+1 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızlar  3 buçuk yasında kızim var ekimin 12 sinde 4 yaşına girecek yemek yemiyor herşeye agliyor su isterken tolete giderken yani peçete isterken en basit bişey aklınıza ne gelirse isterken sürekli ağlıyor  ve sürekli de altına kacırıyor niye acb aya var mı bu durumda olan yada niye böyle olabilir 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

4 yaşına bir kaç gün sonra girecek altına kaçırma hariç her ota boka ağlıyor çok duygusalllaşti tam küçük bir ergen minik kuşum 😁 yemek yememesi vardı zaten iştahsızdı bu aralar iyice kafayı yedirtti bana en çok sevdiği yemekleri bile yemiyor artık malesef öyle aç aç geziyor 🤷‍♀️

(348 puan) tarafından

Benim kizd ane yemek yiyor ne yerinde duruyor sürekli ağliyor ya 

-Reklam-
+1 oy
(4,715 puan) tarafından

Aaa bu benim kızım aynı. Yaşı da aynı. Eylül 21 de 4 yaşını dolduracak.

(348 puan) tarafından

Benim kızm da 12 Ekim'de 4 yaş oalcak senin kızda mı sürekli ağlıyor ya gerçekten insanı deli ediyorlar ya böyle olunca 

+1 oy
(4,768 puan) tarafından

Bizimki 4 buçuk hayla aynı sürekli ağlıyor eli çarpmış ağlıyor canı sıkılmış ağlıyor durup dururken ağlıyor sinirlerim oynuyor 

+1 oy
(2,087 puan) tarafından

Yorumları da okuyunca korktum ee böyle olunca napicaz peki? Benim kızım 15 aylık sanki oğlumda hiç böyle şeyler olmuyordu dediğim şeyler yaşıyoruz da kızlara mi mahsus bu huylar. Oğlum deliydi zıpırdı ama hiç tutturmaz hiç ağlamazdı yemek sorunumuz falan yoktu. 

(4,715 puan) tarafından

Kızlar çok nazlı. Ağlaması zırlaması nazı niyazi hiç bitmiyor 

+1 oy
(5,782 puan) tarafından

Ağlama normal olabilir ama altına kaçırma konusu psikolojik olabilir. Son zamanlarda olumsuz bir durum yaşandı mı evde? Alta kaçırma çoğunlukla çocuğun önemli bir sıkıntı yaşadığını ve altından kalmadığını gösterir 

+1 oy
(260 puan) tarafından

Benim kızda aynı temmuzda 4 olacak herşeye agliuor dediginiz gibi. Sinirlerim hopluyor . Aşağı komşumuzun bebeği var birkaç kez bizde emzirdi şimdi ağlayınca eme diyor kazagimin dışından emiyirmus gibi yapıyor susuyor. Hamileyim 1 aya kadar doğumum var gerçekten emmek isteyecek die korkmuyor değilim. Altına kaçırma olayı bizde birkaç kez oldu oda usendigi için oyunu bırakmak istemedigi için oldu useniyor tuvalete gitmeye

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
0 cevap 255 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Nesliiebrar (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 463 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 493 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,212 soru

24,108,611 cevap

332,834 kullanıcı

...