allik fondoten ve far fırcası sectim aydınlatıcı ve kapatıcı icin allik fırcası kullanıliyor mu yoksa baska fırcası mı var bilen yazabilir mi

3 Cevaplar

+3 oy
(2,496 puan) tarafından

Allık fırçası ayrı uç kısmı verev gider kapatıcı firçası daha yuvarlak olur  

-Reklam-
+3 oy
(26,023 puan) tarafından

Bak canım foto cektim senin icin. Set seklinde alirsan eger daha ucuza geliyor. Tek tek almaktansa . Trendyolda var. Ayrıca firca setinin pahalisiyla orta fiyatlisinin bir farki olmuyor. 

Ayrı ayrı alcam illaki diyorsan fondoten en bastaki,ama fondoten icin en uygunu sponçlar . Firca güzel yaymıyo. 2cisi allik ve bronzr için,3cusu de konsiler icin. Ben ilkini pudrayla esitlemek icin kullaniyorum. Far icinde cesitlileri var ama en sondaki en onemlisi. Birde eger haylaytr kullaniyorsan onun icinde kenarda gozukuyorya ince ama genis o 

image

(1,367 puan) tarafından

Set degilde ayri alacgm canm bu markanın  fondoten fircam var kullanmiyrm diye .Simdi merak ettigim bu kesik olan  allik fırcası ike likit allik ve aydınlatici sürebilir miyim yoksa o yelpaze gibi olani almam sart mi 

(1,367 puan) tarafından

Bu arada cok tesekkur ederim ayrıntılı yardimci oldugun icin

(26,023 puan) tarafından

Aydinlatici olmaz onla canim. Aydinlatici sen haylaytrami diyon parlak olan. Onu ellede surebilirsin kokay oluyo. 

(26,023 puan) tarafından

Rica ederim☺️

+2 oy
(4,832 puan) tarafından

Ay hic bu kadar ayrintili ugrasmadim evde ne varsa kullanirim ki disarda yapmiyorum binde bir o da evde 

(4,832 puan) tarafından

Post ciksin diye yazdim 

(1,367 puan) tarafından

Normalde bende kullanmyrm sungerle yapiyrdm ama milletin yaptigi gibi gorunmuyordu herhalde dogru firca kullanmdgm icin diye sorayim dedim

(4,832 puan) tarafından

Bende sunger kullaniyorum 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 205 göst.
10 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
7 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.

Kategoriler