+3 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (1,951 puan) tarafından

Kızlar akşam bı habere denk geldim uyuyamıyorum, kalbime ağrı girdi. Suriyeli bı baba 2 yaşındaki kızını ağır darp ediyor. Paylaşılan videoya karşın savcılık harekete geçiyor ve çocuk devlet korumasına alınıyor. Cani baba da cezaevine giriyor. Yaw arkadaş insan çocuğunun kılına zarar gelse dünyayı yakar bunlar ne biçim insan! Sinirden uyuyamıyorum psikolojim bozuldu dertlendim yaa!

14 Cevaplar

+2 oy
(3,791 puan) tarafından

Lanet video bazen karşıma çıkıyor devamını görmemek için hızlı hızlı geçiyorum asla izlemek istemiyorum 

(1,951 puan) tarafından

İzleme zaten psikolojin bozulur

(2,602 puan) tarafından

Aynı aynı. Sadece başlığı ve ilk birkaç saniyesini gördüm. İzlemeden geçtim. İçime oturacak çünkü günlerce düşünüp kahrolucam biliyorum.

(3,791 puan) tarafından

Biz izlemeye cekiniyoruz insanların evlerinde neler oluyor aklımı kaciracagim ya. Bence bu çocuk olayına devlet el atmalı herkes çocuk sahibi olamamali

(2,602 puan) tarafından

Kesinlikle herkes çocuk sahibi olmamalı. Özellikle öyle vicdansızlar..

-Reklam-
+2 oy
(11,938 puan) tarafından

Geçen akşam burda paylaşıcaktım yazdım yazdım sildim ağladım o kadar etkilendim ki 2 gündür çocuklarımı inceliyorum benim çocuklarım şarkı açıyor dans ediyor onları öpüyorum kokluyorum allahın belası azaplar içinde ölesice saçından tutup tutup havada yere savuruyor Allah bin türlü belasını versin. Ufacık çocuk 2 yaşında yoktur çağırıyor birde çocuk korkudan oturuyor önüne arkadaki geberesice de yatak keyfi yapıyor çeken kişi de dur demiyor Allah hepsine kabir azabının en beterini yaşatsın

(1,951 puan) tarafından

Videoyu görür görmez uyuyan kızımın yanına koştum saçını okşadım, kokladım, sevdim. 

+2 oy
(1,451 puan) tarafından

Gördüm ve inanamadım keşke gerçek olmasa dedim.

Bu insanların kalpleri bu kadar körelmiş olamaz.

Keşke ona da aymı şekilde ceza verilse.bu tarz olaylarda canlı işkence verilmesi taraftarıyım idam bile hafif kalır.canlı canlı tırnaklarını söksünler kızgın yağ döksünler üstlerine.daha çok söylecek şeyim var ama 

Adalet diye bişey yok onuda biliyorum

+1 oy
(2,143 puan) tarafından

İnsan değil h******desen hayvanlara hakaret olur bunlar canavar ! 

(1,951 puan) tarafından

İçeride belasını bulur insallah

+1 oy
(9,716 puan) tarafından

Gördum onu kwa i de izledim  cok kötü oldum  kötü dövüyo 

(1,951 puan) tarafından

Hemde çok kötü yeminle gözüme uyku girmiyor

(9,716 puan) tarafından

Şimdi izledim bende şuan kötü oldum izlemiyem diye hizlı grciyodum kalbim hızlı atıyo Allah belasını versin icim giti 

(1,951 puan) tarafından

Çocuk devlet korumasına alınmış, kendi annesi de yanindaymis ama herşeyden korkuyormus yavrum yaa

(9,716 puan) tarafından

Cok zor işallah belasını bulur amin 

+1 oy
(3,016 puan) tarafından

En fazla n kadar kötü olabilir video diye izledim. İçimden resmen sövüyorum. Nasıl bir yaratık bu adam . Onu izleyenlerde de nasıl yürek var,bilemiyorum. Rabbim bu canileri neslimizden de , toplumdanda uzak etsin

(3,224 puan) tarafından

Nerden izledin

(3,016 puan) tarafından

Youtube yaz çıkıyor

(9,930 puan) tarafından

Allah kahretsin izledim izlemez olaydım :( bu yavrulara yapılanlar beni mahvediyor ya :( 

(3,224 puan) tarafından

Izleyemedim bilebadi pislik neden yaparlar kucucuk cocuga boyle

(3,016 puan) tarafından

Hapiste icabına bakarlar yazıyor her yerde. Kuzuya travma kaldıktan sonra.. Allah ıslah etsin böylelerini

+1 oy
(4,775 puan) tarafından

Haber başlığını okudum, içeriğine bakmadım bakamıyorum böyle şeylere 2021'den beri... 

Bu canlılar insan değil ki baba olsun. İnsanın gelişememiş en ilkel formu. Hayatta olmaları bile zarar, oksijene ortak olup dünyanın oksijenini tüketiyorlar. Biyolojik çöp hepsi.

+1 oy
(3,496 puan) tarafından

Ay allahim gormemisim niye baktiysam ay elli kirilsin Allahim bana da sabir ver krndimi zor tutuyorum 

+1 oy
(7,465 puan) tarafından

O adamın adresini bi çok kişi araştırıyor yorumlardan gördüğüm kadarıyla bi çıksın süründürecekler.

Adresi bulmak için para vereceğim diyen bi çok kişi var

+1 oy
(1,090 puan) tarafından

Yaaa bende izledim elim ayagim tirtir titriyor icim gitti YARABBIMM 

Ulan seni hastaliktan bitesinde ölume hasret kalasin adi caniii gözlerin oyula insallah 😭😭😭

+1 oy
(1,090 puan) tarafından

Sunu o les kafasini bi vince takip ayni sekil sallaayacan leş kafasi kopana kadar.

0 oy
(730 puan) tarafından

Ben görmemiştim. Sen söyleyince merak ettim 10 saniye anca izleyebildim.Daraldım, Nefesim kesildi. Çok acıdı canım ya

0 oy
(1,299 puan) tarafından

Ay senin soylemenle videoyu izledim kalbim sıkıştı sana yemin ederim ay deliricem 

0 oy
(1,419 puan) tarafından

Ayy Allah 'ım senden okuyup izledim gözlerim doldu . Ne biçim biri bu insan değil canavar taş kalpli . İnşallah cezaevinde verirler hakkını. 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 577 göst.
0 oy
12 cevap 662 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,881 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 2,214 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 350 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Elisa bebek (936 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,070 soru

23,865,696 cevap

320,631 kullanıcı

...