+1 oy
131 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (85 puan) tarafından

Selam Kızlar bir şey soracağım size oluyor mu Mesela işleriniz yolunda gitmediğinde eşinizi hep kavga ettiğinizde Çocuğunuz hep böyle problemli gibi davrandığından sosyal hayatınızda mutsuzluklar yaşadığınızda kendinize diyor musunuz acaba bir günah mı işledim Acaba kimin günahına girdiğinde Bunlar benim başıma geliyor ya da kimin tavuğuna kış dedim de bunlar başıma geliyor gibi hani hiç suçu kendinizi arar mısınız Ya ben mesela hemen suçu kendimde ararım Acaba ben ne yaptım da bu benim başıma geldi benim ayağım Bu taşa niye takıldı diye direkt kendimde suç ararım ve böyle düşündüğüm bir evimde de karşıma böyle bir yazı çıktı Ben böyle şeylere de inanıyorum sayfa da güzel isterseniz siz de bir bakın mesele Burası anneler grubu olduğu için tüpünü bağlatmak isteyen anneler vardı diye bunu da linkini buraya bırakmak istiyorum isteyen girsin okusun Benim yönüm ne a yönü ne b yönü tartışmaya kapalıyım tartışacak kadar bir enerjiye de sahip değilim zaten sadece böyle bir şey paylaşmak istedim sizlerle de savunduğum herhangi bir görüş yok yani  

https://www.instagram.com/p/DIIvPy2stU7/?igsh=cXp2NjJ3bXM0anEw     

Bir de ben mesela böyle bir şeyleri birbirine bağlayan bir insanım Geçen gün bayramda bayramın 1 günü elimden koskoca bir saz ve kasesi düştü kırıldı Bayramın 2 günü kendimi yüz nemlendiricisi almıştım daha yeni pahalı da bir Üründü elimden düştüğü yere kırıldı bayramın 3 günü de sabah 500 milimlik bir su bardağı kırdım akşam da 250 milimlik bir su bardağı kırdım onlar da yıkarken kırdım yani hiç kimseyle görüşmedim konuşmadım hiçbir şey yapmadım öyle evimde oturup Çocuk bakıyorum ama böyle bir bardaklarım kırılması Ben bir işaretmiş gibi düşündüm ama ne olduğunu da anlayamadım ama eşime göre her şeye bağlıyorum niye her şeyi birbirine bağlıyorsun düz bak geç der direkt ama ben öyle değilim daha duygusal bakıyorum olaylara

2 Cevaplar

+2 oy
(6,753 puan) tarafından

Vardır her serde bir hayır der yoluma bakarım 

Ciddi bir durumda buda Rabbimin bı sınavı der kabullenirim 

Böyle boş şeylere kafa yormayın hersini okudum bende tüpleri mi baglattim pisman değilim ve yazılanların hiç biri başıma gelmedi rabbim de uzak eylesin 

Normalde açık konuşmam ama baglattikdan sonra daha aşk dolu hamile kalicam korkusu yok adama sürekli uyarma. Derdi yook onun psikoloji insani daha çok yoruyor 🫣🤪🤪🤪🤪🤪

(85 puan) tarafından

Açık sözlü olduğunuz için tebrik ediyorum sizin eşiniz sizi zaten çok seviyor ya dostlarınızı takip ediyorum da bazen gördükçe okuyorum Bence eşiniz iyi bir insan sizi de fazlasıyla mutlu ediyor yani Tüpleri bağlattıktan sonra diyelim ki cinsel bir konuda sorun yaşadınız ama sizin eşiniz yine sizi severdi Öyle hissettim

-Reklam-
+1 oy
(2,436 puan) tarafından

Biraz akışına bırakmayı dene.kafan ona takıldığı için olaylar silsilesi birbirini kovalıyor.evet bazen diyorum.eşimle tartıştığımda çocuğum durmadığında.ama sonra bunun için bişey yapmamıza gerek olmadığını anlıyorum.çünkü bir şekilde imtihan ediliyoruz,sınanıyoruz.bol bol inşirah okuyup kalbini ferahlatabilirsin🫶

(85 puan) tarafından

İİyi kı söylediniz inşirah ı okuycam bol bol. Çok baglıyorum olayları ve kafamda dönüp duruyor sonra 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
4 cevap 101 göst.
+3 oy
20 cevap 483 göst.
+1 oy
9 cevap 376 göst.

Kategoriler

1,469,879 soru

24,078,456 cevap