+2 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde (1,111 puan) tarafından

Kızlar ben geçen sene doğum yaptım bebeğim erkekti ama tabii kıyafetleri komple duruyor sadece şunları alsam 3 aylık dönem için yeterli olur mu hastane çıkışını falan koyacağım ya çantasına başka kıyafet almasam mı diyorum zaten her şey çok pahalanmış Bir de rengi çok uyumasa da evde var zaten bir sürü hem de evde olanların da görselini koyacağım şimdi

image

image

image

image

image

image evdede bunlar ve haricinde 3 adet hastane çıkışı  var battaniyeler falan onlar da var yazdan almıştım fiyatı uygun diye

Buradaki 20 takımın daha etiketi üstünde duruyor image

7 Cevaplar

+3 oy
(2,200 puan) tarafından

Almana gerek yok zaten çabucak büyüyorlar bunlari giydirebilirsin

(1,111 puan) tarafından

Bir iki tane aldım canım sadece hastane çıkışı olarak 6 tane aldım o kadar zaten pahalanmış herşey 

-Reklam-
+3 oy
(4,237 puan) tarafından

Bir kaç kız takımı alırsan yeter bence zaten sürekli değiştiriyorsun bir de çok çabuk büyüyorlar 0-3 tulumlari bile benim oğlum 1 ay giyebildi 

(4,237 puan) tarafından

Hatta yerinde olsam o 5li 10 lu hastane çıkışlarını hiç almam hiç gerek yok çiçekli kalpli 2 3 tulum al yeter

(1,111 puan) tarafından

Valla yorumu aldıktan sonra gördüm canım 3-6 ay arası kaç tane alayım bide kız çocuklarına nasıl şeyler kullanışlı olur bir ay sonra doğum olucak 3-6 ayihep kısa kollu mu alayim

(4,237 puan) tarafından

Bence öyle yap yaza denk gelecek. Kız için elbise diyeceğim ama kucakta oldukları için elbise yukarı sıyrılır bir anlami olmuyor tulum en iyisi. Tek parça mis gibi. Benim oğlum da haziranda dogdu 1.ayindan sonra kısa kollu şortlu tulum giydirdim hep sıcaktı çünkü. Evde bir sürü varmis 4 5 tane alsan yeter ama yok biz pek dışarı cikmayiz gelen giden de olmaz diyorsan 2 tane al fotoğraf çekmek için kalani evden giydirirsin. 

(1,111 puan) tarafından

Yok canım çıkmıyoruz evden dışarı öyle ya monoton bir hayatımız var

+3 oy
(6 puan) tarafından

Çok çabuk büyüyorlar hastane çıkışları da bi işe yaramıyor en iyisi takım ve tulum, ayına göre giyinmiyorlarki benim kızım 5aylik 6 ve 7 ay kıyafet giyiyor 

(1,111 puan) tarafından

Evet canım 6 tane aldım o resmini attıklarımı onun haricinde 3-6 falan aldım birkaç tane bebek bezidir çantalar yırtılmıştı onları aldım bir şey kalmadı sanırım artık 

+3 oy
(179 puan) tarafından

Sen de tecrubelisin cabuk buyuyorlar ilk aylar bosuna para harcama bez fln baska ihtiyaclarini alirsin. 2-3 tane disarida giymelik uygun fiyatlı tulum al yeter bence. Yaza da kisa kollu sortlu tulumlar ya da atlet sort tarzi bir kac takim alirsin yeter. Kiz bebekler erkeklere gore daha minyon oluyor zaten uzun sure giyer evdekileri cok iri bir bebek olmazsa. 

(1,111 puan) tarafından

Öyle yapım en iyisi canım gerçekten çok pahalanmış ya geçen seneye göre Allah baştan kıyafet diziceklerin yardimcisi olsun geçen sene beşik araba hariç 63 bin gitmisti bu sefer doğru düzgün ortada hiçbir şey yok alinan giden para 20 bin nasıl iş anlamadım ben ya ucuza bişey kalmamış olanların da bedeni yok zaten tükenmiş bı biberon bin lira olmuş 

+1 oy
(5,202 puan) tarafından

Dolaptakilerin bedenleri farkli sanirim o yuzden cok dsgil hepsi kararinda olmus olur 

(5,202 puan) tarafından

O zaman yeni bisey almaya ne gerek var bunlari da alma 

(1,111 puan) tarafından

Canım biri kız biri erkek ya o yüzden 🥲

(5,202 puan) tarafından

Bi tane hastane cikisi al fotograf cekmek icin yeter erkek olsun nolcak unusex gibidir cogu zaten 

(1,111 puan) tarafından

Dün akşam sipariş verdim canım gece daha doğrusu pişman oldum ya 6 tane aldığıma onun yerine başka bir şey alırdım başka bir ihtiyaç

(5,202 puan) tarafından

6 tane bi de ben oglana 0 3 aylik 5 takim almistim sadece yetti de cok almissin bacim 

+1 oy
(3,545 puan) tarafından

Ben simdi yorum yapacagim alma zaten çabuk büyüyor diyenlere yeni anne olarak...

Kardeşim bunlar ne giydirmisler bebeklerine küçülecek diye kiyafet alma diyenlerin bebekken ne kadar çok degistiridiklerini unutmuşlar sanirim

(1,111 puan) tarafından

Sanırım oğlanın kıyafetleri var diye öyle diyorlar canım 6 tane yeni aldım hastane çıkışı 0 3 ay evde de var en az 4-5 tane 10 11 tane de yeter artık herhalde 🥲

(3,545 puan) tarafından

Yeter olmasada onlar hep öyle akil veriyo

+1 oy
(7,043 puan) tarafından

Bence 1 2 tane hastane cikisi alsan yeterli o da hastaneye koymak icin oglunun varmis evde onlardan giydirirsin misafir gelirse kizin icin aldiklarini giydirirsin 3-6,6-9 al 0-3 en fazla 1 ay giyebiliyorlar en azindan benim oglumda oyle oldu hemen toparlandı

(1,111 puan) tarafından

Ben de aynen öyle düşündüm canım acaba fazla mı aldım ya 6 tane aldım 0-3 ay hastane çıkışı

(7,043 puan) tarafından

Bence normal canım kizininda yeni seyleri olsun hem illa hastaneye saglik ocagina kontrole goturceksin kendi kiyafetlerini giydirirsin canım ama onlu degilde 5 li al onlu takimlar hepsi kullanilmiyor bir yada iki tane kizin icin süslü bir battaniye alirsin 40 cikana kadar idare eder seni sonra evde oglundan kalanlari giydirirsin disarda kizina aldiklarini bende oglumkileri saklıyorum bir bebek daha istedigim icin rabbim nasip eder de bir kizim olursa ben de dedigim gibi yapicam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 758 göst.
0 oy
15 cevap 598 göst.
20 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 377 göst.

Kategoriler

1,472,743 soru

24,115,348 cevap

333,205 kullanıcı

...