+5 oy
756 göst.
Diğer kategorisinde (2,929 puan) tarafından

Kızlar düğünde gold elbise giymek istiyorum ama gelinin önüne geçmek istemiyorum eltiyim yanlışda anlaşılmak istemiyorum bu renk çok hoşuma gitti modeller değilde kumaş ve rengine bakın sizce geline çokmu yakın olur düğünde bir kaç kişi öyle söyledi öyleyse eğer başka birşey bakmak isterim gelinin önüne geçmek istemem bu arada düğün salonda

image

image

image

image

image

22 Cevaplar

+7 oy
(571 puan) tarafından

Müstakbel eltin gelinlik giyecekse bu elbiseler onun önüne asla geçmez. Benim düğünümde kim ne renk giydi nasıl giydi hiç hatırlamıyorum çünkü benim için hiç önemi yok.

-Reklam-
+6 oy
tarafından

Gelinlikle bunlar ne alaka? Bence gayet şık bende pul payet elbiseleri severim giyinebilir sorun olmaz,neticede gelinlik beyaz oluyor🤪

+5 oy
(23,219 puan) tarafından

Bunu kinada giyip düğüne renkli bir şey giymek daha doğru olur bence 

(2,929 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+5 oy
(4,207 puan) tarafından

Gelinlikle hiç alakası olmayan renkler benim düğünümde biri giyse hiç rahatsız olmam ama size bunu söyleyen kişi ortak tanıdıksa eltinize de aynı şeyi söyleyebilir. 

(2,929 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+5 oy
(9,381 puan) tarafından

Gelinliğe benzemiyor beyaz değiller ama çok şaşalı oldukları bir gerçek gelinin önüne geçme konusunda diyenler haklı 

+4 oy
(1,383 puan) tarafından

Gelinlik gitmediğin sürece sorun yok 

(2,929 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+4 oy
(22,770 puan) tarafından

Bence başka renk tercih etsem daha iyi olur. En ufak bir laf söylese biri gelinliğe yakın renk giymiş diye canın sıkılır. Eltisin bı de. Ben olsam bu rengi tercih etmem. Son elbise biraz daha Gold ama diğerleri daha açık renk. 

(2,929 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+4 oy
(3,398 puan) tarafından

Giy kiz sanki gelinlik giyeceksin gibi yorum yapmışlar yapma etme Allah aşkına insanlar düğünde giymiyecek böyle elbiseyi evinde kocasinami giyecek abartmayın adı üstü gelinlik bu elbiseler gelinlikmi giy kiz için rahat ede ede giy ben böyle giyinen bayanları çok seviyorum valla 

+3 oy
(1,569 puan) tarafından

Yapmayın ya. O gün sizin değil, o kadının en özel günü. Bir gün başka renk giyseniz ne olacak sanki?

Benim düğünümde de iki görümcem ve eşimin arkadaşının 3 kız kardeşi de krem rengi giymişlerdi. Şu postu görünce fark ettim, ne kadar canım yanmış. Ben de klasik gelinlik sevmem, dümdüz beyaz bir elbise giymiştim. Bu bana yapılan bir ayıptır mesela. O yüzden sizin bu düşüncenizi de ayıp olarak görüyorum.

Gelin masasında oturmasam gelin olduğumu anlamayacaklar. Bir de başörtüm var, açık giyinenler iyice süslenip püslenmişlerdi falan 3 saatlik düğün eziyet olmuştu.

Sizin düğününüz değil, mavi yeşil siyah giyseniz canınız yanmaz. Ama bu renkleri giyerseniz gelin üzülebilir. Yapmayın. 😔😔😔

(1,569 puan) tarafından

Yok linç etmek için söylemedim. Ama bu renk bence olmamalı. Ben o gelindim çünkü, insan ister istemez üzülüyor. Yine de ne giyerseniz giyin sonucuna biz değil siz katlanacaksınız. Kolay gelsin. 

(67 puan) tarafından
+2

Bir de bayilin isterseniz..

Ne kadar abarttiniz insan yakınının dugunune ozenecek tabi ki. Bu onlara verdiği değeri gösterir. İnsanlar sizin birseyiniz için masraf yapıyor sevinmeniz lazım.

Beyaz giymiyorsa ve gelinliğe benzemiyorsa ne gibi bir sorun olacak ki 

Ben de şunu düşünüyorum o gün kendini yeterince beğenmeyip, kendi dugunleri için özenmiş insanları gören haset gelin. Asıl üzücü olan bu

(1,569 puan) tarafından

Abartmak falan yok arkadaşlar, ben o gelindim. Hiçbir gelin kendi düğününde aynı renk ve tonları giyen 5 kişi istemez. Hayal edin bir düğüne gidiyorsunuz ve gelin kim anlamıyorsunuz.

Ben kendi üzüntümü yazdım, o gün bana sorulsaydı o giydiklerini giymelerine izin vermezdim çünkü benim gelinliğim sadeydi. Post sahibi epey şatafatlı giyinen bir gelinin düğününe gider göze çarpmaz. Ama benim düğünüm öyle değildi. Ve bu bana bilerek yapıldı mesela, takmıyorum diye diye içime atmışım ama postu görür görmez canım yandı. Üzücü mü? Üzücü. İnkara gerek yok. 

O sebeple ben gelin hariç kimsenin beyaz, bej, krem vb tonlar giymesini doğru bulmuyorum. Siz bulabilirsiniz beni ilgilendirmez. Neticede düğüne ne davetliyim ne de gelin benim. 

tarafından

Yahu sormuşsun kadın da kendi yaşadığını anlatmış ve düğününde bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmiş. Herkes aynı fikirde olacak diye bir şey yok olumsuz yorum istemiyorsanız yazmayın ☺️

(6,540 puan) tarafından
+3

Resimde ki elbiselerin gelinlikle alakasi yok ki. Gelinin nasil onune gecsin. Bence de beyaz giyilmedigi surece sorun yok. 

Gelinlik nasildir bilemeyiz. Ama herkesin zihninde klasik bi gelinlik vardir ve gelinin bu tarz bisey giydigi hayal edilir. Ben bu tarz bi elbise giyip dugune gitsem gelinde beyaz duz bi gelinlik tercih etse benim burada ne sucum oluyo. Nereden bilebilirim sade biseyler tercih edecegini. Ama onun disinda kabarik yani klasik bi gelinlikse bu tarz bi elbise gelinligin onune gecemez. 

Cok abartmayin eglenmenize bakin. Ben dugunumde kim ne giydi hatirlamiyorum bile hicte umrumda olmadi yani. 

+3 oy
(9,081 puan) tarafından

beyaz degilki dore bakir vizon tinlari bence problem olmaz

(2,929 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+3 oy
(67 puan) tarafından

Modeller çok şık ve zarif. Beyaz ve gelinlik olmadığı sürece sorun yok eğer gelinin veya damadın çok yakiniysaniz muhteşem seçimler. 

+2 oy
(6,596 puan) tarafından

Yakın değil ikinci olan güzel değil son resimdeki güzel

(2,929 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+2 oy
(3,807 puan) tarafından

Anam elbiseleri görünce kaşıntı ve pul batması hissi oluştu resmen. 

Elbiseler çok güzel bence beyaz olmadigi sürece ultra alıngan ve irdeleyen biri degilse gelinin yanlış düşüneceğini sanmam . İllaki 3/4 fesat elti olduğun için bu sözleri söyleyecektir 

+1 oy
(2,493 puan) tarafından

Model olarak değil ama renk olarak sonraki renk daha uygun olur bence biraz daha koyu renk modeline de eltinin gelinliği nasıl olacaksa ona benzemeyen bir şey seçebilirsiniz. Benim nişanımda görümcem yaka modeli birebir aynı olan bir elbise almıştı. Onunki balık modeldi benim altta tarlatan vardı kabarikti söyleyince de ne alaka benimki balik demişti. Halbuki kimseyle benzemesin diye önce den atmıştım elbisenin resmini. Bence sende eltine danışabilirsin çok mesafeli değilseniz. Model olarak nasıl bir şey bakıyorsun benzemesin filan gibisinden

+1 oy
(183 puan) tarafından

Bence aynı bu modellerde siyah renk cok asıl ve agır durur 

+1 oy
(3,442 puan) tarafından

Biri benim düğünümde giyseydi benim gözüme batmazdı önüme geçmeye çalışmış diye. Ama şimdi sen eltisin. Niyetin o olmasa bile öyleymiş gibi düşünebilirler. Elbiselerin modelleri de renkleri de çok hoş. İlk elbise favorim. Ama o şekilde etiketlenmek istemezsen farklı bir renk tercih edebilirsin❤️

+1 oy
(4,311 puan) tarafından

Bu normal abiye elbise ,hatta 1. epey güzel beğendim ben.

Gelin sade tercihleri olan biri mi mesela düz elbise gibi gelinlik vs mi tercih eder sence o kısmına dikkat etsen yeterli o da elti olduğun için ,yaftalanma diye söylüyorum.Yoksa renk model bence hiç sorun değil herkes şıkır şikir olur o gün bir tek sen değil.Biz ailecek susuluyuz mesela ben olsam giyerim kimseye de batmam :)

+1 oy
(6,540 puan) tarafından

İlk elbise cok sıkmis cok begendim. Tam dugune uygun bi elbise. Gelinligin de onune gecmez yani. 

+1 oy
(1,973 puan) tarafından

Kardeşimin nişanı olacaktı ben kendime midi boy saks mavisi simli elbise almıştım gelinin hangi renk giyecegini bilmiyordum zaten söylememdide salona bi gittik aynı renk olmuşuz oda saks mavisi abiye giymiş bende baya mahçup oldum etraftan görenler arkadasları akrabaları acaba görümcesi kıskanıyormu diye ddüşünürler mi falan diye sonra gelinle konuştum dedim valla bilmiyordum bilsem asla giymezdim Allah'tan sorun etmemişti çünkü ben ona sordum ne renk bişi giyceksin diye söylememişti söylese gider tam tersi bir renk alırdım kendime

+1 oy
(2,175 puan) tarafından

Aynı kumaş ama daha koyu bir renk olabilir. Siyah, zümrüt, saks gibi...

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 250 göst.
0 oy
31 cevap 1,054 göst.
0 oy
9 cevap 410 göst.
28 Ocak 2022 Moda kategorisinde Heidi nin koylusu (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 697 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,302 soru

24,056,424 cevap

329,931 kullanıcı

...