+2 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

Arkadaslar sabahları uykudan uyandığımda ya sağ kolum ve elim yada sol kolum ve ve elim uyuşmuş oluyor hareket ettirince geciyor.boyle birsey yasayan varmi. yakin zamanda bir kan tahlil yapyiracagim

8 Cevaplar

+2 oy
(3,815 puan) tarafından

Fark etmeden gece üstüne mi yatiyosun acaba

(74 puan) tarafından

Evet canim uyuma seklim hep oyle.ondanmidirki.3 gun sonra sinavim var derslerim var hayirlisiyla geçeyim tahlil yapacağım 

-Reklam-
+1 oy
(5,031 puan) tarafından

Üstüne yatma bacım

(74 puan) tarafından

Ustune yatıyorum canim.o ndanda olabilir belki cunku elimj kolumu egzersiz yapinca hareket filan yapinca. Geçiyor 

+1 oy
(1,446 puan) tarafından

Sinir sıkışmasıdir. Bende de var o

+1 oy
(4,726 puan) tarafından

Sinir sıkışması olabilir 

karpal tünel sendromu olabilir 

Üstüne yatıyor olabilirsin

Bende yıllardır var son 1 senedir iyice arttı el ayak hep uyuşuyor şuan yazı yazarken bile uyuştu 

Gel gör ki çeşit çeşit kan tahlilleri mr röntgenler EMG hepsi tertemiz neden kaynaklanıyor bulunamıyor doktorlar günlük hayatımı etkiliyor artık geçen yemek yaparken bıçak düştü elimden mesala ondan önce koca çaydanlığı ayağımın dibine düşürdüm ayaklarımı yaktım birden ellerim parmaklarım uyuşuyor elimde ne varsa düşüyor 

Geçmiş olsun doktora gözük aklında şüphe kalma en azından 

(4,726 puan) tarafından

Sadece boyun düzleşmesi var canım ona da baktık 

Geçmiş olsun sana da

(2,385 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun 17 Nisan'da tekrar randevum var gittiğim zaman  iyice sorarım bacım sana da dönüş yaparım inşallah

(4,726 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❣️

(74 puan) tarafından

Alkah sifa ve4sin grcmus oksun canim .insallah gecer bian once .caydanlik dufnesi kotuymuş üzuldum canim rabbim beterden korusun cumlemizi

(4,726 puan) tarafından

Amin canım ❣️ 

+1 oy
(4,237 puan) tarafından

Karpal tünel sendromu olabilir kaynanam daha yeni ameliyat oldu bundan 

0 oy
(957 puan) tarafından

Magnezyum eksikliğide el ve kolda uyuşma yapabiliyor. 

(74 puan) tarafından

Kesin vardir  gülüm.sinavimi atlatayim hayırlısıyla, sonrabi tahlil yapayım  

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Şakaaaa miii daha bugun tum gun bunu arastirdim.Bildigin uyusmus karincalanmis uyaniyorum bende.Acaba kizim agir surekli kucagimda boyun fel fitigimi oldum dedim.Sonrada ben spinal anestezi yani belden uyusturma sezeryan oldum 2 sene once onun etkileri mi dedim bir sonuca varamadim.

(74 puan) tarafından

Demek  cogumuzda oluyor uzun zamandir isten guctgn firsatim olmadi tahlil yapamadım  sjnavjmi geceyim hayırlısıyla bi tahlil yapayim bende.

0 oy
(358 puan) tarafından

Abimde Oldu Her Sabah uyuşma tutulma oluyormuş tahlilde iltihapli romatizma çıktı 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 539 göst.
+1 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 186 göst.

Kategoriler

1,472,777 soru

24,115,773 cevap

333,221 kullanıcı

...