+1 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (3,854 puan) tarafından

Kızlar bugun başladım tuvalet eğitimine kaç dk ni soruyorsunuz birde benim oğlan altına yaptıgınaçda mutlu oluyo ya ıslanıyor ya altı değişik midir nedir anlamadım sizinkilerde mutlu oluyor mu ben diyorum oğlum altına işemek kötü birşey pis su o tuvalete yapılır tuvaletin çişin gelince bana hemen söyle gidelim yok anlamıyor yarım saatte bir soruyorum ge elde ben sizinkilerde öyle işedigi zaman altına ne tepki veriyordu

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Keşke tam gaz gelince baslasaydin 

Ama onun söylemesini bekleme mesela ben birsey icirdikten hemen sonra goturuyordum 

İlk zamanlar 10 dakikada bir sor 

(163,537 puan) tarafından

esmaaa yardimda ihtiyacin olursa cekinme😉🤭🤭🤭 kapatici falan lazimmi @Gastamonlummm

tarafından

Alırız kizzz demi sevdoş hemen sipariş veririz ☺☺☺

tarafından

Hülya ablaya lazımdır o dün geldi 😁

(163,537 puan) tarafından

hulyos hard hurt sevmiyo tarzi degil ama 🤭🤭🤭 narin o 

tarafından

Geldiğinden beri uykudan kalkmıyor ama 🤣

-Reklam-
+1 oy
(9,781 puan) tarafından

Ben  bir ay önce başlamıştım 1 saatte 4  5 pantolon yıkadım bide oruçtu yapamadım hemen geri taktım 

Dün yine başladim şükür kendisi asla söylemiyor malesef ve tuvalete gidince tuvaletten çikmak istemiyor orayı oyun alanı sandı musluklarla felan oynuyor 

bide tuvaleti gelmeden 5 dk da bir tuvalete götür diyor şansa bugün de hastalıktan ölüyorum ayağa kalkacak halim yok ama takmıcam bezi geri götürünce yapıyor altına ama kendisi asla söylemiyor ne zaman söylicek bilmiyorum çok zor bir süreçmiş 

(9,781 puan) tarafından

Sizinki kaç aylık

(3,854 puan) tarafından

3 yaşına gircek haftaya canım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,854 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
7 cevap 297 göst.
0 oy
10 cevap 424 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugceceribassss (208 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,542 soru

24,171,021 cevap

335,866 kullanıcı

...