ay neredeyse uyuyacağım.yemekleri yaptım daha yeni oturuyorum beynim kazan gibi.siz neler yapıyorsunuz kızlar
Yemekler hazır ben hala evle uğraşıyorum
Ben uğraşmayı bıraktım artık bir yığın katlanacak çamaşır benı bekliyor
Bnde oğlumla kızı okuldan almaya gitcez şimdi gelince içerim bnde kahvemi afiyet olsun canım 🤗
Teşekkür ederim canım 🫶
🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Beni balkona attılar hahaha şu çirkefleri izlıyorum
Galiba yaşlandım ben şunların sesini başım götürmüyor
Bana komik gelıyorlar aslında bende genç değilim kız yaş oldu 33
23ümde çocukların enerjisine zor yetiniyorum şu dönem.çocuğum yokken de tam bağımlısıydım
Haklısın anne olmak güçlü durmak herieye yetebilmek zihnimizi bile yoruyor geçenlerde bende ayyyy yetere diye bağırmışıö istemsizce
Öyle vallahi saç diplerim acıyor artık
Yemek yedik çocuklarla eşim daha gelmedi maden suyu içiyorum hava kapalı benimde uykum geldi 🥱
Bizim burda aşırı rüzgar var.bayıldım bayılacak kahvede fayda etmedi
Uyu kiz sende biraz burasıda yağmurlu dün ikindiden sonra soğumaya başladı kış geri geldi bu hafta hep böyleymiş
Küçük bebem uyandı bu sefer.bize uyku haram😪
Burası zaten soğuktu iyice soğuyacakmış bu hafta.
Çocuk olunca uyumak malesef zor oluyor Allah yardımcın olsun canım
Ben daha yemeği ayarlayamadım eşim de çok aç değilmiş rahatım 😽 afiyet olsun canımm manzara teras süper😻 geçmiş olsun bu arada💐💕
Teşekkür ederim 🫶benim büyük bebeyi dedesigilde biraz sakinledi başım.galiba 2yaş sendromunu yaşıyoruz.çocuk asla susmuyor😪
Yemeğim vardı sadece mercimek çorbası yaptım. Kahvemi de 1 saat önce. Oturuyorum şu an.
Yemeğin hazır olması kadar güzel bişey yok.bebimde buzlukta haşlanmış fasulye vardı hemen onu pişirdim yanına pilav yaptım.
Ay bende uyuyacaktım ikindi sonrası diye vazgeçtim çay içiyorum Afiyet olsunn
Teşekkür ederim canım sahada afiyet olsun 🫶
Bende yemek hazırlıyorum canım sanada afiyet olsun ☕
Teşekkür ederim sahada kolay gelsin canım🫶
Afiyet olsun
Misafirim vardı yolcu ettim o ara. Eşim geldi
Yemeği yedik çocukların karnını doyurdum bezlerini değiştim babalarına bıraktım çarşıya kahve içmeye gidiyorum araba bekliyorum
Sanada afiyet olsun🫶köyde olmasak bende bebeleri alır giderdim de.burda elin kolum bağlanıyor
Köy hayatı güzel ama kafana göre hareket edemiyor sun
Evet dolmuş da geçmiyor.o yüzden bebeler biraz büyüsün ehliyete yazılacam
Herşey gönlünce olsun inşallah canım benim ehliyet cüzdan da eskidi
Amin inşallah 🫶
1,466,121 soru
24,026,773 cevap
328,472 kullanıcı