Eylülde kimler doğum yapcak cinsiyet nder belimi sizin. Bu sene sizce erkek senesimi
Ben daha cinsiyeti ogrenmedim ultrasonda erkege benziyordu ama emin degilim
Beeeennnnnnnn . Son randevumda kuduruk gibi yerinde durmayan bebem doktor hadi bakalım sıra cinsiyete geldi deyince elini arasına koyup uykuya geçti 🤣 anasına çektiği içinde ne yaparsak yapalım uyanmadı o yüzden hala belli değil cinsiyeti
benim doğumum da Eylül de inşallah, daha cinsiyeti belli değil, Çarşamba günü randevum var bakalım söyleyecek mı 🥲
Benim nasipse yine Kasım'da 🤣 ama bu sene kız senesi yine. 2023 kız yılıydı 2025 yine kız yılı nenkadar inanıyorsan 😂
Çok şükür ben geçen Eylül'de doğum yaptım bu Eylül'de 1 yaşında olacak kızım 🤗 darısı bekleyen tüm hamilelere olsun Rabbim bir avaz'da kurtarsın 🤲🤲 ama geçen sene bu zamanlar cinsiyeti belliydi 27 Mart ta öğrendik cinsiyeti çünkü oğlumun doğum günüydü doktor kağıda yazıp vermişti eşim yanımda giremediği için kontrole birlikte öğrenmek için böyle birşey düşünmüştük. Sonra oglumun doğum günü pastasında garson kız pembe mum yakmıştı öyle öğrenmiştik.
Aa bende geçen sene 27eylülde doğum yaptım
Ben 10 Eylül'de doğum yaptım 🤗
Ben ağustosta doğum yapıcam inşaAllah 12 haftalıkken erkek demişti doktor riskli gebelik bölümüne gitmiştim kapsamlı bakmıştı orda da bana erkek dediler 17 haftalıktım bence kız erkek senesi yok etrafımda hep karışık kızda var erkekte
1,453,252 soru
23,855,502 cevap
320,071 kullanıcı