+2 oy
191 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (34 puan) tarafından

33haftaligim ve 3.gebeligim çok korkuyorum benim gibi olan var mı  ilk iki çocuğumda sezeryan 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,787 puan) tarafından

Yani daha öncede olmuşsun sezeryanı neden korkuyorsunki

(34 puan) tarafından

Bilmiyorum içimde hep bi korku endişe var yaklaştıkça dahada korkuyorum elimde değil diğer iki cocugumu birakip gitmek bensiz o iki gün ne yapacaklar nasıl geçecek daha önce hiç ayrı uyumadik bu kadar uzun süre ayrı kalmadık 

(1,787 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin İnşallah. Bende 2 doğum yaptım 2.de diğer oğlum 1 buçuk yaşındaydı ameliyat oldum bi bi gece ayrı kaldık babaannesi baktı.sonra erken doğum riskim vardı ilçe dışında hastanede yattım bu sefer halası baktı.rabbim acılarını göstermesin onlar önce Allaha emanet.şimdeden bunları düşünme canım.içini ferah tut.bişey olmaz İnşallah 

(34 puan) tarafından

Teşekkür ederim canim inşallah 

-Reklam-
+2 oy
(3,319 puan) tarafından

Benimde 2 sezeryanım var. 3. Yolda 22 haftalık. Korkum yok çok şükür.

(34 puan) tarafından

Sağlıkla elimize alırız inşallah 

(3,319 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

+2 oy
(11,363 puan) tarafından

Benimde 3 gebelik 2 normal doğum yaptım bu 25 haftalık ve hep ters. Ben normal doğumdanda çok korkuyorum içimde büyük bir korku var saatlerce sancı çekecem diye dogumlarim çok zor çünkü 

(34 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun bı avazda eline alırsın inşallah  ne sezeryan ne normal ikiside birbirinden zor ve zahmetli 

(11,363 puan) tarafından

Amin inşaAllah hepimiz tüm hamileler bir avazda doguralim 

0 oy
(5,263 puan) tarafından

Bndende okadar bacım 2 sezeryanim var 3. Yolda tırsıyorum halbuki basima gelecekleride biliyorum neden tırsıyorum bilmiyorum :) 

0 oy
tarafından

35teyim bende  3. Sezaryenim Bakalım hayırlısı olsun. Kendimi korkutmuyorum sezaryenin kolay bir tarafı yok maalesef başa gelen çekilir. Sağlıkla gelsinler de gelir geçer bir şekilde.

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Hiç ağrı sızı hissetmiyorsun cnm hiç korkma 15 dk da bebeği görüyorsun:))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
11 cevap 881 göst.
23 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Şunu da ye kalmasın (2,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 107 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ervaaaaaa (674 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,436 soru

24,016,804 cevap

328,053 kullanıcı

...