+11 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (3,879 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah ben hiç iyi değilim Filistin'de yapılan soykırım hala devam ediyor öyle ki kardeşlerimiz naaşlari gökyüzüne fırlatılir oldu, o an görünce tüylerim diken diken oldu, Allah'ım bu nasıl bir vahşet nasıl bir zalimlik, ve daha 6 aylık bir bebek ailesinden herkesi bobmaladan dolayı yıkılan binada kaybetti bı tek o kurtultu yazarken içim sızlıyor gözlerimden yaşlar akıyor bir anne olarak düşünün ya onların yerinde biz olsaydık ya evlatlarımiz yetim ve öksüz kalsaydı ya Allah'ım sen koru evladımız dan olsaydık...??? Diyecek söz çok ama yazacak mecal yok... Bizden ne olur demeyin boykota devam edelim sebep olmayalım yardım için el uzatanlardan  olalım, dualarımızı eksik etmeyelim, vallahi Rabbim bir gün hesabını hepimize soracak. Zalimler için yaşasın cehennem. La ilahe illah ente Sübhaneke inni kuntu minežžalimin 😔😔😔

12 Cevaplar

+4 oy
(3,320 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Aleyküm selam cnm. Artık gözlerimiz bunu da görmedi demeyiz. Vahşetin her türlüsü var. Gazetecileri diri diri yaktılar. Sağlık ekiplerinin bir çoğunu diri diri gömdüler yada işkenceyle öldürdüler. Allah korusun bunu Türkiye yapsaydı kınamayan afkurmayan bir ülke  kalmazdı. Kendi içimizdeki soyan / soymayan bütün siyasetçiler onların derdi, bu nedenle bizi bir çok şeyden mahrum etmek istiyorlar (!) ama kendileri o ad.i Şeref.siz kavimle el sıkışıp, gülüşüyorlar. 

2 gün önce bende video atmaya çalıştım olmadı. "Yeryüzünün gördüğü en zalim Ümmet! " bu söz sürekli kafamda yankılanıyor. Yerden göge kadar haklılar ama çok ağır. Elden birşey gelmemesi , gelenin de yeterli olmaması.. 

Bir kadın yakınının naaşının yanında inletiyor her yeri. Vallahi önce bu duruma ses çıkarmıyan müslümandan alacam ahımı, sonra kafirden diyor. 

Daha da n gelir bizim  başımıza oturup bekleyelim, sıramızı savacağımızı sanıyoruz. O boykot yapmayan aklı kıt kesimde şunu bilsin ki; kendi mermisini alıyor.!

(3,320 puan) tarafından

Hepimizden. Daha fazla geç kalmayız inşAllah

(3,879 puan) tarafından

Amin kardeşim, vallahi şuan dört İslam ülkesi kalkınsa ey müslümanlar aranızda Allah yolunda şehit olmak isteyenler de varsa buyurun gidelim silahlanıp gidelim dese varsa inanin ki çoğu Müslümanlar ayaklanir hiç beklemeden bir an düşünmeden ya Allah diyerek koşarak gider ama işte öyle liderler nerde yok maalesef dünya münafıkların elinde oyuncak oldu 

(3,320 puan) tarafından

Liderlerde de çok büyük iş var evet, ama öyle bir gafletteyiz önce yiyip içtiklerimizle(tabii onların yaptığı zararlı ve bol katkı  maddeli) unuttuk herşeyi anlık üzülüyoruz. Yaptıkları filmleri izledik;bütün gerilim , korku vs alıştık vahşete. Bizde iş yok. Şimdi de yapay zeka..  bugün bir postta okudum derdini bile yapay zekaya anlat çözüm sunuyor diyor ya. Bizim beynimiz bu kadar mı aciz. Yapay zekayı yaratanı da Allah yarattı. Daha iyisini verdi ona . Öyle böyle uyuşturulmadık. Kim gidecek savaşa? Ellerinde tel yada pc olan kocalarımız mı? Hem tembellik hem gevşeklik.

Gel gelelim canım ülkemize.. Sınırdan bize de sataşıyor pislik. Hangi bir taraftan sınırmızı kollasak? İçimizdekiler haa kezaa.. Allah hepimizi sağlam bir uyanışla, toplu bir şekilde uyandırsın inşAllah

(3,879 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim işte o yüzden cenabı hak kur an da her bölümünde ey insanlar akıl etmezmisiniz diye bize hep uyarıyor işte biz düşünmeyi kestik koyun sürüsü gibi istedikleri yöne çevirip durdular bizi 

(3,320 puan) tarafından

Rabbim gerçek hakiki şuuru nasip etsin hepimize inşAllah. 3 çocuğum var , yetiştiremiyecem diye ödüm kopuyor. Bu konuda hepimizin önüne taşlar konmuş n yazık ki..

-Reklam-
+8 oy
tarafından

"Defolun Gidin Filistin'e,  Arap ülkelerinde yaşayın" diyen bir kesim var. Vicdanları İsrail gibi.  

Ülkemizde ki Türk mallarını boykot edecek kadar keşke Filistin için çaba gösterseydiler. Allah sorar bunun hesabını 

(3,879 puan) tarafından

yaşamayınca hissetmeyince onlar için bir hiç gibi olur ne yazık ki 😔

(711 puan) tarafından

İşte aradığım yorum, İsrail'i boykot etmeyip laf söyleyenler şimdi türk mallarını boykot ediyor

+7 oy
(7,593 puan) tarafından

Gazze, Han Yunus, Refah ve Gazze Şeridi’nin her bir karışı şu anda boğulmuş durumda...

Âlim, muhterem Dr. Muhammed Ratıb en-Nablusî’den bize bir dua mesajı ulaştı.

Bugün bu duayı yaymamızı rica etti. Biz de yayıyoruz.

Herkesten bu duayı yüksek sesle okuyup Allah’tan gerçekten yardım dileyerek "Âmin" demesini ve bu duayı yaymasını rica ediyoruz.

---

DUA:

Ey dayanağı olmayanların dayanağı olan Allah'ım,

Ey sığınağı olmayanların sığınağı olan Allah'ım...

Ey zayıfların koruyucusu, helak olanların kurtarıcısı...

Ey büyük umutların sahibi, ey Aziz, ey Cebbar, ey Kudret Sahibi...

Allah’ım! Sana zayıflığımızı, acizliğimizi şikâyet ediyoruz.

Allah’ım! Ey dualara cevap veren, ey korkanların emniyeti olan Allah...

Gazze’deki kardeşlerimize yardım etmeni diliyoruz.

Allah’ım! Gazze’deki kardeşlerimize yardım et, yardım et, yardım et.

Allah’ım onların sıkıntısını gider, ferahlık nasip et.

Allah’ım düşmana karşı oklarını isabetli kıl, sayıca az da olsalar güç ver, zaferi onların lehine çevir.

Çünkü Sen her şeye kadirsin.

Ey Celal ve İkram sahibi olan Allah’ım,

Ey Hay ve Kayyum, ey Vedûd, Arş’ın sahibi,

Ey başladığını yeniden başlatan, dilediğini yapan Rabbimiz...

Allah’ım! Gazze halkına merhamet et.

Onlara yardımını gönder.

Onları bulutlarla gölgelendir.

Meleklerinle ve rahmetinle onları sarıp kuşat.

Af ve inayetinle onları koru.

Onların sırtını güçlendir, kalplerine sebat ver.

Onlara huzur, barış, güvenlik ve iman indir.

Kalplerine nur, kulaklarına nur,

üstlerine, altlarına, sağlarına, sollarına nur ver.

Yâ Rabbi, Yâ Allah, Yâ Allah, Yâ Allah...

Ey güçlü ve yüce Allah,

Ey mazlumların yardımcısı, müminlerin velisi...

Rahmetinle, affınla, cömertliğinle, kereminle, ihsanınla senden istiyoruz:

Şehitlerini kabul eyle, hastalarını şifa ile iyileştir.

Anneleri, dul kadınları, yaşlıları, yetim çocukları rahmetinle kuşat.

Onların senden başka kimsesi yok. Yardımcısı da sensin, merhamet edeni de, vekili de sensin.

Allah’ım zalimleri zalimlerle vur.

Kâfirleri ve din düşmanlarını Gazze’den mağlup, yıkılmış ve helak olmuş şekilde çıkar.

Zalimlerin birliğini boz, topluluklarını dağıt.

Kim Gazze’ye düşmanlık ve nifak getirmek istiyorsa, onu paramparça et.

Onları sayıca yok et, hiç kimseyi geride bırakma.

Salât ve selâm Efendimiz Muhammed’e, âline ve ashabına olsun.

---

Lütfen bu duayı yayabildiğiniz kadar yayın.

Gazze halkından gelen bir istek üzerine, sadece bugün yayılmasını istiyoruz. Sayı önemli değil, herkes kendi çevresine ulaştırmaya çalışsın. Allah hepinizden razı olsun.

– Dr. Muhammed Ratıb en-Nablusî

(3,879 puan) tarafından

Gerçekten mi 

(7,593 puan) tarafından

Kişiyi tanımıyorum bilemem de dua da anormal bir durum yok bakıldığında 

(3,320 puan) tarafından

*ÖNEMLİ UYARI!*
Kardeşlerim Dr. Ratıp Nablusi isminde birinin Filistin duası gruplarda paylaşılıyor. İslam’ın ızzeti ancak ehl-i Sünnet eliyle yükseltilir, bidat ehline asla tevessül etmeyelim. Dr. Ratıp Nablusi ismindeki şahıs mutezile itikadı taşır “işlenen günahları Allah takdir etmez şirk ve günah Allâh'ın dilemesiyle olmaz” (hâşâ!) diyen biridir.

İslam itikadına göre hayrı da şerri de yaratan Allâh’tır yalnız hayra rızası vardır şerre ise rızası yoktur. Biz bu itikad üzereyiz. Ehl-i bidat fırka olan Mûtezile inancında ise şerri Allâh’ın değil kulun yarattığına inanılır (hâşâ!). Aman uzak durun..

Herkesin niyetinin Filistin için faydalı birşey yapmak dua paylaşmak olduğunun farkındayız fakat biliniz ki Filistin’i kurtaracak olan has ehl-i Sünnet itikadına sarılmaktır kardeşlerim. *Bidat ehli zelildir! Yegâne azîz olan ehl-i Sünnet’tir.* Bu asla aklınızdan çıkmasın. Nolur itikadı herşeyden çok önemseyelim. *Bir bidat ehlinin itibarının yayılmasına vesile olmamak için gruplarda Ratıp Nablusinin duasını paylaşmayın.*

Bu şekilde bilgilendirme geldi. En alttaki * bu kısım daha net açıklıyor

(7,593 puan) tarafından

Anladım canım Allah razı olsun bilgilendirme için.

(3,320 puan) tarafından

Hepimizinden inşAllah ❤️

+6 oy
(1,741 puan) tarafından

Bir anne olarak yaşananlar dayanilacak gibi degil ve teslimiyetleri inanclari tuylerimi ürpertiyor Allah tez zamanda bu zulmün sona erdigini gostersin tarifsiz dayanılmaz acılar 

(3,879 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim 

+4 oy
(1,993 puan) tarafından

Benim gördüklerim çok canımı yakıyor çok kelimelere dokemiyorum keşke sahip çıkabilsem o evlatlara keşke 

(3,879 puan) tarafından

😔😔😔dua edelim idilcim elimziden dua etmek gelir bide boykot 🤲🏻😔

+4 oy
(4,672 puan) tarafından

Sözün bittiği yerdeyiz bi video gördüm biri diri diri yanmış her yeri kül olmuş. Hesap günü asıl bize zor olacak. Onlar şehit cenneti kazanmış biz ise söylenecek bir şey yok

(3,879 puan) tarafından

Vallahi öyle kardeşim 😔

+4 oy
(3,503 puan) tarafından

Allah razı olsun canım benim duadan başka elimizden bir şey gelmiyor. Bir de güvenilir yerlere sadaka verelim bağış yapalım az çok demeden inşallah bir şekilde ulaşıyor onlara🥺 şu an yemekleri elektrikleri hiçbir şeyleri yok, havalar da bozdu tekrar. Rabbim yardımcıları olsun hepsinin🤲 

(3,879 puan) tarafından
+1

Amin amin amin kardeşim Allah'ın yardımıyla elimziden ne gelirse yapacağız inşallah 😔🤲🏻

+4 oy
(3,401 puan) tarafından

Artık insanlığımdan utanıyorum yediğim ekmekten içtiğim sudan utanıyorum bu zulüm ne zamana kadar devam edecek nerde bu Müslümanlar nerde Alimler nerde Allah Allah diyip sözde kendinden geçen tarikatçılar herkes sus pus kendilerini islamın son kalesi ümmetin son Halifesi diyenler nerede her defasında kınayanlar elinde Kuran ile miting alanında müslümanlık taslayanlar nerede Allah için nerede Kudüs kırmızı çizgimiz diyip şimdi  sus pus olanlar nerede  çocuklar paramparça insanlar paramparça tek parça ölü bulundu diye seviniyorlar ne kadar acı bir durum değil mi vallahi hepimiz bu ateşte yanacağız hiçbiriniz cenneti haketmiyoruz 

(3,879 puan) tarafından

Tüm suç İslam liderlerinde daha dün duabi ye giden bir İsrail milletvekili ile poz veren Arap sahte Arap müslüman kardeşlerimizin kanı bulaşmış katillerle el sıkışiyor Allah hepsini ateşiyle yaksın inşallah 

(3,401 puan) tarafından

Amin bacım bunların hepsi onlara hizmet ediyorlar zaten Amerika Rusya Çin yalan dünyayı yönetenler yahudi ve bütün sözde liderler başkanlar aynı yere hizmet ediyorlar Müslüman demeye bin şahit gerek ismleri Ahmet Muhammed Mustafa dır diye Müslümandır diyip kanmayalım  onlar ne hocalar yetiştirmişler ve şuan o hocalar aramızda şuan ki islamı anlatıp gençlerimizi dinsisleştirenler 

(3,879 puan) tarafından

Şuan inan kim kalleş kim dost bilmiyorum sadece tek istediğim boykota devam ve GAZZELİ KARDEŞLERİMİZE dua edelim 

+3 oy
(3,879 puan) tarafından

Post yukarı ...

+3 oy
(2,231 puan) tarafından

Rabbim zalimin kalbini merhametiyle doldursun. Arkadaşlar zalime beddua değil dua edin ki kabul buyursun. 

(3,879 puan) tarafından

Allah'ın lanetlediği kahve ancak Allah onları kahretsin diye dua ederim 

(2,231 puan) tarafından

Allah kahretsin demek bedduadır ve o kahr gelip seni bulabilir. Evet kavim kötü olabilir ama Allahın ancak dua kapısı açıktır kullarına. İnsanlık duayla iyileşir. 

(3,879 puan) tarafından

Kâfire edilen hele ki Allah'ın ayeti kerimesinde lanetli kavim olarak belirttiği kavme beddua etmek gelip bir müslümanı bulmaz 

(3,879 puan) tarafından

Tabi ki her daim kardeşlerimize dua ediyoruz 

+2 oy
(1,490 puan) tarafından

Aynen oyle Boykota lutfen devam edelim 1 taneden birsey olmaz demeyin lutfen israrla devam edelim

Rabbim yar ve yardimcilari olsun. 

TÜRK MALLARINI ALALIMMM ❤️

(1,490 puan) tarafından

Aleykumselam 

(3,879 puan) tarafından

Amin amin amin kardeşim benim 

+1 oy
(3,879 puan) tarafından

Postttt yukarıii dualarınızı eksik etmeyin kardeşlerim 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,947 soru