+3 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından

4 sene oldu evleneli bir gün yüzü göremedim. Hep kavga, hep sataşma.. Oğlunu dolduruşa mi getirmedi boşan diye, kızıyla kıyaslayıp beni aşağılamaya mi kalkmadı neler neler var. Çok sıkıldım bu aileyle uğraşmaktan nereye kadar dayanıcam ki kaç sene yaşıcam daha bunları çekeyim ? 

Görümcem, kaynanam, kayinpeder, kocam dört koldan saldırıyor ne yapsam suçluyum haklıyken bile haksız gösteriyorlar kocam hiç yanimda olmadı zaten hep onların tarafındaydı. 

15 Cevaplar

+4 oy
(3,287 puan) tarafından

Bu kadar seye nasil sabrettin 4 sene dile kolay ben dayanamazdim 

(198 puan) tarafından

Aslında kocam yanımda olsa beni korusa daha da dayanırım kimsede aramıza giremez ama yok anam ne yaparsa haklıdır kafasında 

(3,287 puan) tarafından
+1

Seni cok iyi anliyorum ben evliligimin ikk senesini oyle gecirdim ikinci senesinde cocuk doğmuştu 4 5 aylik olduktan sonra ben bu patladim kaynanamlar ben davet etmeden gelmezler zaten ama esim surekli gitmek istiyodu yok diyemiyodum ama ayaklarim geri geri gidiyodu her gidip geldigimizde de bisey yapiyolardi eve gelip kavga ediyoduk esime gore onlar ne derlerse haklilar ne yapiyolarsa iyiligimiz icindi ama iyi niyetin de fazlasi siniri asmaktir beni benden cok dusunemezler benim cocugumu benden cok dusunemezler bu kimsenin haddi degil gittik geldik kavga ettik gittik geldik kavga ettim bu durum 1 yili gecti taa ki oglum q bucuk yasindaydi bi gun yine kayinbabam soyleniyo bende durmadim cevabini verdim cevap dedigim susmadim sadece ne gerekiyosa onu soyledim mesela cocuk zayif diyo hayir zayif degil o yasitlarina gorede persentil hesabina gorede kilosu ideal hatta fazla bile bu sekilde o konustu ben kendimi savundum esim bi tarafimda kaynanam bi tarafimda biri de hakli olsugumu bile bile savunmuyolar heleki esim biz eve geldik yuzune bakmadim cocugu uyuttum yanina gittim ben bi kavga ettim ama oyle boyle degil sesimi konu komsu duymuslar dusun tamam dedim madem oyle git babanin dizinin dibine otur kac yasina gelmissin hala agzini acip beni savunamiyosan bendeki kredin bitti dedim kusura bakma evli oldugunun farkinda degilsin benim bi tane cocugum var bi de swninle ugrasamam ben sana ailene karsi cik demiyorum bi edepsizlik saygisizlik yap demiyorum benim alanima bu kadar mudahale edilmesine izin verme diyorrum yapamiyosumusun yolun acik olsun kararim kesin bosancam senden dedim o gece sabaha kadar ikna etmek icin ugrasti beni ertesi gun annesine kardesine anlatmis onlarda anladilar ciddiyetimi o gunden beri eskisi gibi degil cok sukur hala yapiyolar mi yapiyolar ama dedigin gibi kocalar yuz veriyo sunu soyle yapmayin benim karim buna razi olmaz demeyi beceremedikleri icin boyle oluyo bende 4 senelik evliyim ama yok bu is 4 sene surseydi ben kahrimdan kanser olurdum timaranelik olurdum kesin 

(198 puan) tarafından

Valla ben kocama böyle desem boşancam senden ayağınızı denk alın desem bu da gitse ailesine söylese onlar sevinirdi herhalde.. Birde gaz verirlerdi kocama iyi karar olmuş diye. 1.5 yaşında bebem vardı da gaza getiriyordu oğlunu boşan diye utanmaz kadın.. 

Galiba ben hakkatten kötü insanlara bulaştım sendeki durum daha iyi geldi bana 👍

(3,287 puan) tarafından

AAma benim esimin ailesi iyiler bacim tamam fazla mudahaleciler hersryin en iyisini biz biliriz biz buyuguz biz ne dersek o olsun diye dusunuyolar ve esimde bu zamana kadar oyle yapmis babasi yemek yeme dese 3 gun yemez oyle soyleyim ama iyi niyetliler bi kere dudagim bi ucukladi kayinbabam gordu sefa mi vurdu dedi nasil sinirlendi kaynanam oyle bisey yaparsa hakkimi helal etmem der iyi olmamizi isterler yani yaptiklari da hic bi zaman kotu niyetten degildi zaten ama herseyin fazlasi zarar benim cocugumum herseyine onlar karar veremezler cocugma bakamiyomisum gibi muamele yapamazlar ben cocuk degilim o cocugu dogurmasini bildigim gibi bakmasini da bilirim 

-Reklam-
+2 oy
(350 puan) tarafından

Kocanı kenara çekilip konuş bir insanı eş rezilde eder vezirde eşinin yanında olmasını sağla

(198 puan) tarafından

Kaç kere konuştum adam olmuyor. Geçen günler anasının bana ettiği kötü bir lafı tekrar söyledim üstüme yürüdü vurmaya çalıştı o olayda da yüzde yüz haklıydım. 

(350 puan) tarafından

Aynı evdemi yaşiyorsunuz

+1 oy
(3,334 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cnm çok zor bir durum hadi herşeyi bir kenara bırak aynı yatağı paylaştığın adamın senin yanında değilde karşında olması çok üzücü ne yap et tarafına çek cnm ona karşı hep iyimser ol o tarafına geçtiniz seni savundu mu bak bakalım kimse gıkını çıkarabiliyorlar mı herşey kocanda biter benimde öyleydi ilk ama sonra sonra anladı abisinin yengesinin gerçek yüzünü onların hep kaynanamı kayınpederimi doldurup üstümüze kışkırttığını bende hiiiçç sesimi etmedim kötülemedim umursamadım kendisi anladı yanımda dimdik oldu şimdi hele biri bişey desin kimse korkudan birşey diyemiyor 

(198 puan) tarafından

Evet kesinlikle eşler kendi ailesiyle sınırı çekecek ki herkes haddini bilsin. Evlenmişsen eşine çocuğuna sahip çıkacaksın koruyacaksın. Ama 100 olay olduysa yüzünde de ben haksız olamam ki hepsinde de kendi anasının yanındaydı. Anasının ağzının içine bakiyor. 

Şimdide bana diyorlar 3 yaşında kızım babasına neden ilgisiz bunu sen böyle yaptin.. Halbuki babasının kızımla ilgilendiği bile yok işten geliyor telefona gömülüyor. Kizimin İlgisiz olması çok normal. Kaynanam bana sen yaptırıyorsun cocugu böyle diye ayar veriyor.. Aman neler var neler taş olsa çatlardı bu 4 senede neyse... 

+1 oy
(5,372 puan) tarafından

İş koca da bitiyor canım kaynana ve görümceden çekmiş biri olarak diyorum bunu kocan yanındaysa onlar kudurduguyla kalıyor 

+1 oy
(39 puan) tarafından

Bana bunların çeyreğini yapamadılar yapamazlarda zaten keisnlikle dayanmam kocam yanımda olmazsa direkt bosanirim uğraşamam vallahi kimse benden daha değerli değil haddini bilecek herkes

0 oy
(161,646 puan) tarafından

neden ne icin seni sabretmeye mahlum eden sey neydi

(198 puan) tarafından

Cocuk doğdu birde bir ihtimal düzelir umudum hep vardı. Çocuğumun anasi babası ayrılsın istemedim.  Ama artık bosandim boşancam zor duruyorum psikolojim mahvoldu

0 oy
(3,088 puan) tarafından

Eskiden benim kocamda öyleydi. Kendine bir şey yapılınca küserdi ama bana yapılınca umursamazdı. Zorla götürürdü annesigile. Ama şükür 1 senedir uyandı, şimdi asla bana karışmaz. Zaten kendiside görüşmüyor ailesiyle

(198 puan) tarafından

Haha aynen benim kocam aynen böyle işte.. Ona ve ailesine en ufak birşey denilince küsüyor, ama bana karşı kıyamet kopsa hiçbirşey olmamış gibi davranıyor. Seninki düzelmiş ama benimki düzelcek gibi durmuyor kendini bile savunamayan karısını mi savunacak 

(3,088 puan) tarafından

Şükür düzeldi ama biraz doldurdum ne yalan söyleyim. Ama artık bıkmıştım ailesinden

0 oy
(1,563 puan) tarafından

Vicdanlari olmayana ne yapsan boş 

0 oy
(9,662 puan) tarafından

Eşim askerdeyken  cok arkamdan konuştular hep annem babam yanımdaydı onlardan uzak durdular hep sonra eşime anlatım ama bu olayları prk tınlamamıştı neyse dedim gectim en son görumce ve halası ailesini bakım evine yatırmak istedi eşim ozaman gördü gercek yüzlerıni  beni kötü göstermeye calıştılar çocuk kıskanıyon çocukları göstermeye gitmiyomusuz dediler eşime onların görümce arayip yatırmıceksek karın baksın ozaman dediler ozaman bebek kücük  ozamandan tut şimdiye kadar eşim konuşmuyo onlarla

0 oy
(21,334 puan) tarafından

Kocayı bıraksan bütün sorunun çözülür o zaman 

0 oy
(14,669 puan) tarafından

Bir defa o konuma düştüm ve direk boşanma davası açmaya gittim ondan sonra bidaha asla ağzını açamadı kocan bile arkanda durmuyorsa o evlilik olmamsitir bacım kendini hiç yıpratma 

0 oy
(2,527 puan) tarafından

4 yıldır evliyim bu dediklerini yaşadım ama hep saldırıya geçtim birgün olsun susmadim bosanma aşamalarına çok geldik. Çok asindim bu yolda ama şuan rahatım lafmi sokdu sokarım çünkü herkesten bitane..anem babam süs der büyük der ama benim DNA buna müsait deil tamam burnum çok b.k girdi ama bana mesafeli davranırlar artık gelmezler yönetmeye çalışmamız gorumcemlerle konuşmuyorum bayramda annesinin evindelerdi yoksaydim yokmuş gibi davrandım bayramlaşma filan zaten yok...

0 oy
(198 puan) tarafından

Kocayı bıraksam sorun cozulcek sanki

0 oy
(43 puan) tarafından

Çocuk yolksa direk boşan varsada  imkanın varsa boşan  bu kadar net   

Çünki çekilecek dert değil 

0 oy
(188 puan) tarafından

Kız sn bni anlatmışsın 7 sene çektim bn  görümcem pek karismazdi bna kayınpeder yok bnd kaynana herkesi. Yerini doldurdu ama gıcık şey birliktim uyandığımda odamdan çıkmak istemezdim leş gibi günler geçirdim kocamda anamdir büyüktür sus cvp verme diye diye söylenirdi anasına bişe demezdi anası yüzünden dayak bile yemisliğim var çok şükür kurtuldum darısı sna  

Bn eşimi dinlemezdim tabi kadın bna söylüyorsa bnde ona söylerdim 

Ha ilk başlarda kadın baba bişey deyince ağlardım sonradan açıldım bnd 

(198 puan) tarafından

Boşandın yani? Başka türlü olmadı mı.. Bende bana laf edilince susmuyorum tabi. Şöylede birşey var kendi laf sokuyor, arkamdan konusuyor, oğlunu dolduruşa getiriyor ben buna karşılık kendimi savununca bana saygisizsin diyor :D ezemeyince sinir oluyor cadi kadın 

(188 puan) tarafından

Yok kız n boşanmasi ayrı eve çıktım Allah korusun 

Yemin ediyorum bni anlatıyon sanki 

Bendede kadın baslatirdi bn cvp verincede saygısız olurdum 

Baslatnakta n başlatmak ama sayar dururdu bn iki şey deyince tm saygisizsin 

Ah ahh neler demediki içimde yara hep 

Şimdi değerimi anladı ama iş işten geçti elti gelince anladı değerimi 

Sna cektirdim dedi ağzıyla farkında yani yaptığında

Bosver etme bulma dünyası. Bak bn görüyorm şuan bna yaptıklarını çekiyor 

Seninde bu dünyada olmazsa öbür dünyada çıkar inşallah 

(188 puan) tarafından

Postuna baktimda e yine bni anlatmışsın bnm kaynana da bnm evim bnm evim bnm eşyam der dururdu onun yüzünden bı bardağın yerini değiştiremdim 

Kocana daha çok saril anasını kötüleme sakın 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,100 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde HiraDeniz (2,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 518 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 447 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nefes1 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 980 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (3,970 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,168 soru

23,826,655 cevap

318,633 kullanıcı

...