+4 oy
365 göst.
Moda kategorisinde (3,329 puan) tarafından

Kizlar ben bu sene  inşallah kendi evime gecicem 4. Kat üstünde kimse yok ama çocuklar ufak döküp saçar bide ben genellikle akşam derler topalr öyle uyurm dikey şarjlı süpürge aldım daha hiç kullanmadim gece ses yapuyormu alt kat rahatsız olur mu gece kullanan varmi süpürge müstakil evde olduğum için süpürmek sorun değil robot supurgemde var sorun yasarmiyim

16 Cevaplar

+3 oy
(3,779 puan) tarafından

Garibim üstteki teyzeye robot süpürge almışlar. Gece el ayak kesilince onun sesi bile deli gibi geliyo bizim eve . Binanın yapısına bağlı biraz 

(3,329 puan) tarafından

Çamaşır makinesi de sorun oluyor mu bunlar ses ediyorsa makine yaa bide

(14,067 puan) tarafından

Bacım makinelerde sadece bulaşığı gece açarım ben. Ki binadaki herkes öyle. Gece sessizliğinde her ses daha çok yankılanır.

(3,779 puan) tarafından

Tabiki onunda sesi geliyo . Mümkün olduğunca akşam 8 e kadar makine işlerini bitiririm ben . Gece acil bişey atman gerekirse de 15 dk dan atarım 

-Reklam-
+3 oy
(4,734 puan) tarafından

Değil gece gündüz bile şikayet ediyordu bizim alt komşu. Ses elbette gider. 

+2 oy
(3,106 puan) tarafından

Tabikide ses olur, kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. Şarjlı olması sessiz çalışıyor anlamına gelmiyor. Sabah 9 akşam 8 den sonra elektrikli alet çalıştırılmasına karışıyım. Çamaşır makinesi, süpürge aşırı ses yapan aletler

+1 oy
(7,564 puan) tarafından

aman zannetmiyorum okadar . gerci eski binalarda ses geciriyor nasil bina bilmem de benim evim recidance . yani gik desen yonetime sikayet edilit 160 daire var. ben makina supurge kurutma calistiriyorum hicbiryerden ses duyulmuo yalitimi cok iyi binanin

(162,643 puan) tarafından
+1

heleee sen zenginlerlemi yasiyonnnn

(7,406 puan) tarafından

Bayramda çok para birikmiştir çocuklara orda 🙄😉

asla birikmez gulperim 🤣 gercek zenginler bayramda tatile gider evde durmaz

(7,564 puan) tarafından

haha aynen herkes tatilde 😂😂zaten kiz bu devirde kim  kime guvenip vocuklari evine gonderevek  bayramlasmaya :)zaten bina bombostu otopark 3 katli biz -3 deyiz. arabalar yoktu gece gunduz  herkes tatilde 😂😂😂😂 hakim savci doktor ve avukat genel meslekler yani hepsine tatildi kamu calisani diye 

oyle bi zenginlik ki napcaklarini sasirio millet 😂spora gdiyorum ya ben spor salonu var binanin . kendi dakikami kendim tutuorum az kaldi az kaldi sabret diye kendi gazimi kendime veriorum  setlerimi sayiyorum:) zenginler binanin spor salonuna ozel olarak para veripde spor koçu getirtiyor😂 antrnor bir iki uc devam devam devam diye gaz verio su hareketi yap dio cekilio kenarda beklio . bizim binadaki enayi sporunu yapio antrenor sayiyor ve gaz verio sadece😂😂😂

hele cankusumun yasadigi luksluge baakkk

+1 oy
(1,799 puan) tarafından

Kimseyi rahatsız etmeyin derim

(3,329 puan) tarafından

Amacım rahatsız etmek değil müstakil evde keyfe keder sorun olmuyor , apartmanda bu aletlerde sorun oluyormu diye merek ettim

(1,799 puan) tarafından

Oluyor belli bur saatten sonrasi çalıştırmak yasak camasir makinasi bile..

Benim evim aile apartmanini yinede gece acmiyorum

+1 oy
(3,757 puan) tarafından

Evet yapiyor. Kaynanamin süpürgesinin sesi bana geliyor yerler fayans. Annemlerin evi parke onunki matkap gibi geliyor resmen 

(3,329 puan) tarafından

Okadar ses yapuyormu ya

(3,757 puan) tarafından

Biraz süpürgenin sesine de bağlı 

+1 oy
(1,790 puan) tarafından

SSüpürgenin sesine bağlı biraz az çıksa bile illa sesi gider ara sıra olsa sorun etmezlerde her gece her gece rahatsız olabilirler. 

(3,329 puan) tarafından

Robot ve şarjli sulirgelerdr sorun oluyor yani

(1,790 puan) tarafından

Bilemiyorum işte süpürgenin ses oranına bağlı robotta sorun olmaz sanırım hepsi sessiz zaten onların. 

+1 oy
(3,835 puan) tarafından

Evet oluyorlar canım ama saat 10 kadar süpürürsen sorun olmaz 

(3,329 puan) tarafından

Demek ki robot ve şarjli süpürge sorun oluyor 

+1 oy
(5,534 puan) tarafından

Bence olabilir ses olur yani benim üstümde ev sahibim var başka kimse yok 2 kat sadece allta ben üstte o var çalıştırsam demiyor ama ben rahatsız olur diye açmıyorum sabah da 10 buçuk 11 biliyorum kalktığını da öyle açıyorum binde bir olsa eyvallah da her gece rahatsız olur o süpürgeler de ses eder aşağıya 

+1 oy
(12,362 puan) tarafından

Bizim binada dikey süpürge kullanan birisi var üst katta çaprazda oturuyor garip bir ses geliyor öyle çok gürültüsü yok ama yere sürterken çıkan bir sesi var bu sadece farklı odalardan veya alt kattan duyuluyor annemde de var yan odada otururken farklı bir ses geliyor rahatsız edici olabilir komşular için ben sevmiyorum şahsen o sesi titreşim gibi değişik bi ses çıkıyo

+1 oy
(21,754 puan) tarafından

Ben üst komşumuzun süpürge sesini gündüz dahi duyuyorum. Daha doğrusu süpürge sesi değil süpürgenin parkede sürünme sesi. Bence duyulur alt kata. 

+1 oy
(533 puan) tarafından

Binanın ses yalıtımına bağlı ben ne yan taraflardan ne üstten süpürge veya çamaşır makine sesi duymuyorum. Ama tabiki süpürge yere sürtüyorsun ister istemez gece vakti o sessizlikle ses çıkartır .  Ben en geç 8 de süpürge açarım... :) 

+1 oy
(187 puan) tarafından

Gece her turlu ses 2katina cikar. Binalarda da ses yalitimi cok iyi olmayabiliyor. Biz karsi komsu hapsirsa duyuyoruz. 2 ust komsum bazen aciyor ben onu da duyuyorum. Calisan aileler bebekli aileler vardir yapmayin. Herkesin dinlenmeye hakki var. Cok kafaniza takiliyorsa komsunuza sorun aksam supurgeyi acinca size cok ses geliyor mu diye. Rahatsiz olmuyorsa ayri mesele.

+1 oy
(18,103 puan) tarafından

Sürekli olan bir şey değilse ben rahatsız olmam. Haftada 1 2, 10 15 dakikadan bişey olmaz yani. Ama her gün her gün yapılsa e bu da kafa yani akşam insan kafasını dinlemek ister derim. 

+1 oy
(14,067 puan) tarafından

Bende samsungun güya en sessiz modeli var o bile yapıyor. Gece olmaz. 

0 oy
(9,937 puan) tarafından

Saga sola çarptırmazsan rahatsız etmez sanırım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
+1 oy
3 cevap 172 göst.
25 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy