Aslında yazdıklarının yarısı çok normal şeyler asagi yukarı herkes yaşıyor ama şimdi lohusa donemindesin daha çok hissediyorsun benim de ilk 4 ayım kusarak günde 1 elma ve çubuk krakerle gecti son 4 ayimda gebelik şekerim çıktı ciddi diyet yaptım gurbetteyim etrafımda kimsem yok bir de uçuş yasagi ailemin yanına gidemedim ailemi yanıma getiremedim. 1 aylıkken ailem bebegimi gorebildi. Digumdan sonra yanıma kimseyi ben istemedim iyi kötü baktık ettik rahim sarkması bende de oldu ama doktor kegel egzersizi ve plates önerdi bayağı ciddi oranda toparlandı. Arabamız bozuldu 2 ay arabasız kaldık doğuma gittim kapımızın kilidi bozuldu ya 😅 esim öyle kapıyı bırakıp çıkmış 2 3 saat sonra işte kaynanamlar falan gelip yaptırmışlar. 3 4. Aydan sonra saç dökülmesi evet başlıyor hepimizde oluyor o zamanla azalıyor su an 9 buvuk aylik durdu gibi normale döndü.
Çok ağlayan bir bebegim vardı hiçbir yemeği tabağımi bitiremedim ben corbami bile bitiremezdim sadece bende duruyordu fala falan ben de anlatabilirim.
Yanlış anlama sorun yarıştırmak için anlatmıyorum ama inan hepimzi benzer şeyler yaşıyoruz rahatla diye anlatıyorum.
Böcek için böcek ilaçları var dolapların altına koyuyorsun ondan koy bayağı azalır fişe takılan sinek ilacindan da tak o da kovuyor bayağı ise yarar.