0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından

Kızlarr çok sıkıldım param olsa etkinliktir spordur gidicem bunaldım iyce sizin evi işi çocuk ve yemek harici yaptığınız size iyi gelen iyi hissettiren bişeyler varmı vallaha çok bunaldım ya durumlar sıkışık gezilmiyor hava yağmurlu bi dışarda yürünmüyor çocuk hasta olur diye oda iyi hissettirmiyor gerçi bana tanıdıgım arkadaşım yok annem hariç annemin evde uzakta koca tarafı zaten köylü anlaşabilcegim kafa dengi yok bu saatten sonra nasıl arkadş edincegimide bilmiyorum çocuk 1 yaşında az büyüse okulda falan çevre olurdu gibi düşünüyorum sıkıntıdan kafanızı şişirdim kusura bakmayın biraz saçma gelebilirde 

1 cevap

0 oy
(2,037 puan) tarafından

Mutluluk paradan geçiyor yalan yok ama parasız da mutlu olabilirsin kendin için bir şeyler yap boş vakitlerinde aç YouTube ı bir dil öğren resim yapmayı çizmeyi boyamayı seviyorsan sana uygun olanı seç onu yap kitap oku yağmurlu diye dışarı çıkmıyorsun valla ben bayburt hava şartlarında her gün dışarıdayım oğlum bebekken bile -12 lerde dışarıdan gelmezdim 1 saat dahi olsa dışarı çıkman için paraya ihtiyacın yok ki benimde kimsem yok burada en yakın arkadaşımı oğlum tayin ettim 😂

(164 puan) tarafından

Offf çikinca soğuk havada hasta oluyor oğlum en ufak öksürügünde babası dırdır edip duruyor kendime bakım yapmayı çok sevrdim önceden çocuktan sonra yapamadım onu deniycem iyi hissetirir gibi geliyor ancak çocuk uydugunda bana vakit kalıyor kitap okumaya yetmez yoksa çok severim okumayı ama aşırı merak ederim devam ettirmem gerekir onuda ettiremem zaten açıktan okuyorum belirli süreler çocuk uyurken ders çalışmaya çalışıyorum öyle işte ye çözümü yok bu sorumun 🤣🤣 can sıkıntısına sordum 

(2,037 puan) tarafından

Valla ne diyim bilemedim benimde vaktim çok kısıtlı çocuk uyuyunca ama ben resimde yapıyorum kitap ta okuyorum film de izliyorum yani kalan yarım saat olsa dahi kendime kaliteli geçirmek için bir şeylere çaba gösteriyorum yoksa tümden depresyon 😅

(164 puan) tarafından

Yok yani ben ne yapıcagıma karar vermeden vakit biti veriyor bide bi halsizlik var anlatamam ölü gibiyim enerji 0 çocugu uyutasıya enerjim kalmıyo aha geceleri böyle vaktim oluyor anca sabahta ruh gibi uyanıyorum mecburen böyle degişik bi döngü🤣 sizin çocuk kaç yaşında

(2,037 puan) tarafından

Benimki 27 aylık ama senin bebeğin daha 1 yaşındaymış böyle hisler çok normal büyüdükçe geçecek yine kendini bulacaksın yani ben gibi biri böyle diyorsa  güven 😂 o yaşlar çok zor gerçekten 

(164 puan) tarafından

Ay inşallah ya 17 aylık dediginiz gibi çok zor bide tek ugraşınca dahada zor büyüdükçe daha zor olur diyolar iyce kötü oluyordum inşallah dediginiz gibi olur ya sağol teşekkürler

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 185 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler