Kızlar evden tam 10 torba eski yıpranmış ve giyilmeyen kıyafetler tek çoraplar var bunları bu kumbaraya atsam . Olur mu googleye baktım eskide atılır geri dönüşüme veriliyor diyo doğrumu yani atiyomusuniz siz de eski kıyafetleri
Ben dolap uygulamasından çok uygun fiyata veriyorum. Temiz 5 adet tulum.vardi mesela oğlumun. Veya 15 takım yenidoğan kıyafeti 900 e verdim ihtiyacı olmayan insan oralardan şeyler almaz yani durumu çok çok iyi ise dışardan alır
verebileceğim kadar iyi durumda olanları ihtiyacı olan birini bulursam veriyorum, yoksa bu kumbaralara atıyorum
Bizim burda sevgi eli var hayrimiza veryoruz yada muhtara vereblirsiniz ilan aciyorlar ihtiyaci olan gelsin alsın dye
O kumbara lara atılanları belediye toplamadan düzenli olarak kağıt toplayanlar filan içine çocuk sallandırıp boşaltıyor sizin için bu sorun değilse atabilirsiniz. L
Burda girmek imkansız girse bile kalır içinde Konya da öyle bir yapmışlar ki zaten küçücük zor attom poşetle kıyafeti. Eskiden öyle içine girip alıyorlardı ondada almada değil dışarı dağıtıyorlardı gözleri aç onların çünkü giydiğinden değil. Sonra kapağını değiştirdilerr
Kumbaradaki kıyafetleri zaten ihtiyaç sahibi insanlara gitmiyor belediye tekstil fabrikalarına ücret karşılığında satıyor .
Ben geçen koca bir poşet pardesü koydum çöpün kenarına kim aldıysa gözüm görmez
İçinde armine,7iklim,selam mantocuuu markalıydı 2 ipek eşarp koydum napıyım birine versem eskisini verdi oluyor satsam satamam biri kullansın en azından
H&M onlara indirim kuponu veriyor
Her h&m mağazası veriyor mu acaba
Bilmem aynı firma verir herhalde
Google a yazdım da çok şikayet var çoğusu kullanamamış
Kız kardeşim kullanıyor sürekli
Teşekkürler
Bende çok attım . Ayakkabı da attım geri dönüşüm onlar hep. Giyilecek gibi olanları atmam onları çevreme veririm. Ama solmuş yıpranmış yırtılmış onları atarım
1,455,813 soru
23,889,213 cevap
321,710 kullanıcı