+3 oy
249 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,272 puan) tarafından

Kızlar evden tam 10 torba eski yıpranmış ve giyilmeyen kıyafetler tek çoraplar var bunları bu kumbaraya atsam . Olur mu googleye baktım eskide atılır geri dönüşüme veriliyor diyo doğrumu yani atiyomusuniz siz de eski kıyafetleri 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,505 puan) tarafından

Ben dolap uygulamasından çok uygun fiyata veriyorum. Temiz 5 adet tulum.vardi mesela oğlumun. Veya 15 takım yenidoğan kıyafeti 900 e verdim ihtiyacı olmayan insan oralardan şeyler almaz yani durumu çok çok iyi ise dışardan alır 

-Reklam-
+1 oy
(2,329 puan) tarafından

verebileceğim kadar iyi durumda olanları ihtiyacı olan birini bulursam veriyorum, yoksa bu kumbaralara atıyorum 

+1 oy
(6,259 puan) tarafından

Bizim burda sevgi eli var hayrimiza veryoruz yada muhtara vereblirsiniz ilan aciyorlar ihtiyaci olan gelsin alsın dye

+1 oy
(1,950 puan) tarafından

O kumbara lara atılanları belediye toplamadan düzenli olarak kağıt toplayanlar filan içine çocuk sallandırıp boşaltıyor sizin için bu sorun değilse atabilirsiniz. L

(4,338 puan) tarafından

Burda girmek imkansız girse bile kalır içinde Konya da öyle bir yapmışlar ki zaten küçücük zor attom poşetle kıyafeti. Eskiden öyle içine girip alıyorlardı ondada almada değil dışarı dağıtıyorlardı gözleri aç onların çünkü giydiğinden değil. Sonra kapağını değiştirdilerr

0 oy
(2,295 puan) tarafından

Kumbaradaki kıyafetleri zaten ihtiyaç sahibi insanlara gitmiyor belediye tekstil fabrikalarına ücret karşılığında satıyor . 

0 oy
(1,737 puan) tarafından

Ben geçen koca bir poşet pardesü koydum çöpün kenarına kim aldıysa gözüm görmez 

İçinde armine,7iklim,selam mantocuuu markalıydı 2 ipek eşarp koydum napıyım birine versem eskisini verdi oluyor satsam satamam biri kullansın en azından 

0 oy
(574 puan) tarafından

H&M onlara indirim kuponu veriyor

(1,950 puan) tarafından

Her h&m mağazası veriyor mu acaba 

(574 puan) tarafından

Bilmem aynı firma verir herhalde

(1,950 puan) tarafından

Google a yazdım da çok şikayet var çoğusu kullanamamış

(574 puan) tarafından

Kız kardeşim kullanıyor sürekli

(1,950 puan) tarafından

Teşekkürler

0 oy
(4,338 puan) tarafından

Bende çok attım . Ayakkabı da attım geri dönüşüm onlar hep. Giyilecek gibi olanları atmam onları çevreme veririm. Ama solmuş yıpranmış yırtılmış onları atarım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 156 göst.
0 oy
16 cevap 502 göst.
18 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kumru_80 (897 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 145 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Gokce09 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.

Kategoriler