Selam hanımlar nasılsınız öğlen kahveleri içildi mi
Yemekler hazırmı
Şükür işlerim bitti yemeklerim hazır bebeler uyudu
Komşu kahveye gelecek o gelmeden bı Nescafe sigara yapım dedim
Azıcık basım ağrıyor eşim gelsede uyusam
Valla helel olsun cnm benimde işler bitti küçüğü salliyom büyük döner istedi uyusun küçük döner yapacam namaz kılacam sonra yemek yapmaya başlarım bende afiyet olsun ❤️
Ellerine sağlık afiyetle yiyin
Bende yemekleri koydum pişiyor temizlik daha kaldı eşim evde bugün bilgisayarda işi bitsin beraber süpür sil yapıcaz 😂
Masallah valla. Kucuk bebekle kac cesit yapmissin. Asure mi o corba gibi olan
Bende isteyim oglen molasi bitti simdi daha gunun ilk cayini iciyorum.
O mısır çorbası. Ayran katıp içen de var sütlü içende
Afiyet olsun. Hic denemedim. Karadeniz yemegi sanirim.
Evet.
Büşrada bende sakaryalıyım. Bizde çok yapılır
Bende Antep'liyim. Bana cok uzak bi yemek :)
Doğrudur 🤭 bende yemedim hiç bakma dediğime 🤭🤣
Off bende öyle başım ağrıyor wpden yazdım sana 🤣
Bende erken kalktım kahve içtim ama başımın ağrısı hâlâ var.
Bende pırasa çıkardım buzluktan kocama. Pirinç ve bulgur ısladım pirinç pilavı kocama bulgur bana. Yaparsam kendime ve kızım için patatesli bezelye yaparım. Tarhanam vardı akşamdan kaldı. Yeter allah bereket versin
Oh afiyet olsun bende oğlanı oyun atölyesine getirdim çıkmasını bekliyorum evde yemek de yok ne pişireceğim bilmiyorum
afiyet olsun bende pazardan geldim elosu ogle arasina aldim okula biraktim bir carsiya gittim geldim yemek koydum bulasigi topladim yine elosu almaya gidicem birazdan
Eline emegine saglik canim bende de rutin kosturmacali sabahtan beri biri patates ister biri yumurta ekmek zirattim ortayi buldum her yer yag icinde kaldi tam temizledim esim aksamada patates yap ise de gotururum dedi elinin koru dedim ortaligi toparladim cocukla biraz boyama yaptik simdi edim uyudu cocuhu da uyutursam namaz kilacam nasipse saat kac oldu suna bak
Allah iyiliğini versin 🤣
Amin amin cumlemize 😂
Hamarat hatun maşallah 🧿
Hiç bir şey yapmadım çünkü belim tutuldu 😵 tuvalete bile zor gidiyorum
Ter içinde kaldım😅
Canım yanlış anlama ama neden böyle yaptığın herşeyi fotolu burda paylasiyorsun burası çok boş bı uygulama hiç tanimadigin kişiler neden ne yaptığını evini çocuklarını yaptığın yenekleri görsün ki
Ohhhhh misss ellerine sağlık. Sarma tam eşimin sevdiği gibi görünüyor bol içli tombik tombik. Şifa olsun yiyenlere.
Mukkkk gorunuyolar afiyet olsun
1,468,466 soru
24,058,799 cevap
330,040 kullanıcı