+1 oy
197 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,803 puan) tarafından

Kızım o kadar çok memeye bağlıydı ki şöyle düşünün 3 yaşında ama Yeni doğum yapmış gibi sabaha kadar uyuyamıyorduk sabaha kadar meme ağzındaydı Gün içinde sürekli meme istiyordu emiyordu artık memeye olan bağlılığı kızım da agresiflik yapmıştı beni 2 dakika yanında görmese ağlamaya başlardı başkasıyla konuşmama izin vermezdi Gözlerime bak derdi ve ben 3 yaşına kadar çocuğuma kıyamadım çok üzülür ben çok üzülürüm çok ağlar birbirimizden kopacağız düşüncesi ile cesaret edemedim çevrenin tüm baskılarına rağmen kendimi hazır hissettikten ve çocuğumun artık kesilmesi gerektiğini hissettikten sonra evet başardım sütten kestimm bu postu benim gibi olanlar için açtım ben azalta azalta kesmeyi denedim olmadı Sabır Taşı sürdüm çocuğum Bana mısın demedi en son tam karar verdiğimde Sabır taşına devam ettim ve çocuğuma sürekli emmemesi gerektiğini söyledim istediğinde tadına bak diyordum acı olduğunu fark ediyordu acı diyordu Ve artık vermedim bugün 6 günümüz dün gece hiç uyanmadı ilk 4 günümüz gece şiddetli ağlamalarla geçti zaten çok normal beklediğimiz şeylerdi Hatta kızım çok acıklı ağlayarak seni sevmiyorum sen artık beni sevmiyorsun Sen beni bıraktın gibi cümleler kurdu onunla birlikte Ben de ağladım ama başardık . sürekli oyaladım gezdirdim farklı oyuncaklar aldım Ama öyle ki benim çocuğumu hiçbir oyuncak hiçbir şey kandıramaz bunlara rağmen başardıysam siz de başarabilirsiniz sadece kendinizi ve çocuğunuzun hazır olduğunu hissetmeye bakın.. ve Ben kızımı hala çok seviyorum o da beni hala çok seviyor birbirimizden kopmadık

4 Cevaplar

+1 oy
(9,937 puan) tarafından

Bende oğlumu bıraktırdım korkutum ama ben bantladım  göğsümü istrdiğinde onu görünce geri kalktı sonra unutu 

(2,803 puan) tarafından
+1

Yani bazen başka çare kalmıyor ama ben korkutmak istemedim hatta bir ara böceklerden çok korktuğu için memende böcek mi var dedi Ben de o anlık Evet dedim korktu ve asla emmedi ama ve ben çok Üzüldüğüm için travma olarak kalmasın diye öyle bir şey yok deyip vermeye devam ettim

(9,937 puan) tarafından
+1

Benim göğsümü son zamanlar cok ısırıyodu baktim hic birşey etkili değil korkutum ondan sonra 2 ay göğsümün acısı dinmedi cok ağrıdı sonradan gectı 

(2,803 puan) tarafından

Kaç yaşinda kestiniz

(9,937 puan) tarafından

2 bucuk yaşindaydı canım  kıza hamileydim 3 aylik hem göğüs acisi hem hamilelik zorladı bıraktırdım bende

(2,803 puan) tarafından

Oda büyükmüş ama

-Reklam-
0 oy
(14,520 puan) tarafından

Kizim bir yaşında kestım üç gün babbasınde kaldı unuttu istemedi dönünce (haftada bir iki kalıyordu zaten)

Oğlum çok düşkündü gözüm yemedi 14 aylikken bi ay önce kestım o da ayni tarife üç gün kaldı babaannesinde ama kıza göre zorladı 

Allah tüm annelere kolaylık versin 🙏♥️

(2,803 puan) tarafından

Erken değil mi? Yada en iyisi öyle mi acaba 

(14,520 puan) tarafından

Herkesin tercihi saygı duyarım 🌹

Akli erdikçe daha zor oluyor bence, ayırınca iştahları da daha iyi oluyor 

(2,803 puan) tarafından

Benim kız hala istiyor 10 gün oldu

(14,520 puan) tarafından

Unutur unutur 

0 oy
(23,745 puan) tarafından

Böyle şeyler ne kadar gecikiyorsa o kadar zorlaşıyor bence 

(2,803 puan) tarafından

İşte küçükken de kıyamıyoruz ki

0 oy
(1,518 puan) tarafından

Oh gözün aydın olsun canım. Benimki de 2.5 yaşına kadar emdi aynı senin gibiydik. Sabır taşıyla emmeye devam etti. Son çareyi sirkede buldum. Memelerime sirke döktüm sirke şişesiyle geziyordum bildiğin. Gece de yanımdaydı. Ama bıraktı :D biraz turşu gibi koktum ama değdi :D tabi şuan 4.5 yaşında. 

(2,803 puan) tarafından

Valla iyi fikirmiş benim ki tabi hala kalkıp ağlıyor ama daha yeniyiz 6. Günümüz

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 167 göst.
+1 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
12 cevap 506 göst.
+3 oy
19 cevap 493 göst.

Kategoriler

1,472,006 soru

24,105,710 cevap